panagiotis1976 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Kalhspera eidhmones toy insomnia. H tft 17' h 19' einai pio xsekourasrh? Sxetika me tis intses genika rwtaw, asxetws markwn. Kathomai poles wres mprosta ston ypologisth ki thelw kati ksekoyrasto se tft'. Filika Panagiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 epidi exoun tin idia native analisi oi 19 tha einai ligo pio ksekourasti afou ola tha emfanizontai ligo pio megala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
urezin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Pisteuo oi 17 ares giati einai pio mazemenes Sigoura oi 19ares prosferoun sthn idia analisipio megala sxhmata alla to mati kourazetai kanontas sunexos diadromes pano kato Einai san blepeis se megalh thleorash apo polu konta San xrhsths 3 17 aron kai 1 19aras protimo pragmatika mia kalh 17 ara me kalo contrast kai foteinothta Einai kata th gnomh mou polu pio apodotikes gia ergasia EKTOS ki an eisai kanas grafistas cad/cam istas kai tetoia alla omorfa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 an thes na eise pano apo 1 metro ap tin othoni pare 19...allios pios o logos? an eise konta tha patheis sverkopono..opos lei o uzerin.. kai tha vlepeis kai kati pixelares... naa! (ox! fantazese na sou kaei kanena pixel se 19 ara?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Σιγά μη καθόμαστε και 1 χιλιόμετρο Εγώ στη 19άρα μου (βγάζω χαρακάκι τώρα) 50 εκατοστά απόσταση έχω για να βλέπω άνετα χωρίς να κάνει το μάτι μου αγώνες δρόμου. Ο λόγος για 19άρα; Πιο ξεκούραστη, αφού στο 17άρι όλα είναι συρρικνωμένα, και μεγαλύτερη (στην κυριολεξία) απόλαυση στα παιχνίδια/ταινίες. Σχετικά με τις "πιξελάρες ναα!" ουσιαστικά το ίδιο μέγεθος βλέπεις και στις δύο αφού στην 17άρα κολάς την μούρη σου πάνω για να δεις (οκ, υπερβάλλω λίγο) ενώ στην 19άρα είσαι πιο μακρυά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 exo dei 19ara file mou... tou filou mou i opia exei ena mple pixel NAaa!(se sxesi me to diko mou) 1280x1024 eine kai oi 2 19ara dot pitch 0.294 mm = O 17ara dot pitch 0.264 mm = o opote .. kaloriziki i 19ara sou (kenourio kalathaki mou kai pos na mi to penepso) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δεν είναι καινούργια η 19άρα μου και προσωπικά δεν αυτο-ικανοποιούμαι παινεύοντας κάτι όταν δεν μου αρέσει (το ίδιο δεν κάνετε εσείς με τις 17άρες; - εγώ έχω πιο πολλά αυτοκινητάκια όμως!!) Για το dot pitch εξήγησα παραπάνω, το υποκειμενικό του μέγεθος αλλάζει ανάλογα την απόσταση. Όσο για το πίξελ, την επόμενη φορά να πάρετε 10ιντση στα 1600x1200 να μικρύνει κι άλλο :) kidding Αλλά άμα σου κολήσει σε συγκεκριμένο χρώμα το πίξελ (δηλ. δεν καεί εντελώς/δεν μείνει συνεχώς αναμένο) πίστεψε με και στη 17άρα σου θα σου βγάζει το μάτι. exo dei 19ara file mou... Καλά κι εγώ έχω δει 17άρα, δεν τις κρύβουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 ops, λάθος post - delete this Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Αλλά άμα σου κολήσει σε συγκεκριμένο χρώμα το πίξελ (δηλ. δεν καεί εντελώς/δεν μείνει συνεχώς αναμένο) πίστεψε με και στη 17άρα σου θα σου βγάζει το μάτι. nop..! de me enoxlei katlolou afou eine poli poli mikro .. kai ase pou eksafanizete gia kati mines kai ksafnika me episkeftete ospou na figei pali... (tripsimo me to magiko panaki) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 asxeto... NeTeD sti foto avatar sou esi eise?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Θα' θελες ε; Η Jennifer Garner είναι, από την σειρά Alias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 giati oxi...moroo mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 pao gia ypno elpizo na se onei-reyto mias pou i gyneka mou tha roxalizei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledbyzeppelin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 19ra dagwto , einai poli pio anetes kai apo konta kai apo makria! oso gia ta pixel , mia xara fainontai kai egw pou exw wna kammeno oute pou fenetai , ektos ki an kolliseis sta 10 cm apo tin othoni gia na to deis fantasou na thes na deis tainia apo to krevati sou , me tin 17 den prokeitai na diavaseis ipotitlous me tipota , ektos ki an exeis ta eagle eyes!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazzlestef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Kouklara i Alias!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.