Προς το περιεχόμενο

Προσφορά OnDSL απο Γερμανό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Pantws auto pou lete oti de mporeis na energopoihseis meta mou fainetai periergo!Egw px ton in a box to phra kai to eixa spiti mou.Mou kopsane mia aplh apodei3h kai to energopoihsa ystera apo mia ebdomada giati to eixa parei apo allh polh apo auth pou menw!Epishs sto logariasmo tou OTE de fainotane pou8ena oti exw ADSL opote ti grammh na krathsw meta?An plhrwna sto 4net synexiza kai eixa dsl an oxi me kovane,sto ONDSL einai diaforetika?Toso xouvarntades einai ston OTE?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια απλα αυτο που εγω εχω καταλαβει ειναι να παιρνετε παντα αυτο που θελετε ΟΤΑΝ το θελετε.. Το να το παρεις τωρα για μετα απο 1 μηνα, δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα γιατι σε 1 μηνα μπορει αλλη εταιρια να εχει καλυτερη προσφορα..Στο συγκεκριμένο τομέα δηλαδη όσο αργότερα τοσο το καλύτερο από θέμα κόστους..

Το θέμα ειναι πόσο χρειάζεσαι κάτι ΤΩΡΑ, ωστε να το πάρεις τώρα.. Εμένα φίλος μου στη Γλυφάδα έβαλε DSL όταν ήρθε, το καλοκαίρι του 2003 και πλήρωνε 145 ? το μήνα... Εγώ έβαλα Ιανουάριο του 2004 (75? μηνα) και πάλι όλοι με κοροιδεύανε ότι ειναι ακριβό.. Ε αφού εγώ τότε το ήθελα?? Και μου λένε τώρα αυτοί οι έξυπνοι "κοίτα,εσυ εδινες 75 ενω εγω τώρα δίνω Χ".

Ναι μόνο που όταν εσύ σερνόσουν με την 56άρα και σου βάζαν τις φωνές να βγεις απ'το ίντερνετ μπας και πάρουν και κάνα τηλέφωνο οι γονείς σου, εγώ σέρφαρα με 40άρες... :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...