Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να βάλω firewall... αλλά ποιο...

peros550

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχετε να προτείνετε??

Έχω ήδη το WinRoute. Έχει πολύ πράμμα πάνω αυτό το καλούδι. Αλλά από ασφάλεια λέει?? Θέλω κάτι ελαφρύ στιλ AVG.

Ευχαριστώ

Το μηχάνημα είναι P4@1,5 Centrino - 512 Ram με 56Κ PSTN

Δημοσ.

Zone Alarm -> Εϊναι πολύ καλό αλλά λίγο περίεργο ώρες ώρες , αφού ξαφνικά π.χ σου κόβει για μερικά δεπτερόλεπτα τη σύνδεση. (το έχω στο σταθερό pc)

Sygate Personal Firewall -> Αρκετά ελαφρύ και αποδοτικό στις περισσότερες των περιπτώσεων. Επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και πιο απλό απο το Zone Alarm , χωρίς περίεργες συμπεριφορές. (το έχω στο laptop).

Δημοσ.

Egw sou proteinw to outpost firewall pro. Eixa 2 xronia to zonealarm alla mou eixe bgalei thn psyxh. Me to outpost hremhsa. Exei poly analytiko log k de dhmiourgei problhmata (me to za mou eixe tyxei polles fores na mou kobetai h syndesh k na kollaei to lan, klp...).

Δημοσ.

egw sou proteinw na psa3eis sto insomnia gia to sugkekrimeno 9ema. Exei suzhth9ei apeires fores kai allo ena topic me th gnwmh tou ka9enos einai spatalh.

(Giati oloi oi neoeiserxomenoi agnooun pantelws thn upar3h tou search ???. Mhpws 9a prepe h kentrikh selida tou insomnia na exei ena megalo banner pou na exei mono duo links, kanones kai search :P:p:p )

• Super Moderators

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...