Προς το περιεχόμενο

Μedia Markt

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gary_Kokkin τώρα που είπες διαθεσιμότητα μου θύμισες αυτό που έχω αντιμετωπίσει με τα ελληνικά καταστήματα H/Y πολλές φορές τελευταία. Έχουν μια μανία να δίνουν τιμές ενώ δεν έχουν το προϊόν και μάλιστα πολλές τιμές "κελεπούρι" είναι για κάποιο παράξενο λόγο για προϊόντα τα οποία δεν έχουν stock αλλά τα περιμένουν "από μέρα σε μέρα".

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edw patane epi ptwmatwn, ti na leme twra... k mias pou milame gia media markt, de kserw an to anefere kaneis, alla eixa paei thn 2h mera leitourgias tous 1 volta..e, thn epomenh mera phga sto the mall...4-5 ypallhloi tou media mark htan katw apo thn gefyra 50-100m prin beis sto the mall k diafhmizan ta media markt !!!

Δημοσ.

Πήγα την προηγούμενη βδομάδα στο ΜΜ. Δεν εντυπωσιάστηκα είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι περίμενα αλλά από αυτά που είχα διαβάσει περίμενα τον παράδεισο των τιμών στα ηλεκτρικά :)

Τέσπα πήρα ένα fax Lexmark 111 euro (για το γραφείο, αφού για αυτό είχα πάει ;))

και ένα ασύρματο Phlips 39 euro (ωραίο αλλά αποτι είδα κατόπιν εορτής και ο γερμανός το είχε ακριβώς στην ίδια τιμή!)

Πάντως θέλει προσοχή.. Εγώ παραλίγο να αγοράσω και ένα dvd LG παρόλο που δεν το χρειαζόμουν επειδή είχε 45 ευρώ και έπαιζε divx. Οπότε έκανα μια γρήγορη βόλτα και έξω από το μαγαζί του σατανά :)

Δημοσ.
mpa gary den nomizo o skroutz na mas "pasarei" magazia... mallon akoma den echoun isakoustei kapies protaseis pou tous eicha kanei mesa apo to insomnia -alla kai sto freestuff- se ena post schetika me to oti prepei na mathoun na douleuoun ligo pio apodotika me datafeed kai ochi me to oti "pernoun...tous dinoun"

an kai pisteuo oti i prospathia tous einai aksiologi kai anti na tin katakrinoume me ipainigmous...tha eprepe na tin voithame

Δεν νομίζω ότι έκανα υπαινιγμό ,ανέφερα ένα πραγματικό γεγονός.

Αμα δεν εξυπηρετεί υποκειμενικά έστω εμένα, δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια προιόντα κάποιων εταιριών που πιθανόν να μην είναι ακόμα διαθέσιμα άμα τα ψάξεις επιμέρους στα site των eshop, ενώ αντίστροφα άλλα ίδια προιόντα,να αγνοούνται που πιθανόν να είναι διαθέσιμα,από τις εταιρίες που γράφει συνεργάζεται.... και όπως αναφέρεις τους είχες κάνει και υποδείξεις ,έτσι αναγκαστικά γίνεται κριτική ή έστω αναρωτιέσαι "τι παίζει"...

Δημοσ.

vasiko Gary pisteuo oti prepei ta eshops na dinoun feeds sosta i pliroforia sosti...

oso gia to mediamarkt pisteuo oti otan anevei to site tou tha echoume anakatatakseis stin agora genikotera...giati tote tha simenei oti oli i ellada (toulachiston to 14% ton energon christon) tha mporei na agorazei...kai oi germanoi tha peksoun kai online skliro paichnidi

Δημοσ.

Ma 8a anevei site kanoniko tou Media Markt i 8a einai mono kanoniko magazi?

Giati apoti katalaba ayto pou 8eloun einai na pigainei o kosmos gia na brei tis 5-10 prosfores pou eide stin efimerida (i argotera sto site), na min tis briskei profanws kai na agorazei kati allo to opoio fysika einai pi8anotata akribotero apo ton anatgwnismo, alla ksereis twra eisai se ftino magazi, panikos gyrw sou, 8es na pareis kati, den argei na ginei to kako...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...