jumaru99 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εδω και 3 εβδομαδες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος της εν λογω καρτας. θελοντας να παιξω το προαναφερομενο παιχνιδι αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: το παιχνιδι παιζει τρελά!με ολες τις ρυθμισεις τερμα τρεχει σε τρελο ρυθμο, το μονο που παει κανονικα ειναι το χρονομετρο ολα τα αλλα λες και εχεις βαλει την ταχυτητα στο 12χ,τι να πω.εκανα reintall αλλα παλι τα ιδια.το δοκιμασα και με παλαιοτερους drivers αλλα και με τους 78.01 ομως τα ιδια. με ολα τα αλλα games κανενα προβλημα. τι παίζει;
ThundeR_21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 file mou mas kaneis na aisthanomaste poly ligoi. Tsp, den kserw apo Colin Mcray alla gia psakse sta options - graphics ean yparxei kapoia epilogh frame limiter kai energopoihse thn.
jumaru99 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 φιλε ThundeR 21 δεν ειχα τετοια προθεση.Και η αναβαθμισ\η μου ηρθε μετα απο πολλα χρονια(βλεπε PII 350@434Mhz Geforce Pro και xp παρακαλω). Τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα ολοι μας,οτι μπορουμε κανουμε. Δεν παιζει frame limiter.ακομη και το μενου που ειναι 3d και περιστρεφεται το φοντο,ακομη και αυτο γυρναει τρελά-γρηγορα!
winmik2kx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Φίλε μου ανάλογο πρόβλημα είχα και εγώ ένα χρόνο πριν, όταν πήγα με X800XT PE να παίξω κάποια λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια, όπως πχ το Sands of Time. Ωραία η αίσθηση της δύναμης εε?? Λοιπόν λογικά θα έχει κυκλοφορήσει κάποιο patch που λύνει το πρόβλημα, κατέβασε το και θα είσαι Ok! edit: Το patch βρίσκεται εδώ, δεν αναφέρεται κάτι για το προβλημά σου αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις!
greeneye Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 kane ipobathmish ! loooooooooooooooooooooool mia kalh lysh ine na trabiksis merika xeirofrena sto amaksaki bas kai stamatisei ti na po,pros stigmhn mou irthe na pao na spaso kamia bitrina na paro thn karta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.