dimitris_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Έχω έναν Athlon 64 3200+ σε μία ASUS μητρική με 1GB RAM. Αντιμετωπίζω τελευταία ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται και ζητώ την βοήθεια σας. Έχω αυτό σαν πληκτρολόγιο και mouse. Το πρόβλημα μου είναι ότι το set ενώ δουλεύει κανονικά ξαφνικά σταματάει. Δεν είναι ότι χάθηκε το σήμα αλλά ότι έσβησε o receiver, ο receiver έχει πάνω του ένα πράσινο φως όταν είναι αναμένο αλλά στην περίπτωση μου ξαφνικά χάνεται. Το έβαλα σε άλλες USB (btw κατευθείαν σε USB το έχω συνδεδεμένο και όχι σε PS/2 με αντάπτορα) αλλά τίποτα. Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά και εγώ μένω χωρίς keyboard και mouse. Τι μπορεί να φταίει?
ZauZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις τη συσκευή και μετά να ξανά κάνεις εγκατάσταση από την αρχή ; Δοκίμασες νέους Drivers αν υπάρχουν ; Τέλος μήπως έχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση στο BIOS που αφορά τις USB θύρες ; Εγώ θα δοκίμαζα να βάλλω για λίγο καιρό Default ρυθμίσεις στο BIOS για να δώ μήπως φταίει αυτό...
kostg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Mipos to mobo sou exei nForce4 pano? Exo ki ego to idio problima me Athlon 64 3000+ kai motherboard me nForce4 Ultra kai 1GB RAM. Meta apo dokimes se alla USB, drivers, rithmiseis bios, format klp kateliksa sto simperasma oti prepei na iparxei asimbatotita me to mobo (isos genika to nForce4) kai to wireless desktop... Sto deutero ipologisti mou pou exei chipset intel 865 douleuei apsoga! Mallon to nForce4 telika den dinei poli "reuma" kai sta USB (ektos apo ta PCI)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.