Προς το περιεχόμενο

Quake 4 Released !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχει κανείς την dvd version "του θείου" (d******e)??

Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι, κάνω τις ρυθμίσεις, ξεκινάω new game και με το που τελειώνει το loading με πετάει στο desktop, με το παιχνίδι σε window (non-responsive) και την ανάλυση της οθόνης "τραβηγμένη"...

Δεν νομίζω να μην επαρκεί το hardware, με x850xt σε 1024x768 και Ultra quality μια χαρά δεν θα έπρεπε να είναι? Drivers οι 5.10. Αν έχει κανείς καμια ιδέα ας την πει. Αλλιώς, αφού όπως διαβάζω είναι μάπα το παιχνιδάκι, το αφήνω. Tζάμπα το bandwidth...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

winmik ego den exo kapoia provlima...gia koita to exe sou.

paidia den sifmono me auta pou ipo8ikan prin, to paixnidi den einai paixnidara alla entaksei to single player pezete. diaferei apo to doom3 sto oti exei kapoia simeia pou proxoras san omada, den eisai panta monos sou..kai nai exeis fako prosarmosmeno pano sta opla opote den xreiazete na proxoras sta skoteina.

ta opla einai quake style, p.x. nail gun, grenade launcher kai argotera odigas kai oximata..to mono provlima einai oti kolisa sto nexus...afou apenergopoio to sistima psiksis gia to tetranode vgainei o makrolon kai leei to radio...filara kopana ti apo kei 8a se mamisei...alla den iparxei tropos diafigis..hahaaha

opoios to exei ftasei ekei as pei ti paizei..

kata ta alla stin 9800pro 1280x1024 medium quality me ligo overclocking 400/370 paizei ikanopoitika apo 30 mexri 60 fps..

Δημοσ.
opoios to exei ftasei ekei as pei ti paizei..

Τον πολεμάς για λίγο αλλά δεν μπορείς να τον σκοτώσεις..πολέμα τον και σε λίγο θα σου κάνει μια ειδική κίνηση θα σε πιάσει και θα προχωρήσει το παιχνίδι.Μετά ετοιμάσου για μια έκπληξη,η οποία για μένα είναι απο τις ποιό cool σκηνές σε παιχνίδι(hint spoiler Star trek "The best of both worlds"

Δημοσ.

Τελικά βρήκα πότε κολλάει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί. Κολλάει μόνο όταν επιλέξω Ultra quality, ακόμα και δε 640x480. Δεν μπορεί να φταίει το σύστημά μου, αφού το έβαλα σε 1600x1200 high quality και anti-aliasing 8x και πήγαινε σφαίρα. Υπάρχει περίπτωση να "χάλασε" κάνα texture κατά την *γκουχ* "αποστολή του παιχνιδιού" *γκουχ* και γι' αυτό να μην το φορτώνει σε ultra??

@chinaski : άμα έχεις παίξει doom3, μπορείς να φανταστείς ακριβώς πως είναι το παιχνίδι από ταχύτητα!

Δημοσ.

κατσε ρε φιλε.εχεις καρτα με 512MB μνημη?γιατι μονο τοτε αν εχω καταλαβει καλα πεζει σε ultra-high.εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ το παιχνιδι.τι να πω.γουστα ειναι αυτα.

btw : εχω κολησει στο mcc landing site εκει ποθ σου λεει ο συμπολεμιστης σου να ανοιξεις την πορτα.καμια ιδεα?

Δημοσ.

Χρειάζεται 512mb για να παίξει σε ultra σε οποιαδήποτε ανάλυση? Τότε πάσο, η δικιά μου έχει 256mb. Αλλά μου φαίνεται παράξενο όπως είπα να παίζει χαλαρά σε 1600x1200 με high, και όχι σε 640x480 με ultra. Δεν είναι ότι πάει πχ με 5-10 frames, σε ρύθμιση ultra σε οποιαδήποτε ανάλυση το παιχνίδι crash-άρει.. Τέσπα δε με νοιάζει και πολύ, μια χαρά παίζει και έτσι..!

Δημοσ.

EXSARXEIA_CITY

Den boro na katalavo giati den to kanan san to quake 3 arena me ta deathmatch tou...

Επαιδή τους ενδιαφέρουν οι κονσόλες πρώτα απο όλα είναι αναγκάιο να υπάρχει sp κομμάτι! Κανένας δεν φτιάχνει παιχνίδι για κονσόλα χωρίς να βάλει sp....

Δημοσ.

Δε νομίζω να "φταίνε" οι κονσόλες που δεν το έκαναν σαν το Quake 3. Από την εποχή που είχε ανακοινωθεί το παιχνίδι (και έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε - αν θυμάμαι καλά) είχαν δηλώσει ότι το Quake 4 θα είναι περισσότερο σαν συνέχεια του Quake 2 παρά του 3. Ο στόχος δηλαδή ήταν από την αρχή να δημιουργήσουν ένα καλό single player παιχνίδι. Διαφορετικά δεν θα το είχαν αναθέσει στη Raven Software, αλλά μάλλον θα ήταν in-house project.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ ένα είδα και έφριξα: τα όπλα χρειάζονται reload!!! Πού είναι το γρήγορο Quake style; Αυτό είναι το Doom 3 με άλλο σενάριο (άλλο και τούτο, σενάριο σε Quake)! Λυπάμαι μόνο που έφριξα επειδή ο φίλος το απέρριψε σε 15 λεπτά, ενώ που του αφιέρωσα 3 ώρες το μόνο που κατάφερα ήταν να απελπιστώ επειδή είδα πώς το έχουν κάνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...