yannis27gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν, νομίζω ότι έχω κάνει τα πάντα κι έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Έχω τον εκτυπωτή ΗΡ Laser Jet 4200n ο οποίος αρνείται πεισματικά να εκτυπώσει. Έχουμε δίκτυο 6 υπολογιστών και αρχικά τον είχα εγκαταστήσει ως δικτυακό εκτυπωτή (συνδεόταν άμεσα με το δίκτυο κι όχι μέσω κάποιου υπολογιστή). Του 'δωσα ΙΡ, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση αλλά κάθε φορά που πήγαινα να εκτυπώσω έβγαζε μήνυμα λάθους. Εντάξει λέω, μπορεί κάτι να έχω κάνει λάθος, οπότε τον εγκατέστησα άμεσα στο δικό μου υπολογιστή μέσω LPT θύρας. Ξαναέκανα εγκατάσταση από την αρχή και πάλι δεν εκτυπώνει!! Πήγα στις ρυθμίσεις του (πάνω στο ίδιο το κουτί) και εκτύπωσα από κει τη δοκιμαστική σελίδα η οποία εκτυπώθηκε κανονικά, άρα δε τίθεται θέμα ζημιάς σε hardware επίπεδο. Το πρόβλημα έγκειται σαφώς στην επικοινωνία PC-Printer. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; Αν π.χ. είναι χαλασμένο το καλώδιο, δε θα έπρεπε να βγάλει σφάλμα κατά την εγκατάσταση όπου και γίνεται επικοινωνία υπολογιστή με εκτυπωτή; Τα φώτα σας!!!
ataktos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 kitaxe an einai kala epano ta vismata tou kalodiou! an oxi tote kane mia dokimi me allages ton kalodio apo ypologistes pou doulevi o ektipotis! etsi oste na siggetrothis se ena simio tou provlimatos kai oxi na vriskese se apognosi! Filika Giannos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.