trustfm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 mono gia webmasters : pisteuw oti to kalutero einai to google adsense . Exw plhrw8ei polles fores sthn wra mou . Exw doulespei polla ... pote den me plhrwsan . Mono google loipon
Challenger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Άρα πιο site από όλα αυτά, πληρώνει χωρίς να πληρώσεις ούτε ευρώ?
trustfm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 to google adsense . Arkei na sou dextoune to site [einai free teleiws]
Challenger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 to google adsense . Arkei na sou dextoune to site [einai free teleiws] κΑΙ ΑΝ δεν είμαστε webmasters?
blackhumor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Όντως trustfm το Google πληρώνει αλλά μόνο αν έχεις και αγγλικό περιεχόμενο (στα ελληνικά δυστυχώς βγάζει τις δωρεάν διαφημίσεις) με ελάχιστες εξαιρέσεις. Εγώ προτιμώ εταιρίες που υποστηρίζουν το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ (τώρα έβαλε και το Google δύο επίπεδα νομίζω) γιατί είναι πιο εύκολο να κερδίσεις ένα αξιοσέβαστο ποσό. Challenger θα σου προτεινα να ξεκινήσεις με get paid to read σελίδες, και κυρίως με αυτές που πληρώνουν ακόμα και πολύ μικρά ποσά, έτσι ώστε να πάρεις γρήγορα τα χρήματα που δικαιούσε (σε μερικές μέρες ή βδομάδες) και όχι κάποια που έχουν ποσό πληρωμής $20+. Έχει και με $1 ακόμα και με $0,50. Το μόνο που θα χάσεις στην χειρότερη περίπτωση είναι μερικές ώρες ασχολίας, και δεν θα βάλεις δραχμή από την τσέπη σου...
blackhumor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Προσθέτω και δύο εταιρίες που αποδείχτηκαν απάτη (από προσωπική πείρα και όχι από τρίτους) για να τις αποφύγουν οι υπόλοιποι webmasters... Absolute agency Drum cash
2arkoudi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 File i Absolut den einai apati....!!! Exo plirothi arketes fores!!! apla den se plironi ean den kanoun eggrafes oi episkeptes (apo kapou prepi na vgaloun k aytoi fraga gia na sou dosoun!) apla dento grafi ayto...otan pas na kanis eggrafi.
derevos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Τελικα που να γραφτουμε? Αν υποστηριζε καμια καλη και moneybookers (και οχι e-gold) θα ηταν το καλυτερο. H spedia ειναι παμα το καρπουζι? :neutral:
2arkoudi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Oxi stin spedia ....einai moyfa (prosopiki mou apopsi) Arketa axiopistes einai oi eteries Bet grafis atoma k kerdizis .... ean thelis rixe mia matia edo yparxi analytikos katalogos http://www.easy-money-guide.tk Tora apo oso xero k dokimasa prosopika eteries pou diavazis email , pas se sites pou se stelnoun klp ego den katafera na plirotho apo aytes (isos fteei to gegonos oti den to ekana systimatika) Apla theoro pio axiopistes tis eteries Bet dioti tis gnorizi polis kosmos yparxi kyros. Episis theloun na kanoun pollous pelates me ayton tropo opote epivravevoun me fraga opoion tis proothi. Telos einai eteries pou xeris oti dyskola tha klisoun.
