Προς το περιεχόμενο

Βοήθεία με μεταφορά αρχείου.

defyho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει μέσω SMS ένα παιχνίδι για το κινητό μου (6230i) . Τι θα χρειαστώ για να μεταφέρω το αρχείο .jar στον υπολογιστή;

Δημοσ.

An einai nokia to kinito poy eipes to mono poy 8a xreiasteis einai to nokia pc suite.Einai free programma kai einai eukolo na to breis.Koita parapanw se ena thread diko moy poy anaferomai sta .jar files.Eixa to idio provlima me sena apla egw to paixnidi to katevasa apo to internet kai oxi mesw sms.

Δημοσ.
Μπορείς με ένα οποιοδήποτε bluetooth adaptor. Μέσα απο τα XP , χωρίς κάν ειδικό πρόγραμμα.

Πως θα το κάνω αυτό; Έχω το 6230i και το bluetooth ΜΑ720.

Δημοσ.

Εγκατέστησα το pc suite μετά ανοίγω το get connected wizard αλλά δεν μου δίνει μόνο τιε επιλογες infrared και cable. Μπορει να μου στειλει καποιος αναλυτικες οδηγιες γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα.

Δημοσ.

Τα XP έχουν έτοιμους τους drivers για BT.

Αν έχεις συνδέσει τον bluetooth adapter επάνω στο pc τότε με δέξί κλίκ επάνω στο αρχείο και μετά send to -> bluetooth θα το στείλει στο κινητό σου.. [αφού φυσικά έχεις ανοίξει το Bluetooth στο κινητό.]

Δημοσ.

"Τα XP έχουν έτοιμους τους drivers για BT."

μόνο το SP2

δε θέλει να το στείλει, αλλά να το εγκαταστήσει

Πήγαινε μέσω PC Suite, -> εγκατάσταση προγραμμάτων

Δημοσ.
δε θέλει να το στείλει' date=' αλλά να το εγκαταστήσει

Πήγαινε μέσω PC Suite, -> εγκατάσταση προγραμμάτων[/quote']

Κοίτα τι ζήτησε:

Έχω αγοράσει μέσω SMS ένα παιχνίδι για το κινητό μου (6230i) . Τι θα χρειαστώ για να μεταφέρω το αρχείο .jar στον υπολογιστή;

Οπότε:

Μόλις εγκαταστήσεις τον BT adaptor,είτε τα xp θα τον βρούν απο μόνα τους [κάτι που σημαίνει οτι έχεις το sp2 περασμένο], είτε θα χρειαστεί να βάλεις εσύ τους drivers απο το cd του BT αν δεν έχεις βάλει το SP2.

Τώρα μόλις συνδέσεις επάνω το καλλωδιο, κατα πάσα πιθανότητα θα σου ανοίξει κάτω δεξιά στο tray ένα μπλέ εικονίδιο του BT, που σημαίνει οτι έχεις θύρα BT πόυ είοναι έτοιμη να λειτουργήσει. Επιλέγεις "λήψη αρχείου" και πας τώρα στο κινητό σου. Πάς στο άρχείο [είτε είναι με μορφή αρχείου αποθηκευμένο, είτε είναι με μορφή μηνύματος, ανάλογα πως στο έστειλαν/αποθήκευσες] και επιλέγεις "αποστολή->υπολογιστής" και το στέλνεις στον υπολογιστή..

Δημοσ.

Εντάξει, είμαι πολύ μπροστά. Περιεγραψα το επόμενο βήμα.

Για το πρώτο βήμα, μπορείς να βλέπεις τις μνήμες του κινητού σου από τον explorer εκεί που λέει nokia phone browser. Από εκει μπορείς να κάνεις copy-paste όποιο αρχείο θες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...