The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Έχει βάλει κανείς από σας αυτό το πρόγραμμα;Λέει ότι boostάρει την ταχύτητα.Αξίζει να το βάλουμε;Ένας φίλος μου που το είχε βάλει μου είπε ότι είδε διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Να και το site του προγράμματος http://www.dsl-speed.org/dsl-speed.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Τελικά το δοκίμασα και είδα κάποια διαφορά.Αυτή τη στιγμή έχω πραγματική ταχύτητα 329kbps.Ενώ πριν το βάλω έπιανα γύρω στα 295kbps.Θα το τεστάρω όλη τη διάρκεια της μέρας για να δω που κυμαίνεται η ταχύτητα και θα ξαναποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 apisteuto fainete.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aussie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 The Crow καλό φαίνεται το προγραμματάκι.Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι με πιό πρόγραμμα ή τρόπο βλέπεις τις ταχύτητες που ανέφερες (329kbps). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 The Crow καλό φαίνεται το προγραμματάκι.Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι με πιό πρόγραμμα ή τρόπο βλέπεις τις ταχύτητες που ανέφερες (329kbps). Μπορείς να πας εδώ http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp ή εδώ http://adsltest.forthnet.gr'>http://adsltest.forthnet.gr .Επίσης και το site που έδωσα παραπάνω έχει link για dsl speed test.Διαλέγεις και παίρνεις.Εγώ την ταχύτητα 329 τη μέτρησα εδώ http://adsltest.forthnet.gr .Η ταχύτητα βέβαια ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με την ώρα της ημέρας αλλά παρατήρησα ότι αφότου έβαλα το dsl speed δεν πέφτει κάτω από 300.Είναι συνέχεια γύρω στο 315 με ανώτερη μέτρηση την 329. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lacoste_gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δώστε λίγο προσοχή σέ αυτό τό σημείο: DSL Speed is for DSL PPPOE only and does not support the PPPOA NOR modem dialup networking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δώστε λίγο προσοχή σέ αυτό τό σημείο: DSL Speed is for DSL PPPOE only and does not support the PPPOA NOR modem dialup networking. stin praksi ti symainei ayto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 stin praksi ti symainei ayto? Απλά πρέπει στο setup του Modem να ορίσεις σαν πρωτόκολλο το PPPoE(Ethernet). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ego me to dsltest tis Forthnet (exo kai dsl Forthnet) xtypisa 348,98 kai me to programma poy evala (dsl speed 3.0) h taxytita pige sta 321,03! Opote kai to ekana unistall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν έκανα το test πριν ενεργοποιήσω το dsl speed και έβγαλε 241kbps και αμέσως μετά το ενεργοποίησα και ξαναέκανα το test και έβγαλε 291kbps.Τώρα ή βοήθησε το πρόγραμμα και boostαρε τη σύνδεση ή το δίκτυο του ΟΤΕ "ανεβοκατεβαίνει"!:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ego me to dsltest tis Forthnet (exo kai dsl Forthnet) xtypisa 348,98 kai me to programma poy evala (dsl speed 3.0) h taxytita pige sta 321,03! Opote kai to ekana unistall. Παιδιά από ότι καταλαβαίνω δεν ευθύνετε το πρόγραμμα για τις αυξομειώσεις της ταχύτητας.Δοκίμασε greekparot να κάνεις το test ανά 10 λεπτά ή 15 και πες μας αν η ταχύτητά σου παραμένει σταθερή στα 348 που λες.Πάντως εγώ δε νομίζω να παραμένει σταθερή.Αυτό ωφείλεται πιστεύω και στο ότι η DSL είναι assymetric.Άμα είχες μισθωμένα 384kbps θα είχες σίγουρα 384kbps.Αν κάνω λάθος κάποιος να με διαψεύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Για να σε κάνω να καταλάβεις μόλις πριν λίγο έκανα ένα test και έβγαλε 291.Το ξανακάνω μετά από 5 λεπτά και βγάζει 310.:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 To thema einai an vgazete paidia pou xrisimopoiite to programma meso oro megalytero apo prin pou den to xrisimopoiousate .Enoeitai pos i taxytita tha ayxomeionetai alla synolika exei kalyter apotelesmata ? Ti exete paratirisei ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Εγώ παρατήρησα καλύτερα αποτελέσματα.Τώρα δε μένει να το βάλεις και συ και να δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.