geokok1981 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Ποιό από τα δύο ??? και τα δύο free δεν είναι??
GT1807 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Λακωνικα GIMP.Ειναι free.Για το paintnet δεν γνωριζω. Τα σέβη μου
Petza Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 nai kai ta 2 einai free Tha sou proteina allo alla mia kai zitas free .......... dokimase to PAINTNET arketa kalo ypostirizei Layers (opos kai to Gimp) apo interface mallon to Gimp tha se diskolepsi
alerasta Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Και τα δύο είναι πολύ καλά. Το μεν paint .net προσπαθεί να αντικαταστήσει το paint των windows (και νομίζω κατασκευάζουν φοιτητές σε κάποιο πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τη microsoft) ενώ το Gimp είναι ανταγωνιστικό του photoshop. - Να ρωτήσω κάτι άλλο μήπως ξέρει κάποιος: Εχετε υπόψη σας κανένα freeware photoshop replacer σαν το Gimp που να υποστηρίζει όμως και macros;
Petza Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 alerasta ανταγωνιστικό του photoshop το Gimp ???????????????
geokok1981 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Το gimp το έχω δουλέψει λίγο και μου φάνηκε καλό.Όσο για το interface, ε εντάξει συνηθίζεται. Το paintnet έχει φίλτρα και εφέ και αυτό???
alerasta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 ανταγωνιστικό του photoshop το Gimp ??????????????? Κοίταξε, το έχω προτείνει σε πελάτη (σε 4 Η/Υ) σαν αντικαταστάτη του photoshop και πίνει νερό στ' όνομά του. Θα το έβαζα χωρίς photoshop και σε άλλον αν είχε υποστήριξη macros. Οπότε αγόρασε ένα photoshop από Αγγλία (600 ευρώ αντί γιά 1200+ στην Ελλάδα) γιά έναν Η/Υ και στους υπόλοιπους έβαλε Gimp. - Τι λες, κακώς το θεωρώ ανταγωνιστικό; - Δε φτάνει το επίπεδο του photoshop με τίποτα αλλά είναι μία καλή εναλλακτική γιά όποιον δε χρειάζεται όλες τις δυνατότητες του photoshop, έχει πολλούς Η/Υ και θέλει να είναι νόμιμος. Εχει και την καλύτερη σχέση τιμής/αξίας της αγοράς! ;-)
Petza Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Εναλακτικό? μάλιστα Ανταγωνιστικό? μάλλον δεν θα έχει περάσει από το μυαλό ακόμα και από τούς κατασκευαστές του Gimp
Petza Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Το gimp το έχω δουλέψει λίγο και μου φάνηκε καλό.Όσο για το interface, ε εντάξει συνηθίζεται. Το paintnet έχει φίλτρα και εφέ και αυτό??? Εδώ μπορείς να δεις και να κατεβάσεις κάποια από τα Plugins >http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/plugins.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.