titis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα που να ξεκλειδώνει παιχνίδια του ps2 εκτός απο το Αlcohol 120%;
dbisbik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 dvd decrypter.egw mayto ta kanw copy kai den exw kanena provlima mexri stigmis.
m00nlight Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 DVD Decrypter. Aplo kai grhgoro...ISO Read, ISO Write kai etoimos...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 giati re paidia? einai kleidomena ta paixnidia PS2?? ego kai me nero exo grapsei kai mia xara epaizan. bebaia, paratirisa pos me nero stis eisagoges kai sta CG genikotera merikes copies psilokollagan (alles pali epaizan kanonika), i argousan poly ta "loading". mia fora xrisimopoihsa alcohol120 kai apo tote den to exo allaxei, apla teleio
titis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω.
titis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Clone CD/DVD + ClonyXXL έχω νοικιάσει το παιχνίδι Medal of Honor : European assault και το Dvd decrypter όσο και Alcohol 120% δείχνουν σφάλμα στο 68% και σταματάνε. Το δοκίμασα και με το Clone cd στο παράθυρο πουλέει: αντιγραφή περιεχομένων ενός δίσκου σε αρχείο εικόνας και μου το περάσε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Πές μου τι πρέπει να κάνω τώρα; Απάντησέ μου.
migel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα . Στην επόμενη ( στο εικονίδιο που έχει ένα CD και ένα μολύβι ) επιλογή γράφεις την "εικόνα" που έφτιαξες ( εγγραφή των περιεχομένων ενός αρχείου εικόνας σε εγγράψιμο δίσκο ) . φιλικά.
titis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα . Στην επόμενη ( στο εικονίδιο που έχει ένα CD και ένα μολύβι ) επιλογή γράφεις την "εικόνα" που έφτιαξες ( εγγραφή των περιεχομένων ενός αρχείου εικόνας σε εγγράψιμο δίσκο ) . φιλικά. Σ' ευχαριστώ πολύ.
apaixtos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 ultra iso-gia na ta kaneis iso.gelio kai poli axiopisto programa.epipleon dvd-decrypter kai auto egiisi...apefige nero giati den kanei analoga kali doulia...alcohol 120% kalo alla ligo disxristo...na ta grafeis pandws me to decrypter...exw grapsei polla,idietera prosfatous titlous kai pane sfaira oloi!!! )))
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 έχω νοικιάσει το παιχνίδι Medal of Honor : European assault και το Dvd decrypter όσο και Alcohol 120% δείχνουν σφάλμα στο 68% και σταματάνε. Το δοκίμασα και με το Clone cd στο παράθυρο πουλέει: αντιγραφή περιεχομένων ενός δίσκου σε αρχείο εικόνας και μου το περάσε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Πές μου τι πρέπει να κάνω τώρα; Απάντησέ μου. Ναι ειναι κριμα πραγματι...Μονο που δε θα επρεπε να αναφερθεις σε κατι τετοιο, γιατι απαγορευονται οι συζητησεις σχετικα με παρανομη αντιγραφη software.Και μη μου πεις τωρα οτι ηθελες να κανεις αντιγραφο ασφαλειας του game για να προστατεψεις τα συμφεροντα του ιδιοκτητη του...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!Μηπως να αρχισουν οι moderators να γινονται λιγο πιο αυστηροι, ενα 24ωρο ban ισως βοηθουσε... (Please καντε με moderator να βαλω λιγη ταξη εδω μεσα!!! :grin: :grin: :grin: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.