derevos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αφηστε τις εταιριες στοιχηματων (των οποιων το κυρος ειναι αναμφιβολο). Αν δεν εισαι webmaster για να παιρνεις ποσοστα βρεξει-χιονισει, τοτε παιρνεις ρισκο παιζοντας στοιχημα. Το θεμα ειναι να δωσει καποιος καποιο-α 100% αξιοπιστα sites (ή τουλαχιστον να μην κλεισουν μεσοπροθεσμα) και να μας πει: 1. ποση ωρα ανασχολησης τη μερα χρειαζονται 2. το κερδος/μερες 3. τροπους πληρωμης 4. τη συχνοτητα πληρωμης 5. αν χρειαζεται αρχικο ποσο 6. το πιθανο ρισκο και ευχαριστως να μπουμε referral Προσωπικα ψαχνω για οσο μεγιστο κερδος, χωρις να με ενδιαφερει η ωρα απασχολησης ουτε αν χρειαζεται πρωτη καταθεση απο τη μερια μου. Φυσικα, θελω να πληρωνει 100% εστω και μια φορα το τριμηνο :razz: Ζηταω πολλα; :neutral: κλεισεις 12 μερες αυτοματα σε 5 εργασ. ημερες τα 43,2$ θα πιστωθουν στον λογ/σμο σου egold. Υπαρχει περιπτωση να βγαζουμε παραπανω ή το ποσο αυτο ειναι απολυτο;
blackhumor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 deveros το ποσό που μπορείς να κερδίσεις στην συγκεκριμένη εταιρία είναι μέχρι $8640. Και έχω πληρωθεί και εγώ πέντε φορές (περιμένω την 6 αύριο λογικά). Απαντάω στιε ερωτήσεις για αυτή την εταιρία... 1. Πέντε - δέκα λεπτά το πολύ 2. 144% σε 12 μέρες 3. E-gold και Stormpay (το δεύτερο είναι πολύ καλύ επιλογή για όσους ασχολούνται γενικά με affiliate και mlm) 4. 3-7 μέρες μετά το πέρας του 12ημέρου 5. Ελάχιστο αρχικό ποσό $6. Μέγιστο $6000 6. Σημαντικό ρίσκο. Σε όλες αυτές τις εταιρίες. Αλλά αν σκεφτείς ότι έχει 80.000 + μέλη που πληρώνονται αυτην την στιγμή και δεν έχουν ακουστεί ακόμα παράπονα για κάτι... Στέίλε μου pm αν σε ενδιαφέρΕι... Οι περισσότερες εταιρίες που έχουν αναφερθεί στο topic πληρώνουνε. Εγώ έχω μιά λίστα με τέτοιες εταιρίες που πληρώνομαι από μικροποσά μέχρι σημαντικά ποσά, όπως όλοι πιστεύω που ασχολούμαστε. Η spedia είναι απάτη. Τελεία. Έχει σταματήσει να πληρώνει εδώ και χρόνια... Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά και είχε αρκετά καλό όνομα κάτι στράβωσε... Εκτός την moneybookers όλες σχεδόν πληρώνουν στην Ελλάδα (η E-Gold μέσω μεσαζώντων) 2arkoudi Επιμένω ότι η absolut είναι απάτη. Δεν έχουν email επικοινωνίας (που να λειτουργεί) και σε όσα email βρήκα που υποτίθεται ότι είναι της εταιρίας πάντα πέρνω απάντηση ότι το email αυτό δεν υπάρχει σε αυτόν τον host. Εχω διαβάσει και τους όρους χρήσης τους προτού εγγραφώ. Συν ότί ενω στα στατιστικά έβλεπα ότι θα έπαιρνα παράδειγμα $300 σε μία μέρα σβήστηκαν!!! Οι εταιρία μου χρωστάει $450 από επισκέπτες... ΑΝ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους μίλα τους και για μένα ;-) Αλλά όπως είπα είναι μεγάλη απάτη.
2arkoudi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 blackhumor ean thes stile mou email i pm i grapse edo (pistevo endiaferi k allous to them) me perisoteres plirofories gia tin 12daily k kana 2 sites aytou tou typou...me xrisimes plirofories , odigies , pos kanoume analipsi klp... Yparxi eteria aytou tou eidous pou plironi meso moneybookers ?
blackhumor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Σου στέλνω pm για να μην μας κράξουνε για τις αναλύσεις εδω (και με το δίκιο τους) οι υπόλοιποι... Νομίζω ότι είχα πετύχει και εταιρίες που πληρώνανε με moneybookers, αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα ποιες είναι... Παρόλα αυτά οι διάφοροι τρόποι που χρησιμοποιούνται πληρώνουν και στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα (και με κάρτα που μπορείς να βγάλεις). Στα στέλνω αναλυτικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.