zerocode Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Re pedia thelo ta fota sas gia ena provlima pou antimetopizo aftes tis meres. Exo vali 8 MB net me wireless router. Otan kano game me petai ke mou lei oti to ping mou ine poli psilo.... Ti mboro na kano??
S2Katana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δε μας καλυτερα πιο ειναι το ping σου οταν παιζεις cs?Αλλο η συνδεση που εχεις και αλλο το ping...
sarisn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Αν και με 8 Mbit δεν νομίζω να έχει και πολύ υψηλό ping εκτός αν συνδέεται σε κάνα server στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Αυστραλίας :razz:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 LoL...vasika mia pou milame gia CSs kapoios na mou apantisei kati plz....giati eno pote sxedon den exo ping, otan kano diko mou server pou palu den exo ping mou psolokollaei les k exo?Kapoios?
1Mbitmx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 zerocode bulldog exeis? kai ego me 8ara grammi prepei na kleiso to azureus kai pali to ping mou me ellada einai apo 86 mexri 150. dokimase na syndetheis se uk server kai tha deis oti tha sou einai poly xamilo.
Isle Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Εσυ με το παραξενο ονομα, μαλλον κολλαει οχι λογω συνδεσης αλλα λογω hardware.Ειναι καλος o server που εχεις εκει?
polaki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Φυσικα και πρεπει να κλείσετε τα οποιαδήποτε downloads έχετε, ειδικά αν είναι Ρ2Ρ.. όταν ανοίγουν το καθ'ένα απο 150 connections.....λογικό ειναι το ping να είναι χάλια, ότι γραμμή και να έχετε!
jmz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 polloi servers (tou exwterikou kuriws) trexnoune scriptakia pou petane tous high pingers ... sou petaei kapio notice prin ginei auto. alliws ruthmise ta rates tou pexnidiou + oti eipe o polaki
palawiaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Φιλαράκι εγώ δίνω + 1,5 ευρώ τον μήνα στον παροχέα μου για να μου χαμηλώσει το ping.Eχω 6 mbit σύνδεση.Αλλά μου πέφτει και ένα κλικ το download.Πολλοί παροχείς internet το κάνουν αυτό.Έχεις ρωτήσει;Μπορείς να βοηθήσεις και εσύ λίγο με το να έχεις όσο πιο λίγο φορτωμένο από προγράμματα τον υπολογιστή σου
SPiTFiRE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικές ώρες της ημέρας οπού η κίνηση είναι πιο χαμηλή? Επίσης βεβαιώσου οτι όλα τα p2p είναι κλειστά και γενικά οτι η σύνδεσή σου είναι idle. Άνοιξε cmd (Start -> Run -> cmd) και γράψε tracert "την IP του server" και κάνε paste εδώ τα αποτελέσματα Πες μας και το config του PC σου καλού κακού @palawiaris Μακάρι να πρόσφεραν και στην Ελλάδα τέτοια υπηρεσία αλλά που... :?
Isle Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Εσυ τι εννοεις δινεις +1.50Ε τον μηνα και σου κατεβαζει το ping?Πως γινεται αυτο?Ελλαδα μενεις?
palawiaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Εσυ τι εννοεις δινεις +1.50Ε τον μηνα και σου κατεβαζει το ping?Πως γινεται αυτο?Ελλαδα μενεις? Χοντρικά με αυτή την ενέργεια ο παροχέας μου μειώνει τον χρόνο που κάνει ο υπολογιστής μου για να στείλει και να πάρει αρχεία από τον κάθε server που θα συνδεθεί http://www.netcologne.de/service/nc_service_4478.php αλλά φιλαράκι είμαι γερμανία.6 mbit γραμμή και Ελλάδα πολύ δύσκολο.Πληροφοριακά το είπα γιατί εδώ μάλλον όλοι οι παροχείς το έχουνε,και σκέφτηκα μήπως υπάρχει και στην Ελλάδα. :-P
Soth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 den to eipes proliptika!!!!! TO EIPES GIA NA MAS SPASEIS TA NEVRA!!!!!!!! HEHEHE
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Vasika kaneis den mou apantise telika...eipa oti otan kaneis diko sou server(new game)sto CSS kai pezeis monos me bot....ekei mou kollaei kai oxi otan pezo opoudipote allou...kserei kaneis mipos ean thelei tipota na grapso sto console mpas kai ftiaksei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.