geokok1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Θέλω να κάνω συναλλαγές στο διαδίκτυο και μου έχουν πει πως με PayPal είναι πιο ασφαλές αν το υποστηρίζει το εκάστοτε site.Μπορείτε να μου πείτε αν ισχύει και γενικότερα πληροφορίες για αυτό γιατί δεν έχω ιδέα......????
_DiMoN_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 http://www.paypal.com -> Έχει πολλές πληροφορίες.. Είναι πολύ αξιόπιστο, έχει πελάτες καμια δεκαριά φορές τον πληθυσμό της Ελλάδας!
geokok1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Και κατι σελιδες που βρήκα που λένε πως παγωνουν λογαριασμους για να παρουν τους τοκους και κανουν κομπινες και τέτοια????
_DiMoN_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εσένα πως σου ακούγεται για μια εταιρεία τόσων εκατομμυρίων πελατών.
gerontas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Για μένα ο καλύτερος τρόπος πληρωμής σε δαδικτυακές αγορές. (Και με υποδειγματική συμπεριφορά σε τρεις τουλάχιστον δύσκολες περιπτώσεις). Δεν ξέρω, που τα διάβασες αυτά, θα μιλήσω για εκεί που ξέρω πρόσωπα και πράγματα, το alt.smokers.pipes. Αυτοί που είχαν ξεσπαθώσει κατά του paypal ήταν κυρίως γνωστοί σαματατζήδες και flamers του group. Αντίθετα άνθρωποι που είχαν ένα κύρος και η γνώμη τους βάραινε δεν είχαν κανένα παράπονο. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε λάβρος κατά του pp κι ένας από τους ελάχιστους που είχαν υπερασπιστεί απατεώνα, που δεν έστειλε ποτέ σε μένα και κάποιους ακόμη αυτά που παραγγείλαμε και δεν απαντούσε στα email (στη δική μου περίπτωση) ή κατηγορούσε τους εξαπατημένους σαν τριτοκοσμικούς. Το pp μου είχε πιστώσει τα χρήματα από καιρό μ' ένα ευγενικό γράμμα ("Πιστώνουμε τον λογαριασμό σας..., η είσπραξη των χρημάτων από τον κ.... είναι πλέον δική μας υπόθεση... Λυπούμαστε που συνεργαστήκαμε και συμβάλλαμε στην απόφαση να κάνετε δουλειές μαζί του... κλπ. κλπ.). Λίγο μετά λύθηκε το μυστήριο του ευχαριστημένου πελάτη του απατεώνα, μ' ένα ακόμη mail από το pp: "Για την ενημέρωσή σας, εισπράξαμε τα χρήματα από τον κ.... Το Νομικό μας Τμήμα σας ευχαριστεί για τα πλήρη στοιχεία..." κλπ. Από μένα 10/10. (Σας βεβαιώνω, καμιά -δυστυχώς- σχέση. Απλά, ενθουσιασμένος πελάτης μιας -τυπικά τουλάχιστον- δωρεάν υπηρεσίας).
blackhumor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Για αυτούς που τους ενδιαφέρουν μικροποσά είναι καλή περίπτωση. Είναι το πιο ασφαλές χωρίς αμφιβολία... Παρόλα αυτά ανάλογα την συναλλαγή και το που σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές. Εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποιώ 5 παρόμοια προγράμματα...
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 den exei kanena provlima to paypal..alla kai si bgale mia karta me lto mikrotero orio xrimaton.
ZauZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Γενικά έχουν ακουστεί παράπονα αλλά τίποτα το τραγικό αν αναλογιστούμε ότι έχει μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρήστες. Για την ιστορία το PayPal είναι του Ebay.com και από εκεί όλες οι συναλλαγές γίνονται αναγκαστικά με αυτό ! Από μόνο του λοιπόν καταλαβαίνεται ότι είναι αρκετά αποδοτικό.
Xdanger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 i paypal ine asfalestati, xriazese omos pistotiki na kanis verified ton logariasmo su
laskos0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Για την ιστορία το PayPal είναι του Ebay.com και από εκεί όλες οι συναλλαγές γίνονται αναγκαστικά με αυτό ! Δεν γίνονται μόνο με αυτό.Λάθος..Σχεδόν πάντα υπάρχουν και άλλοι τρόποι συναλλαγής,και δυστυχώς μερικές φορές δεν υπάρχει καθόλου η δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal...
KGP Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 kai me chreostiki mporei na ginei verified o logariasmos. ego chrisimopio paypal schedon apo tin archi pou anikse...logariasmo anoiksa otan akoma itan X.com (sosta idate http://www.x.com ) teleutea omos paratirisa oti echoun vgalei mia alli ipiresia pou einai kai pio sinferousa (de kostizei se promithies) to eCheque gnorizei kaneis peri tinos prokite kai pos mporei kapios na to chrisimopiisei? ena brief guide tha itan welcome
geovard Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μα πως κρίνετε ρε παιδιά καί με τόση ευκολία λέτε ότι είναι ασφαλέστατη η paypal.Εγώ έχω κάνει αρκετές συναλλαγές με paypal,με digitalriver και μιά πού δεν θυμάμαι το όνομα,αλλά πάντα με ένα μικρό φόβο.Καί λέω μικρό γιατί απλά έχω βάλλει στην κάρτα χαμηλό όριο,οπότε καί κάτι να γίνει να μην μου κόψουν καί το βόλο. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τη ζημιά πού είχανε πάθει 50000 πελάτες τού amazon.com
gerontas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Φίλε geovard, απρόσβλητος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών, απλά δεν υπάρχει. Αυτό που ήθελα να πώ, είναι ότι η paypal έχει (απ' ότι διαβάζω) μικρότερο ποσοστό κρουσμάτων και (απ' ότι διαβάζω αλλά και προσωπική εμπειρία) πιό αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης. Κι εγώ νοιώθω τον ενδόμυχο φόβο που γράφεις, μέχρι να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή ή μέχρι να διαβάσω τον αναλυτικό λογαριασμό μιας κάρτας. Απλά είναι μικρότερος ο φόβος αυτός όταν χρησιμοποιώ pp, σε σχέση με τις (σπάνιες) περιπτώσεις που χρησιμοποιώ π.χ. Bidpay. No offence anyway.
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Pedia na rotiso,pos vazeis xrimata stin paypal?Kaneis ena account ola orea kai kala alla apo kei kai pera pos pernas lefta sto account? Se xreonei tipota i paypal?Apo oti eida,xreonesai mono ama eisprateis ston logariasmo sou,elpizo pos den plironeis akoma kai otan posa ekserxontai apo ton logariasmo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.