MaTRiX57 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μυδια Μαπ και ΚΕΜΑΛ Athens... ======================== ωραίοι χώροι αλλα μια απο τα ίδια!! μαντριά με ελληνάρες να τρέχουν σα να είδαν την παναγιά σε όραμα!! Τιμες?? Υπάρχουν συμφωνίες !! ΚΑΝΕΙΣ δε θα προσπαθήσει να κλείσει άλλον με ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 10-20-30%!! Απλά ΑΝ είσαι τυχερός θα βγάζουν καθε εβδομάδα 1-2 προσφορές σε στοκαρισμένα μοντέλα οπως το ΚΡΑΧΤΗ-ΚΕΡ ... πίσω στο ebay λοιπόν...
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Να το δούμε πιό εμπορικά -Ολοι διεκδικούν κάποιο μερίδιο αγοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι το Mediamarkt ήρθε στην Ελλάδα βιαστικά ,στεγαζόμενη σε κτίριο που κτιζόταν για άλλη χρήση, και όλα αυτά μετά από την οικονομική κατάρρευση της Pαδιο Κορασίδης τέλη του 2004 (και των θυγατρικών της Elephant,Magnet κλπ με τα υπάρχοντα καταστήματα να υπολειτουργούν τώρα από τους πιστωτές τους)
babyboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Σας γραφω απο το νεο μου πληκτρολογιο που πηρα απο το Media Markt ( μη βαρατε ολοι μαζι ). Το κακο που αναφερθηκε και πιο πανω, ειναι οτι δυστυχως σαν ελληναρες τρεχουμε οοολοι σε οτιδηποτε καινουριο, με αποτελεσμα το Μαρουσι και οι γυρω δρομοι να ειναι κολαση, λογω Media Markt και Mall! Μεγαλες ουρες στα ταμεια, και κοσμος που περιφερεται ασκοπα, δυστυχως κανουν την κατασταση ανυποφορη... Σε 1-2 μηνες θα εχουν παει ολοι να δουν τι παιζει, οποτε θα μπορεις να κανεις τις αγορες σου ανενοχλητος Πιστευω παντως οτι λογω του Media Markt εχουν αρχισει και κανουν οι υπολοιποι καλες προσφορες. Ειδα σημερα 186 ευρω tft Samsung 17" στο Multirama, πριν 1-2 εβδομαδες δεν υπηρχαν νομιζω τετοιες τιμες.
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Oπου και να πάει κανείς, πριν ,κατά την διάρκεια των γιορτών, και μετά στις εκπτώσεις που ακολουθούν, γίνεται κομφούσιο λόγω της πιο έντονης αγοραστικής επιθυμίας καταναλωτών για δώρα κλπ .......και γι'αυτό πολλά καταστήματα διαλέγουν τις γιορτές για να πρωτοανοίξουν. Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε ,να είμαστε προαποφασισμένοι για τις αναγκες μας ,να κάνουμε έρευνα αγοράς ,και μετά ν'αγοράζουμε. Τότε μόνο θα υπάρχει εξομάλυνση τόσο προσφοράς όσο και ποιότητας πωλούμενων προιοντων ( όταν "κάποιοι" μας έχουν κάνει να διαλέγουμε συνήθως με βάση την τιμή και όχι με την εγγύηση (ή υποστήριξη) ενός προιόντος)
Anexann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Σε τελευταία ανάλυση το πόσο πληρώνεις είναι, πιστεύω, το μαναδικό πράγμα στο μυαλό του καταναλωτή. Πολλοί βέβαια δεν είναι τόσο ερευνητές στο θέμα best price και τους πιάνει καταναλωτικός πυρετός όταν βρίσκονται σε πολυκαταστήματα (malls κατά τους αμερικανούς). Εκείνη την ώρα δεν παίζει τόσο ρόλο η απόλυτα φθηνότερη τιμή αλλά το γεγονός ότι θα το πάρεις, θα ξεμπερδέψεις και δε θα χρειαστεί να τρέχεις εδώ κι εκεί. Με λίγο προγραμματισμό καλές αγορές γίνονται από παντού (on/off-line). Το θέμα είναι να μη βρίσκεσαι στην ανάγκη για κάτι αμέσως εκεί και τότε... Plan ahead... Think ahead... Χριστούγεννα έρχονται.
kx5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Πήγα σήμερα το απόγευμα να δω τι παίζει. Νόμιζα πως θα είχε ησυχία... αμ δε! ΠΑΝΙΚΟΣ! Βγήκε στην επιφάνεια η αγοραφοβία μου. Τα λέμε σε κανά δυό μήνες Μedia Markt που θα έχουν ηρεμήσει οι τρελοί. PS: Μετά το ΜΜ δοκίμασα να περάσω από το The Mall. Δεν τα κατάφερα :razz:
getty Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Σήμερα πήγα στο Media Markt να δω τι παίζει, πραγματικά πανικός δε μπορούσα να κινηθώ άνετα. Λίγο άσχετο αλλά καλύτερα πέρασα στο Media Markt απ την Comdex
Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ψυχραιμία... Εξάλλου οι καλές προσφορές θα βγούν κατά την περιόδο των εκπτώσεων (και από όλες τις αλυσίδες) ,αφού θ'αχει κατασταλάξει η αγοραστική δύναμη στα μερίδια αγοράς από προτιμήσεις ,και θα υπάρχουν και αφραγκίες μετά το δώρο των Χριστουγέννων.
