Προς το περιεχόμενο

overclocking

done corleone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω p4 στα 2.8 hyperthreating (northwood) μνήμη 512 kingston 400 και μητρικη asus p4-800 deluxe, τι επιλογες προτεινετε στο bios της μητρικης για οver clocking και τι διαφορα στην αποδοση θα εχει; μπορειτε να μου δωσετε καποιο site; επισης σκεφτομαι να αγορασω ενα 2ο τσιπακι μνημης ακριβος το ιδιο θα δω μεγαλη διαφορα στις επιδωσει; (ιποστιριζει dual η μητρικη)

Δημοσ.

σε ευχαριστω! πειρα μια βοηθεια απο το site (βαζουμε την χαμηλοτερη τιμη στην συχνοτητα της μνημης και κλειδωνουμε τις συχνοτητες των AGP/PCI και ανεβαζουμε σταδιακα την συχνοτητα του επεξεργαστη) αλλα τελειωνοντας εγραφε να συμβουλευτουμε φιλους για το ποσο θα ξανα ανεβασουμε την συχνοτητα της μνημης! υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια το tsip; θα αλλαξουν τα δεδομενα στο οverclocking του συστηματος μου με την προσθηκη ενος ακομη chip RAM (ως προς τις συχνοτητες);

Δημοσ.

na kaei,den kaigetai ektos ki an tous doseis volt mpolika pou kai pali diskolo.an to dimm pou tha prostheseis einai to idio m`auto pou exeis pano den tha`xeis problima me to o/c sou.an einai diaforetiko tote arxizeis na paizeis me themata simbatotitas ram-mobo,ram-ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...