Προς το περιεχόμενο

Dslam galastiou-Diamartiria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To en logo Dslam einai to iPASS 2

Anarotiemai poioi apo edo peftoun se auto to katarameno apo ton theo dslam kai ti taxitites pianoun.Akoma kai se net cafe me 2mbit adsl kataferno na poiaso 40kb/s monos mou giati pefto se auto to dslam.Kante to testaki ki esis lipon na doume posoi tha mazeutoume mbas kai ta priksoume ligo ston ote gia kamia anavathmisi.

Δημοσ.

μεσα ειμαι και γω για την διαμαρτυρια... μενω και Γαλατσι...

αρκει ναμου εξηγησεις τι ειναι το dslam... :| πως το τεσταρεις και πως βλεπεις οτι συνδεεσαι σε αυτο;

Δημοσ.
μεσα ειμαι και γω για την διαμαρτυρια... μενω και Γαλατσι...

αρκει ναμου εξηγησεις τι ειναι το dslam... :| πως το τεσταρεις και πως βλεπεις οτι συνδεεσαι σε αυτο;

Καλό....

Αλλά πως είσαι μέσα αφού δεν ξέρεις περι τίνος πρόκειται? Δηλαδή όπου επανάσταση όλοι μέσα...????

Δημοσ.

Ego apla rotisa texniko toou provider mou pou peuto,kai kserontas apo magazi sto idio Dslam den mou fanike parakseni i antidrasi tou otan mou eipe "Ox".Kai elega mipos an eixame poloi to idio problima mbas kai ekane o ote tpta.Gia na vrite se poio dslam anikete nomizo oti iparxoun katalogoi(den ksero pou) simfona me to tilefono,i rotiste ton ote i ton texniko tou provider sas.

Δημοσ.

javaneze gia na milisoume gia dslam katarxas prepei na exeis sindesi dsl!dslam einai to tilefoniko kentro as to poume pou sindeete i grammi pou feugei apo to spiti sou kai anikei ston ote!

gia na deis se pio dslam anikeis psaxneis ston antistoixo katalogo!enas pou vrika apo ton ote einai edo alla einai palios!

http://www.ote.gr/oteweb/greek/news/DSLAMfasma26-02-04.pdf

allios psakse ligo apo http://www.adslgr.com kai exei enan kata poli pio kainourgio!

tora otan o filos ennoei test den ennoei test tou dslam alla test tis taxititas tis sindeseis tou apo opou vgazei simperasmata sxetika me to an einai gemato (pitarismeno) i oxi to dslam tou!

Δημοσ.

Πω πω ρε παιδιά τώρα με αποθαρρύνατε. Έλεγα κι εγώ να βάλω dsl, αλλά για κακή μου τύχη είμαι Γαλατσιώτης. Άμα είναι να βάλω 384 για να κατεβάζω με 25 μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. Κι απ΄ό,τι καταλαβαίνω δεν προβλέπεται καμία αναβάθμιση του δικτύου, τουλάχιστον άμεσα.

Δημοσ.
Πω πω ρε παιδιά τώρα με αποθαρρύνατε. Έλεγα κι εγώ να βάλω dsl, αλλά για κακή μου τύχη είμαι Γαλατσιώτης. Άμα είναι να βάλω 384 για να κατεβάζω με 25 μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. Κι απ΄ό,τι καταλαβαίνω δεν προβλέπεται καμία αναβάθμιση του δικτύου, τουλάχιστον άμεσα.

akoma kai to 25 tha sou fanei iligiodes apo to 5ante 7 pou exeis tora an exeis isdn

Δημοσ.

Δυστυχώς αρχίζει από 29. Την κάναμε λαχείο!!! Ας περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα μπας και τους αγγίξει το πνεύμα των ημερών στον ΟΤΕ και μας κάνουν τη χάρη να διορθώσουν τίποτα.

Δημοσ.

Φίλε deathlok σίγουρα το 25 θα μου φανεί απίστευτη ταχύτητα σε σχέση με το 3 - 4 που κατεβάζω τώρα γιατί ούτε καν ISDN δεν έχω! Αλλά από την άλλη μεριά γιατί να κατεβάζω με 25 αφού τους πληρώνω για πολύ παραπάνω;

Δημοσ.

φιλε μου εγω απο 86 ειμαι και οχι 29, αλλα εκανα αιτηση στην vivodi που απο οτι μου ειπανε εχουνε δικο τους κομβο στην περιοχη.... οποτε λογικα δεν θα συνδεονται στο ιδιο με τον οτε ... λεω τωρα... :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...