Προς το περιεχόμενο

Quake 4 Released !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
na kano mia dio erotiseis

axizei se single player ?

me 384 sindesi mporei na paixtei sto internet ?

1) Single Player of Q IV -> No ' date=' I don't think so

2)

me 384 sindesi mporei na paixtei sto internet ?

όσο η σύνδεσή σου έχει την δυνατότητα αποστολής/λήψης άνω των 3kb/s up/down total, δεν παίζει ρόλο η ταχύτητά σου.

Ρόλο παίζει ο ISP ( Provider ) σου, το DSLAM στο οποίο είσαι ( αν είναι τιγκαρισμένο καληνύχτα χαράλαμπε ) και η απόσταση σου από τον server ( στην ουσία η χώρα στην οποία βρίσκεται ο server ) καθώς και το routing του ISP σου με την εν λόγω χώρα.

Δημοσ.

Το παιχνιδι απλα ειναι κορυφεο.Μονο στην ultra high αναλυση που το δοκιμασα παει καρε-καρε(σε 6800gt 256mb ddr3).Εκει απο οτι καταλαβα θελει καρτα με 512mb μνημη.

Δημοσ.
A' date=' kai osoi exete ati, gia dokimaste thn beta pou vgike me opengl fixes:

http://support.ati.com/ics/support/...=737&deptID=894

(Mono gia W2K/XP - einai h version me to CCC).[/quote']

ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ Radeon X1xxx Series, που κανείς δεν έχει...άλλωστε δεν αξίζει να πάρει κανείς την XL που βρίσκεις στην αγορά

Στις Radeon 8xxx / 9xxx / x8xx δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Να ρωτησω οσους το εχουν παιξει, το παιχνιδι ενδεικνυται για ανηλικους?Μπα...

Αρα αστο, για να μην χασω τον υπνο μου.

Δημοσ.
Να ρωτησω οσους το εχουν παιξει, το παιχνιδι ενδεικνυται για ανηλικους?Μπα...

Αρα αστο, για να μην χασω τον υπνο μου.

LOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

loipon sto pexnidi tora....efage 15 lepta apo ton xrono mou evgala to proto mission kai to ekana Uninstall...apla mia apo ta idia :/

Δημοσ.

Το παιχνίδι το παίζω από χθες. Ωραία ατμόσφαιρα έχει αλλά ίδιο με το Doom 3 είναι. Ξαναζεσταμένο φαγητό με κέτσαπ :D

Αν είχα και μια X1800 θα μου άρεσε πιο πολύ φαντάζομαι ;)

Δημοσ.

όσοι έχουν παίξει το Halo και τους άρεσε τότε καλύτερα να το ξαναπάιξουν μερικές φορές ακόμα (το Ηalo) To quake4 είναι για όσους δεν έχουν παίξει Halo και Half Life 2....

Δημοσ.

Krima, krima den xerw alla me xalase (meta apo tosh anamonh). Dikio exete, ligo same old story. Kalytera sto single-player na to kanane style Quake 3 Arena, 8a to protimousa.

P.S. To DVD Collector's Edition ston papaswthriou exei 65euro! Gia onoma, pou odeuoume... Xana lefta gia to Quake 2 8eloune?

Δημοσ.
loipon sto pexnidi tora....efage 15 lepta apo ton xrono mou evgala to proto mission kai to ekana Uninstall...apla mia apo ta idia :/

Μου την σπάνε οι τύποι που κρίνουν ένα παιχνίδι (ή ό,τι άλλο) μέσα σε 15 λεπτά. Κάτσε ρε φίλε, δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι κατάλαβες την ποιότητα όλου του παιχνιδιού σε τόσο λίγο; Από το πρώτο mission; Ακόμη και δίκιο να έχεις τελικά (που όπως φαίνεται έχεις, αφού συμφωνούν και οι αποκάτω) δεν λέει τίποτα. Τουλάχιστον πριν κρίνουμε οτιδήποτε να το δοκιμάζουμε πρώτα! Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο, το οποίο μόνο για την προϊστορία του αξίζει και δεύτερη ευκαιρία, μην πω και τρίτη...

Δημοσ.

BadBoy

Μου την σπάνε οι τύποι που κρίνουν ένα παιχνίδι (ή ό,τι άλλο) μέσα σε 15 λεπτά.

Και μένα μου την σπάνε οι τύποι που τους την σπάνε οι τύποι επειδή κρίνουν ένα παιχνίδι μέσα σε 15 λεπτά ( πέντε λεπτά πάνω πέντε λεπτά κάτω δεν έχει σημασία)

Το Q4 ειναι ρηχό σε αντίθεση με Halo 1 και Ηalf Lfe 2 που από την πρώτη πίστα με συνεπήραν. Ειδικά το Halo1 το έχω παίξει πάνω από 10 φορές και δεν το έχω βαρε8εί ακόμα (σε coop) Και την πρώτη του πίστα όσο και να την παίξω γουστάρω...

Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο, το οποίο μόνο για την προϊστορία του αξίζει και δεύτερη ευκαιρία, μην πω και τρίτη...

Ποια προϊστορία? Εδώ κυρίως μιλάμε για Single Player. To Q3 ήταν MP μόνο δεν μιλάμε για τα ίδια πράγματα προφανώς (εφόσον οι πιο πολλοί το έχουν κατεβασμένο δεν μπορούν να παίξουν MP)

Dark_son20

dld katse prepei na peraso 20 varetes ores gia na katalavo oti kati den maresei kai oti einai vareto???

se ena piato fagito to tros olo kai meta les skoupidi itan esi?

Όχι πρέπει να δώσεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στον μάγειρα. Να το ξαναφάς δηλαδή μέχρι να ξεράσεις....

Δημοσ.
BadBoy

Και μένα μου την σπάνε οι τύποι που τους την σπάνε οι τύποι επειδή κρίνουν ένα παιχνίδι μέσα σε 15 λεπτά ( πέντε λεπτά πάνω πέντε λεπτά κάτω δεν έχει σημασία)

Το Q4 ειναι ρηχό σε αντίθεση με Halo 1 και Ηalf Lfe 2 που από την πρώτη πίστα με συνεπήραν. Ειδικά το Halo1 το έχω παίξει πάνω από 10 φορές και δεν το έχω βαρε8εί ακόμα (σε coop) Και την πρώτη του πίστα όσο και να την παίξω γουστάρω...

Ποια προϊστορία? Εδώ κυρίως μιλάμε για Single Player. To Q3 ήταν MP μόνο δεν μιλάμε για τα ίδια πράγματα προφανώς (εφόσον οι πιο πολλοί το έχουν κατεβασμένο δεν μπορούν να παίξουν MP)

Dark_son20

Όχι πρέπει να δώσεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στον μάγειρα. Να το ξαναφάς δηλαδή μέχρι να ξεράσεις....

Συμφωνώ απολύτως με τον Dark_Son20.

Δεν σου δίνει την παραμικρή "διάθεση" να το παίξεις μέχρι τέλους ( τι τέλους...εδώ στα 10 λεπτά πατάς το Quit )...

Ένα παιχνίδι με έκανε να θέλω να το τελειώσω μετά μανιάς, το FarCry.

My baseline :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...