^^JuNiOr^^ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 πάω στο port Forwarding και μου βγάζει : You must enter an IP address on LAN clients page to enter this setup. δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξε αυτο. πάντως οτι Port είχα ανοίξει για linewire -dc++ - bitlord είναι close. τα φώτα σας παίδες!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Τι Router έχεις? Πόσταρε ένα ScrShot, να δούμε τι έχεις κάνει.
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 έκλεισα το παράθυρο έκανα 1 restart στο router και μπαίνω κανονικα εκει. αλλα στο linewire κάνω κανονικά search αλλα δεν κατεβαίνει τπτ ποια port θέλει ανοικτή το linewire pro? έχω κλήσει firewall.
hugelacky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ποια port θέλει ανοικτή το linewire pro? την 6346 ...
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 μπορεί κάποιος να μπεί στο μενού που μπαίνω κ εγω?? εκει που είναι το FortForwaring? Και να αλλάξει τπτ?? μόνο εγω απο το pc μου μπορώ να μπω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.