Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις emule.......

ekeinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια απλη συνδεση dialup,και τα κομματια που εχω βαλει για κατεβασμα,δεν λενε να κατεβουν με τιποτα.με εχει τρελλανει στην αναμονη!μηπως καποιος γνωριζει τι ρυθμισεις να του βαλω για να εχω καλητερα αποτελεσματα?υπ οψην με την εγκατασταση δεν του εβαλα ρυθμισεις.το αφησα ως ειχε..

Δημοσ.

me pstn ksexase to! eidika to emule ine programma anamonhs...

oso perisoterh ora ine anikto toso kerdizis thesis oste na katebasis kai esi.Den exei noima kathos mporei na perimenis kai 2-3 meres oste na arxisis na katebazis..kai me poia taxythta;

esi me pstn pigene se dc++,limewire.

Basika tha elega bale dsl allios ksexna to,i sti xeiroterh isdn...

Δημοσ.

εχω και το dc++.αλλα εκει ειναι που ειναι δυσκολα τα πραγματα.παρακολουθησα το σχετικο θεμα απο το φορουμ αλλα ειναι πολυ προχωρημενες ενοιες.μηπως μπορειται να μου πειτε τις πρωτες ρυθμησεις που θελει?τις βασικες...μηπως και το λειτουργησω?

Δημοσ.
εχω και το dc++.αλλα εκει ειναι που ειναι δυσκολα τα πραγματα.παρακολουθησα το σχετικο θεμα απο το φορουμ αλλα ειναι πολυ προχωρημενες ενοιες.μηπως μπορειται να μου πειτε τις πρωτες ρυθμησεις που θελει?τις βασικες...μηπως και το λειτουργησω?

Ean milas gia to DC++ tote na pas sto site : http://www.angelos0.com kai na to diabaseis mia fora olo. To exoume grapsei etsi apla kai analutika kai gia kapoion pou blepei prwth fora to DC++. Gia opoiadhpote allh aporia exeis ep' autou kane ena post sto katallhlo thread.

Gia to Emule file den 3erw na sou pw ti prepei na kaneis. Den to exw xrsimopoihsei pote. Sorry.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...