Fan Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Re paidia auto me to verification ti einai telika? Diladi kathe fora pou tha kano mia agora tha xreonomai kai to ntavatziliki tis PayPal 1,5 euro? Ousiastika diladi den einai dorean.
xalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 το verification γίνεται μόνο μία φορά! και με την επόμενη σου αγορά στα επιστρέφουν.
Fan Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 το verification γίνεται μόνο μία φορά! και με την επόμενη σου αγορά στα επιστρέφουν. Diladi den plirono tipota kathe fora pou tha xrisimopoio PayPal
Verso Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Diladi den plirono tipota kathe fora pou tha xrisimopoio PayPal Τζάμπα και συμφέρει
chvet Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Εάν κάνω upgrade από το απλό λογαριασμό που έχω σε Premium ή Business account, θα πληρώσω τίποτα στην paypal ή απλώς θα μου κρατάει ένα ποσοστό όποτε πουλήσω κάτι ?
ababapanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Εάν κάνω upgrade από το απλό λογαριασμό που έχω σε Premium ή Business account, θα πληρώσω τίποτα στην paypal ή απλώς θα μου κρατάει ένα ποσοστό όποτε πουλήσω κάτι ? tin idia aporia ehw kai egw
therock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 το verification γίνεται μόνο μία φορά! και με την επόμενη σου αγορά στα επιστρέφουν. Ti ennoeis stin epomeni?Ego vasika ekana account stin paypal oste na kano ena donation,alla den ekana verification.Kai mou kanan disable ton logariasmo,tora ti prepei na kano?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.