Προς το περιεχόμενο

Κερδίστε χρήματα μέσω internet?

soko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σου στέλνω pm για να μην μας κράξουνε για τις αναλύσεις εδω (και με το δίκιο τους) οι υπόλοιποι...

Νομίζω ότι είχα πετύχει και εταιρίες που πληρώνανε με moneybookers' date=' αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα ποιες είναι... Παρόλα αυτά οι διάφοροι τρόποι που χρησιμοποιούνται πληρώνουν και στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα (και με κάρτα που μπορείς να βγάλεις). Στα στέλνω αναλυτικά...

[/color']

Stile kai se mena plz

Δημοσ.

ektos apo afthn thn diadikasia, yparxei tropos na bgaleis xrhmata?

px akusa oti yparxun kati eteries stis opoies ginese melos kai ekeines su stelnun kati erotiseis kai an apanatas sosta kai plironese kai oso pio taktika, toso pio polla xrhmata.. xerete tpt??

Δημοσ.

Apo oti exo akousi einai poli MOUFA autou tou eidous oi eteries exofrenika liga lefta ! (milame gia tis eteries pou su stelnun kati erotiseis kai an apanatas )

Ean kano lathos , as apantisi kapoios pio eidikos sto zitima , pantos etsi exo akousi apo empira atoma ston xoro.

Δημοσ.

Οι περισσότερες πλέον είναι απάτες. Όσες είναι αξιόπιστες πληρώνουν μόνο για ΗΠΑ ή απευθύνονται μόνο σε πολίτες των ΗΠΑ... Δεν σου τις προτείνω...

Επίσης να αποφύγεται ΟΛΑ ΤΑ SITE τα οποία υποτίθεται ότι πληρώνουν από $0,50 και πάνω το κάθε email. Δεν ξέρω να υπάρχει έστω και ένα αξιόπιστο από αυτά...

giorgos_g έλα στο yahoo messager να τα πούμε εκεί...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι πουθενά. Μόνο στο stormclix της stormpay το οποίο χωρίς να επενδύσεις σου δίνει κάποια cents για να παρακολουθήσεις κάποια sites αλλά δεν μπορείς να βγάλεις πάνω από 5-10$ το μήνα. Βέβαια αυτά ως κερδισμένα μπορείς να τα βάλεις σε autosurf και τι είχες τι έχασες στην τελική.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εφτοαξα account στο e-gold. Ποιον μεσάζωντα μου προτείνετε και γιατί? Δοκίμασα το cashcards, αλλά χρεώνει πολλά για κατάθεση σε τράπεζα.

Δημοσ.

Εφτοαξα account στο e-gold. Ποιον μεσάζωντα μου προτείνετε και γιατί? Δοκίμασα το cashcards, αλλά χρεώνει πολλά για κατάθεση σε τράπεζα.

Δημοσ.

opoiso thelei na mou exigisei parakalw as to kanei mesw email i pm giati kai gw eimai diatetheimenos na ependysw kapoia lefta ana einai an exw kerdos.

Δημοσ.

re niko psakto ligo prin vreis etoimes apantiseis. Phgaine sta FAQ twn links pou exoun dothei se ayto th thread kai des ti se simferei kai pos ginetai. Ayto pou eprepe na rothseis einai: pou mou proteinete na ependiso?

P.S. 2 fores ekana erothsh thn opoia thn kalipses me th dikia sou... oxi kai poli eygeniko tha elega...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...