theoritikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Θα πάω αύριο να αγοράσω το πακέτο ondsl, και έχω κάποιες απορίες. Επειδή θα κάνει κάπου 10 μέρες να ενεργοποιηθεί, για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το pstn modem θα πρέπει να βάλω φίλτρο όπως και στο τηλέφωνο μου? Επίσης, όταν κάνεις την αίτηση μπορείς να δώσεις όποιο username και pass θές όπως στο pstn? Ρωτάω γιατί όταν θα ενεργοποιηθεί η γραμμή θα είμαι εκτος Ελλάδος για λίγο, και επειδή είναι ΟΤΕ σιγά μην νοιαστούν να με ξανα ενημερώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Θα πάω αύριο να αγοράσω το πακέτο ondsl' date=' και έχω κάποιες απορίες.Επειδή θα κάνει κάπου 10 μέρες να ενεργοποιηθεί, για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το pstn modem θα πρέπει να βάλω φίλτρο όπως και στο τηλέφωνο μου?[/quote'] Δεν νομίζω οτι θα κάνει και 10 μέρες, εμένα έκανε 36 ώρες. Ναί, πρέπει να βάλεις φίλτρο και στο pstn modem σου. Επίσης, όταν κάνεις την αίτηση μπορείς να δώσεις όποιο username και pass θές όπως στο pstn? Ρωτάω γιατί όταν θα ενεργοποιηθεί η γραμμή θα είμαι εκτος Ελλάδος για λίγο, και επειδή είναι ΟΤΕ σιγά μην νοιαστούν να με ξανα ενημερώσουν... Ναί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Για το πρωτο: θα χρειαστεις φιλτρο οταν ενεργοποιηθει η DSL σου. Μεχρι τοτε μπορεις να παιζεις κανονικα. (πιθανα να μπορεις να παιζεις και μετα αναλογα με τον θορυβο που θα εχει) Για το δευτερο δεν εχω βαλει ondsl οποτε δεν μπορω να σε βοηθήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javanidhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 στο δωματιο που εχεις τον υπολογιστη και η γραμμη που θα καταληξει στο ADSL modem δεν χρειαζεται φιλτρο! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ αν θες παραλληλα να εχεις και συσκευη και Modem στο δωματιο σου τοτε θα πρεπει να παρεις διαχωριστη! Ο διαχωριστης θα σου δωσει μια εξοδο..κατεθειαν που θα παει στο ADSL modeμ και αλλη μια για μια απλη συσκευη! ΤΩΡΑ απο την απλη συσκευη μπορεις να συνδεσεις το 56Κ modem σου./.. κατι τετοιο εχεις κατα νου; η θελεις απλα να βγαζεις το καλωδιο απο το ADSL μοντεμ και να το βαζεις στο 56κ ...αν ναι τοτε δεν θες τιποτα! οριζεις εσυ username και password ....κατα την εγγραφη! παρολα αυτα και λαθος να εχει γινει μπορεις να παρεις στο help line πιστοποιουν τα στοιχεια σου εκεινη την στγμη ορίζεις νεους κωδικους και ενεργοποιουντε μεσα στα επομενα 10-20 λεπτα!~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 παντως ρε παιδια οταν εβαλα το κιτ απο την οτενετ εδωσα μονο username και το pass μου το δωσανε αυτοι οταν με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι ενεργοποιηθηκε. Δεν ξερω αν αλλαξε το συστημα. Και δεν θελει 10 ημερες αρκετα λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.