blender Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Thelo na balo dsl se ena filo kai epidi exo bali 2+ xronia tora de parakoloytho prosfores ktlp. Thelo na moy peite an einai kalitera na paro sto 134 na moy kanoyn doro to router apo ote kai na pliroso kanonika ta panta. na paro kanena koyti etimo forthnet otenet h kati allo h na agoraso ena routeraki kai na kano aitisis ?
Anexann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Είμαι κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση αφού μέσα Νοεμβρίου ετοιμάζομαι να βάλω ADSL. Μετά από αρκετή έρευνα και περιήγηση στα posts ανά το forum θα σου πρότεινα να προτιμήσεις την τρίτη σου πρόταση. Δηλαδή να πάρεις ένα routerάκι και να ενεργοποιήσεις ξεχωριστά τη γραμμή. Τουλάχιστον αυτό θα κάνω εγώ. Νομίζω πως είναι το πιο bullet-roof σα λύση που υπάρχει χωρίς πολλές δεσμεύσεις...
blender Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ego mallon pao pros to deuteri afoy de blepo logo na doso extra 50-100 euro gia router outos h allos to free router einai free .lol
dimitris74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 sto adsl mono grammi apo ote kai epilegeis esi pou pas, px polloi metaksi ton opoion eimai kai ego exo tora tin dorean apo to ram, den einai krima an paiksei kamia tetoia prosfora na tin xaseis? min desmevestai me grammi kai paroxo apo idia etaireia kai pote gia poli kairo, ta pragmata allazoun poli grigora sto adsl kai plisiazoun kai xristougenna
blender Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 kai ego tin exo apo tin ram lol to lega toy filoy alla tpt .
yiah Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 νομιζω οι προσφορες με τα κουτια ειναι οι πιο συμφερουσες λυσεις αφου πας για ρουτερ το κουτι της φορθνετ πλας, (δε ξερω πιο ειναι το ρουτερ του οτε) πιστευω ειναι καλο γιατι σου δινει ενα απο τα καλυτερα ρουτερ, που μονο του κανει 90-110 ευρω οποτε στη χειροτερη το πουλας κιολας το να τα κανεις ολα μονος δε νομιζω οτι πολυσυμφερει, γιατι φαντασου οι ISP αγοραζουν απο οτε πακετα χονδρικης οποτε μπορουν να εχουν και χαμηλοτερες τιμες σε παγια κλπ απο εσενα και μενα. και ενα προχθεσινο σχετικο αρθρο απο Τα Νεα που εχει τιμες κλπ (σελ.5) http://assets.in.gr/newspapers//Free/TANEA/DIGITAL_2_20051018.pdf
blender Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 kai ti ginete me tin dezmeysi sto sigekrimeno isp ? kai ti soy prosferei to router ton 100 eyro parapano apo ayto poy dino ote poy kanei 55-60 kai einai kalitero apo to jetspeed poy edine.
yiah Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 βασικα δες αν χρειαζεσαι ρουτερ, αν οχι παρε πακετο με modem που ειναι φθηνοτερο. αυτο που με ξενερωσε με το ondsl της οτενετ ειναι πως χωρις καμμια ειδοποιηση ουτε καν 1 email γινετε το πακετο αοριστου χρονου και πληρωνεις μηνιατικα ακριβοτερα (στο συνολο) απο τα πακετα με τις προσφορες της οτενετ που μπορεις να αγορασεις, δηλαδη με συνεφερε καλυτερα να κανω διακοπη γραμμης και συνδρομης και να παρω καινουργιο πακετο οτενετ παρα να συνεχισω να πληρωνω με το μηνα, το καλο με το κιτ ειναι πως μπορεις να διαλεξεις ταχυτητες εως 1024κ τωρα για τα ρουτερ δεν ειμαι ειδικος ψαξε στο τοπικ με τα ρουτερ και θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.