javaneze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Καλημερα κυριοι. Απεστειλα σημερα την αιτηση μου στην βιβοντι για dsl. Μιλωντας στο τηλεφωνο με το τμημα εξυπηρετησης, και αναρωτουμενος τι ειναι και τι χρειαζομαι απο σπλιτερ/φιλτρα/φιλτροχοανες κλπ, ο υπαλληλος μου ειπε το εξης που με εστειλε... Μου λεει λοιπον πως μονο απο την κεντρικη πριζα του σπιτιου (στο σαλονι) θα μπορω να συνδεσω το μοντεμ και να εχω το dsl internet, και οτι δεν γινεται να δουλεψει απο αλλες πριζες του σπιτιου (στα δωματια), οτι δλδ αυτες ειναι μονο για τηλεφωνο... Ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια; Ολος ο κοσμος που εχει dsl, στο σαλονι το εχει το μοντεμ ? Στο σπιτι εχω ptsn και 2 τηλεφωνικες συσκευες στα 2 υπνοδωματια, ενω η κεντρικη του σαλονιου πριζα ειναι αχρησιμοποιητη... Με ενδιαφερει να βαλω την DSL στο ενα δωματιο και οχι στην κεντρικη ... Μπορειτεμε συμβουλεψετε τι να κανω; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Θα βάλεις το μοντεμάκι σου ΟΠΟΥ θέλεις και θα βάλεις επάνω του κατευθείαν το τηλεφωνικό καλώδιο. Έτσι θα έχεις DSL Internet. Σε κάθε συσκευή τηλεφώνου που έχεις στο σπίτι σου, θα παρεμβάλεις από ένα φίλτρο (όχι splitter) και θα έχεις ΚΑΙ τηλέφωνα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το μοντεμ θα το βαλω ΟΠΟΥ θελω... πριζα μπορω να χρησιμοποιησω ΟΠΟΙΑ θελω, ή θα τραβω 20 μετρα καλωδιο απο την κεντρικη; Για να εχω και τηλεφωνο στην πριζα που θα ειναι το μοντεμ, χρειαζεται σπλιτερ φανταζομαι... χρειαζεται και φιλτρο εκει; Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Χρησιμοποιείς ΟΠΟΙΑ πρίζα θέλεις. Για να έχεις και τηλέφωνο στο ίδιο καλώδιο με το μοντεμ, θα βάλεις ένα "δίχαλο" που το ένα καλώδιο θα πηγαίνει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο μοντεμ και το άλλο πάνω στο φίλτρο. Το καλωδιάκι του φίλτρου το συνδέεις στην τηλεφωνική συσκευή και είσαι ΟΚ. Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 stis pstn mporeis na xrisimopoiiseis opoia priza thes gia to modem kai stis alles tha baleis aplos apo ena filtro.splitter stin pstn mporeis na baleis an exeis tilefoniko kentro gia pio eukola an exeis mono mia siskeui pali gia pio eukola i ama xekinane pola tilefona apo ena simeio opote me ena splitter glitoneis ta pola filtra.stin isdn ipoxreotika to splitter tha mpei stin priza pou ine to netmod kai apo ekei tha figoun kai ta ta tilefona(pano apo to netmod) alla kai to adsl pano apo to splitter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το μοντεμ θα το βαλω ΟΠΟΥ θελω... πριζα μπορω να χρησιμοποιησω ΟΠΟΙΑ θελω' date=' ή θα τραβω 20 μετρα καλωδιο απο την κεντρικη;Για να εχω και τηλεφωνο στην πριζα που θα ειναι το μοντεμ, χρειαζεται σπλιτερ φανταζομαι... χρειαζεται και φιλτρο εκει; Ευχαριστω...[/quote'] i filtro i splitter oxi kai ta dio ekei.b.to dixalo pou leei o filos einai o tilefonikos diakladotis.apo ena bgazei dio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 to dixalo pou leei o filos einai o tilefonikos diakladotis.apo ena bgazei dio. Αυτό ακριβώς εννοώ. Απλά δεν ήξερα πως αλλιώς να το πω.... :smile: Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μήπως ξέρετε πόσο έχει ένα φίλτρο που θέλω να αγοράσω μια και έχω και εγώ 2 συσκευές στο σπίτι. Το πακέτο που πήρα σήμερα είχε μόνο ένα φίλτρο δωρεάν. Γραμμή είναι PSTN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Στην βιβο, μου ειπαν περι τα 2 ευρω το φιλτρο... Αλλα ρε φιλοι ... ξαναπηρα τηλεφωνο και επιμενει εκει ο τεχνικος (διαφορετικος αυτη τη φορα) οτι μονο στην κεντρικη θα παιζει το μοντεμ... Το χειροτερο ειναι οτι τηλεφωνησα και σε ενα γνωστο και μου το επιβεβαιωσε, λεγοντας μου οτι ισχυει μονο για την βιβοντι αυτο επειδη λεει εχει τις δικιες τις γραμμες... καλα παω να σκασω ... Ρε παιδια καποιος με βιβοντι, ξερει να μου πει; ολοι οι βοβονταδες στην κεντρικη πριζα του σπιτιου το εχετε; ; :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ javaneze , όσο για την πρίζα του τηλεφώνου στο ασύρματο που έχω δεν έχω βάλει φίλτρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με παράσιτα και πιθανών όπως μου είπε ο τεχνικος της Tellas να έχει κάποιο ενσωματωμένο φίλτρο η συσκευή. Το άλλο που θα αγοράσω θα το βάλω σε συσκευή Iris 503 που έχω στο σαλόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 φιλε javaneze θύμησε μου γιατι μου διαφευγει modem απο vivo εχεις; εμενα το alcatel 5301 isdn που μου εδωσαν δωρο απο vivo ειχε μεσα spliter που δουλευει μια χαρα... τωρα αν ειναι ειδικο για vivo ειλικρινα δεν ξερω αλλα μου ακουγεται λιγο κουφο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Εγω παντος με γραμμη DSL απο τον ΟΤΕ κουμπωσα το μοντεμ στην πριζα που βρισκεται στο υπνοδωματιο μου. Το σπιτι συνολο 4 πριζες και οπου και να βαλω το μοντεμ λειτουργει. Τωρα αν η γραμμη ειναι αποκλειστικα απο την Vivodi και επιμενουν οτι μονο στην κεντρικη πριζα θα πρεπει να συνδεσεις το μοντεμ αυτο δε το ξερω. Περιμενε παντως... ολο και καποιος vivodi-fun θα σου απαντησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δεν κατάλαβα,τι διαφορά μπορεί να έχει η μια πρίζα απο την άλλη.Και τι τη κάνει "κεντρική' μια πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 loipon java exo tin idia akrivos diataksi me sena kai vivo axrisimopiiti sto saloni kai 2 domatia me tilefono mia xara doulevei apla to epipedo ton texnikon pou milises einai malon afto mas mathane afto empistecvomaste Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piii Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Πολύ κουφό μου ακούγεται.Και εγώ με forthnet σε όποια πρίζα και να το βάλω δουλεύει.Στο κάτω κάτω δεδομένα περνάνε απο οπιαδήποτε πρίζα.Το φίλτρο είναι αυτό που διαχωρίζει data απο φωνή. Σκέψου το κάτι σαν crossover για τα ηχεία.Δεν θές όλες οι συχνότητες να πάνε π.χ στο sub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.