Προς το περιεχόμενο

Music Life σταμάτησε ?

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρω πως δεν είναι το κατάληλο μέρος για να ρωτήσω αλλά το θέμα με απασχολεί εδώ και καιρό δηλαδή από τον ιούνιο που έχω να δώ το music life.

τί έπαθε? Σταμάτησε να κυκλοφορεί? Σταμάτησε να έρχεται μήπως ως εδώ πάνω? Στα πρακτορεία μου λένε ότι από τον ερχόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. ξέρει κανείς τίποτα ?

Δημοσ.

Προφανώς θα σταμάτησε η κυκλοφορία του, σε ένα μικρό search που έκανα στο δίκτυο δεν είδα "ίχνος ζωής". Μάλλον δε μπόρεσε να κρατήσει τον τίτλο του Νο1 μουσικού περιοδικού στην Ελλάδα. Συμβαίνουν αυτά.

Δημοσ.

δεν ξερω αλλο μουσικο περιοδικο που να ασχολειται με mainstream μουσικη στην Ελλαδα,το Music Life ηταν το μονο και απ'οσο ξερω καλα πηγαιναν οι πωλησεις...κριμα

Δημοσ.

Ναι, το #1 μουσικο περιοδικο με τις "αποκλειστικες" συνεντευξεις ξεπατικωτουρα απο περιοδικα του εξωτερικου. :roll:

Ηταν καλη προσπαθεια μεν, αλλα αυτη η αυτοφιλολογια το εφαγε.

Τελος παντων.

Δημοσ.
Προφανώς θα σταμάτησε η κυκλοφορία του, σε ένα μικρό search που έκανα στο δίκτυο δεν είδα "ίχνος ζωής". Μάλλον δε μπόρεσε να κρατήσει τον τίτλο του Νο1 μουσικού περιοδικού στην Ελλάδα. Συμβαίνουν αυτά.

παλαιότερα ενώ κυκλοφορούσε το περιοδικό εγώ έκανα search στο internet αλλά ούτε τότε έβρισκα ίχνος ζωής του, εκτός από μία σελιδούλα στο in.gr

Δημοσ.
δεν είδα "ίχνος ζωής". Μάλλον δε μπόρεσε να κρατήσει τον τίτλο του Νο1 μουσικού περιοδικού στην Ελλάδα.

Μάλλον ούτε πριν ζούσε. Συμβαίνουν αυτά και δη στην Ελλάδα!!! Μήπως δεν ήταν Νο1;!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...