Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με backup ταινιών

kastel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Έχω πολλές ταινίες DVD (γνήσιες) Tις έχω κάνει backup με το Shrink και το Nero, όταν τις βλέπω την πρώτη φορά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά όμως από κάποιο διάστημα προσπαθώντας να τις ξαναδώ, κάποιες ταινίες κολλάνε ή δεν ανοίγουν (το Recorder που χρησιμοποιώ είναι το PLEXTOR A-708 και το Nero στις περισσότερες τελευταίες εκδόσεις του καθώς και τα δισκάκια που χρησιμοποίησα ήταν διαφορετικών μαρκών). Τι να κάνω;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα DVD που χρησιμοποιώ είναι TDK (+R) παλιότερα χρησιμοποιούσα φτηνά μέχρι που τα άλλαξα γιατί υποψιαζόμουν οτι έφταιγαν τα DVD.

Δημοσ.

Zavlaka προσπάθησα με το PgcEdit ver.0.6.1 και μέσω του ImgBurn ver.1.2.0 να γράψω ένα DVD. Με το PgcEdit όλα καλά δημιούργησε ISO αρχείο, την ώρα που θα έπρεπε όμως να ανοίξει το ImgBurn πέρνω συνέχεια το μήνυμα: "CL parsing error! Can't open INI file (%s), using default settings...". Πες μου τί λάθος κάνω και ποιες ρυθμίσεις (αναλυτικά αν δεν σου κάνει κόπο) θα πρέπει να κάνω για να δουλέψει σωστά;

Δημοσ.
2,4 kB/s. Το πρόβλημα δεν δείχνει να βρίσκετε στην ταχύτητα, αλλά κάπου αλλού.

Μην γράφεις στην χαμηλότερη ταχύτητα, αλλά στην ονομαστική του δίσκου. Μόνο έτσι θα πάρεις την καλύτερη ποιότητα εγγραφής (τουλάχιστον για δισκάκια ονομαστικής ταχύτητας μέχρι 8x)!

Δημοσ.

@nautilus7

Aπο που το συμπεραινεις αυτο;;

Η μεγιστη υποστηριζομενη ταχυτητα εγγραφης ενος δισκου, ουδεποτε ηταν η πιο αξιοπιστη επιλογη...

Δημοσ.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις και μόνος σου; Γράψε ένα δισκάκι 8x πρώτα στην ονομαστική του ταχύτητα και μετά σε 2,4x και σύγκρινέ τα ή κάνε καμιά βόλτα από το http://www.cdfreaks.com

Δημοσ.

pare tdk x8 file,poli kala,kai exei xrisimopoiisei kaneis ta philips 16x ta kainouria?se 16 dvd den ekleine sto telos kanena apo ta 5 pou dokimasa,kai genikos exo problima me ta perisotera diskakia 16x,kai malista kales markes,ti lete eseis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...