polidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Manges ti simeron imera min perimenete na vgalete sovara lefta apo Net ektos kai an exete site me diafimiseis. Palia(Prin 8 xronia peripou) to epsaxna kai ego to thema kai ixa vri kapies eteries(2 amerikanikes kai 3 germanikes)ala den dinane franga tipota diladi. Ektos apo ti mia Germanikia pou itane site me chat domatia kai etsi. Eprepe na proselkiso atoma na kanoune diloseis kai oso pio poli dilonondane apo mena toso pio pola eperna kai akoma oso pio poli kanane chat to mina apo tous dikous mou toso anevene i tarifa. Na min ta polilogo eixa ftasi se mia standar tarifa to mina sta 130 marka tote kai itane tzami.Kai mpenane ta xrimata mesa se germaniko logariasmo(tou aderfou mou) kathe 5 tou mina. Ala meta apo 7-8 mines kopikane ola. Tora den dinoune oute cent. katalavate min tin psaxnete kai kitaxte na vgalete alios franga.
Challenger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ωραία όλα αυτά, αλλά στο investments4profits πως επενδύω? Έβαλα 10 δολάρια στο λογαριασμό που έφτιαξα το inv4profits. Αυτά είναι η επένδυσή μου? Δεν χρειαζεται να κάνω τίποτα άλλο? Απλά περιμένω?
Challenger Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά τι τρέχει με το investing4profits.com? ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ???
aliendna51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 An 8elete na arxisete na bgazete zrhmata apo to internet koita3te ligo edw: http://getpaidforum.gr/ ...
mandate Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Manges ti simeron imera min perimenete na vgalete sovara lefta apo Net ektos kai an exete site me diafimiseis.Palia(Prin 8 xronia peripou) to epsaxna kai ego to thema kai ixa vri kapies eteries(2 amerikanikes kai 3 germanikes)ala den dinane franga tipota diladi. Ektos apo ti mia Germanikia pou itane site me chat domatia kai etsi. Eprepe na proselkiso atoma na kanoune diloseis kai oso pio poli dilonondane apo mena toso pio pola eperna kai akoma oso pio poli kanane chat to mina apo tous dikous mou toso anevene i tarifa. Na min ta polilogo eixa ftasi se mia standar tarifa to mina sta 130 marka tote kai itane tzami.Kai mpenane ta xrimata mesa se germaniko logariasmo(tou aderfou mou) kathe 5 tou mina. Ala meta apo 7-8 mines kopikane ola. Tora den dinoune oute cent. katalavate min tin psaxnete kai kitaxte na vgalete alios franga. να σου πω τα 130 μάρκα ήταν λεφτά τότε τώρα είναι ίσα ίσα για τη dsl ok εκτός αν είσαι από αυτούς που τα 130 τα κάνουν 130000:twisted:
Challenger Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 An 8elete na arxisete na bgazete zrhmata apo to internet koita3te ligo edw: http://getpaidforum.gr/[/url'] ... Το συγκεκριμένο φόρουμ με βοήθησε να βρώ κάποια πολλά υποσχόμενα sites αντί να πηγαίνω στα τυφλά (σίγουρα θα έβγαινα χαμένος έτσι). Έχω καταλήξει σε αυτά που είναι στην υπογραφή μου. Αν κάποιος θέλει να γραφτεί μέσω εμένα (ως ο πρώτος referal μου), κάνοντας κλικ σε αυτό που τον ενδιαφέρει θα το εκτιμούσα.
polidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 να σου πω τα 130 μάρκα ήταν λεφτά τότε τώρα είναι ίσα ίσα για τη dslok εκτός αν είσαι από αυτούς που τα 130 τα κάνουν 130000:twisted: Re file plaka mou kaneis diladi tora den einai lefta ta 70? peripou pou andistixoun se 130 germanika marka? Edo milame gia prin 8-9 xronia pou ena paketo tsigara kanane 250 draxmes oute 1 euro diladi. An thes na sto po laika evgazes ta tsigara sou to mina h oli tin DSL sindesi sou. Tora den mporis na vris oute me 10 ? to mina file mou. O tzampas paei pethane
mandate Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Re file plaka mou kaneis diladi tora den einai lefta ta 70? peripou pou andistixoun se 130 germanika marka?Edo milame gia prin 8-9 xronia pou ena paketo tsigara kanane 250 draxmes oute 1 euro diladi. An thes na sto po laika evgazes ta tsigara sou to mina h oli tin DSL sindesi sou. Tora den mporis na vris oute me 10 ? to mina file mou. O tzampas paei pethane ok έχεις δίκιο. off topic ψεύδεσαι ασύστολα τα τσιγάρα δεν κάνανε 250 δραχμές αλλά 240
Nik0s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Paidia ton christian-ago min ton empiesteuetai kanenas. Mou ypoxethike douleia mesw internet kai meta exafanistike. Ithele na tou kanw tin douleia tzampa(na tous teilw 3.500 mails gia logariasmo mias etaireias) kai meta elege aerologies oti tha mou dwsei 250 euro. Fysika den ekane tipote apo ta parapanw. Sas to anaferw gia na min pesete kais eis thymata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.