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Και γιατι δεν πατε στο ΜALL σημερα που εχει εγκαινεια? Παρτε κοσμε το MEGA κωτσοβολος προσφερει : DVD player jcv μονο με 9 E {JCV λεμε οχι JVC μην μπερδευτειτε} MATSUI φουρνο μικροκυματων 17 Ε funai Τηλεοραση 20" tft lcd 299 Ε Lexmark εκτυπωτη z617 19 Ε. Μονο για 25 Νοεμβρη και σε περιορισμενα τεμαχια {ποιος τα μετραει αραγε} Για να μην ξεχνιομαστε δλδ. σχετικα με ποιοτητα/τιμες... -------------------- nomizw oti prepei na anoixtei kana topic gia hmerisies prosfores...
sotris99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Σωστός... Εγώ πάντως λυπάμαι που δεν κατάφερα να δώ την Πέγκυ Ζήνα
Anexann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 nomizw oti prepei na anoixtei kana topic gia hmerisies prosfores... Είμαι σίγουρος πως μόλις τελειώσει το site τους θα υπάρχει section για προσφορές. Μάλλον, όλη η σελίδα μόνο προσφορές θα έχει!...
Anexann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Σήμερα που έλαβα ένα κατάλογο από MediaMarkt έλεγξα όλα τα προιόντα που μπόρεσα και βρήκα στο skroutz.gr και βρήκα ότι 4 ήταν φθηνότερα στο MM και 2 on-line. Οι διαφορές κυμαίνονταν από ?3-?300! Βέβαια το skroutz.gr δε μπορεί να έχει όλες τις υπάρχουσες τιμές και τα on-line shops έχουν και κρυφά έξοδα (π.χ. αποστολής), αλλά νομίζω η σύγκριση αυτή με εξέπληξε αρκετά και ίσως θα ψάχνω από εδώ και πέρα πολύ περισσότερα και off-line shops για τις αγορές μου.
klog Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Την Παρακευή πήρα ένα cd απο το media. Οφείλω να μεταφέρω την θετική εντύπωση που μου έκανε η ταχεία εξυπηρέτηση όταν το Σαββάτο πήγα να το αλλάξω επειδή ήταν χαλασμένου. Δεδομένου πως δεν βρήκα άλλο αντίτυπο του ίδιου πήρα κάποιο άλλο προιον καλύπτοντας την διαφορά.
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Σήμερα που έλαβα ένα κατάλογο από MediaMarkt έλεγξα όλα τα προιόντα που μπόρεσα και βρήκα στο skroutz.gr και βρήκα ότι 4 ήταν φθηνότερα στο MM και 2 on-line. Οι διαφορές κυμαίνονταν από ?3-?300! Βέβαια το skroutz.gr δε μπορεί να έχει όλες τις υπάρχουσες τιμές και τα on-line shops έχουν και κρυφά έξοδα (π.χ. αποστολής), αλλά νομίζω η σύγκριση αυτή με εξέπληξε αρκετά και ίσως θα ψάχνω από εδώ και πέρα πολύ περισσότερα και off-line shops για τις αγορές μου. Ξέχασες να αναφέρεις και την διαθεσιμότητα των προιόντων.Την να την κάνω την διαφήμιση στα eshop ,αν είναι να περιμένω και να με συντηρούν με ψέμματα ,για να μην χάσουν τον πελάτη -Αντίστροφα και στο ΜΜ δεν θα βαράω σκοπιά πότε θάχει κάτι να προλάβω πριν εξαντληθεί... Οο αφορά το skroutz.gr έχει κάποιο πρόβλημα στην αναζήτιση ,διότι άλλωτε πχ βγάζει και το Plaisio που έχει προσφορές ανά διαστήματα ,άλλωτε δεν υπάρχει καν σαν εταιρία σε κανένα προιόν ,και άλλωτε δεν εμφανίζει προιόντα (και άλλων καταστημάτων) ενώ αυτά υπάρχουν στα site τους-Ισως μας πλασάρει ορισμένες εταιρίες...
KGP Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 mpa gary den nomizo o skroutz na mas "pasarei" magazia... mallon akoma den echoun isakoustei kapies protaseis pou tous eicha kanei mesa apo to insomnia -alla kai sto freestuff- se ena post schetika me to oti prepei na mathoun na douleuoun ligo pio apodotika me datafeed kai ochi me to oti "pernoun...tous dinoun" an kai pisteuo oti i prospathia tous einai aksiologi kai anti na tin katakrinoume me ipainigmous...tha eprepe na tin voithame
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.