kalaeimaigr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Εχω ενα tagan 480uo1 που σημερα απο το πρωι εχει το 3,3 v απο 2,56 εως 2.87 και θα εχει δειξει καμια πενηνταρια φορες black screen η total freeze και ετσι κανω manual reboot.Ολα αυτα χωρις να εγκαταστησω τιποτα διαφορετικο (hardware η software) Καταρχην το 3.3V επειδη ειμαι ασχετος που δουλευει και που πονει ? Αλλαζοντας το tagan με ενα jj460 ενος φιλου ολα ενταξει(VCORE 1.52 το 5 στο 5.08 το 3.3 στο 3.28 γιατι ξεχασα να πω οτι εκτος του 3.3 και τo vcore δεν πηγαινε πανω απο το 1,49) Μπορει κανεις να μου πει που το στελνω για service η επειδη εχει δυο χρονια εγγυηση ακομη για αλλαγη ?(ειναι αγαρασμενο ιουλιο 2004 απο e-shop)
deathlok Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 emena otan ebgale kati trella stis taseis ixe liosi i kentriki fisa tou trofodotikou pano sto mobo. to pc anoige alla apo kolimata allo tipota. pigene to piso alla sto e-shop tha diskoleftis poli na sto alaksoun exo kanei ena post edo diavase to http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114938&highlight=tagan
kalaeimaigr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Σ ευχαριστω πολυ ,η συμβουλη σου ειναι πολυτιμη ,τωρα κιολας θα στειλω email με ολα τα σχετικα στην tagan ωστε οπως λες και συ αφου θα χω το mail απο την εταιρια με το οκ να μην μπορουν να μου πουν τιποτα για rma .Eλπιζω μονο να το χουνε γιατι στο site τους δεν το βλεπω πουθενα.
deathlok Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Σ ευχαριστω πολυ ,η συμβουλη σου ειναι πολυτιμη ,τωρα κιολας θα στειλω email με ολα τα σχετικα στην tagan ωστε οπως λες και συ αφου θα χω το mail απο την εταιρια με το οκ να μην μπορουν να μου πουν τιποτα για rma .Eλπιζω μονο να το χουνε γιατι στο site τους δεν το βλεπω πουθενα. oti den iparxei sto site den to exoun kiolas alla emena mou pistosan to poso kai pira ena enermax.
kalaeimaigr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Απο οτι καταλαβα λοιπον αν κανω rma θα πρεπει να αλλαξω psu απο αυτα που εχει στο e-shop μπορεισ να μοθ προτεινεις καποιο ανταξιο του tagan?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.