Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με backup ταινιών

kastel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά στη λέξη "άσχετους"... Έχεις διαβάσει το υπόλοιπο thread; Κατάλαβές τι μου είπε το παλικάρι (zavlakas); Ζήτησε αποδείξεις για την ποιότητα εγγραφής και χωρίς να ξέρει καν να ερμηνεύει το screen του CD-DVD speed' date=' τις διέψευσε! Αν είναι δυνατόν!

[/quote']

Oχι, δεν διεψευσα τιποτα...

Σου ειπα απλως οτι τα αποτελεσματα και τα συμπερασματα που εβγαλες δεν ειναι αξιοπιστα...

...και σου εξηγησα για ποιο λογο συμβαινει αυτο...

Σου ξαναλεω(για τριτη φορα), δεν ειναι το μεγεθος των επιπλεων δεδομενων που παιζει ρολο, αλλα το σημειο του δισκου πανω στο οποιο εχουν γραφτει(τα sectors στην περιμετρο του δισκου).

Η εξωτερικη περιμετρος του δισκου ειναι πολυ περισσοτερο ευπαθης σε κατασκευαστικες ατελειες, σε φθορες, σε δαχτυλιες, κλπ. απο την υπολοιπη επιφανεια...

Συγκριτικο τεστ σημαινει οτι γραφεις τα ιδια πραγματα στο ιδιο δισκακι, με το ιδιο προγραμμα και με το ιδιο recorder...

...αλλα μην μας ακους εμας τους ασχετους....

Δεν ξερουμε....

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα αρχεία είναι δύο .iso image και τα έγραψα με το ίδιο πρόγραμμα και το ίδιο recorder. Όσο αφορά στο μέγεθος, τα μερικά ΜΒ διαφορά δεν μπορούν να επιρεάσουν την ποιότητα στην αρχή ή στο μέσο του δίσκου, παρά μόνο στο τέλος (αν και στα δικά μου ΤΥ ακόμα και όταν τα φουλάρω δεν υπάρχει αύξυση λαθών, για εγγραφή σε 8x). Αλλά ακόμα και αν δεν λάβετε υπόψιν σας το τέλος του δίσκου η διαφορά παραμένει μεγάλη!

Αν δε το καταλαβαίνετε αυτό, μπορείτε να αγνοήσετε όλα τα ποστ μου και να ξεχάσουμε όλο το θέμα... Εγώ δεν ξαναποστάρω εδώ. Πάντως ρίχτε και μια ματιά στο http://www.cdfreaks.com . Θα δείτε ότι αυτά που λέω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου.

Δημοσ.

Και ήταν ανάγκη να μας υποβιβάσεις όλους,για να μας πεις με σχεδιαγράμματα το πασιφανές;Ότι δηλ αφήνουμε στα δισκάκια κάποιο κενό ασφαλείας;

Btw,έχω γράψει γύρω στα 8000 δισκάκια dvd ως τώρα.Λες να έμαθα τπτ;

Δημοσ.

Πάντως καλού κακού όταν γράφετε ένα δισκάκι κάνετε έναν έλεγχο για λάθη... Το ότι μερικά recorders δείχνουν προτίμηση σε κάποια δισκάκια είναι γεγονός...

Πάντως τα taiyo yuden είναι μακράν τα καλύτερα δισκάκια that's logo... επιβεβαιώνεται και από όλα τα ελληνικά περιοδικά του χώρου.

BTW εγώ όλα τα δισκάκια τα γράφω στο όριο 4489 mb και δεν έχω παρατηρήσει κανένα κόλλημα... Τώρα αν εσείς βλέπετε τις ταινίες σας σε dvd bluesky αυτό είναι άλλο θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...