dreamwebx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Καθως σερφαριζε σε διαφορα eshop μολις ανακαλυψα οτι εκλεισε το computer4u! Mε μια λιτη ανακοινωση λεει οτι αναστελει λογω διαφορων προβληματων την λειτουργια του.σκεφτομαι οσους ειχαν αγορασει απο εκει τι παιζει τωρα με τις εγγυησεις...
Shinta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Kai polla tha akolouthisoun. Exoun anoiksei ipervolika polla e-magazia gia na epiviosoun ola se mia xora san tin ellada
k_w_t Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 To computer4u ειχε ακουστει οτι ανηκει στον Ομιλο Γερμανος - Multirama ισως το ειχαν για να εξυπηρετησουν καποιο αλλο σκοπο!
k_w_t Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Για του λογου το αληθες το τηλεφωνο που δινει ειναι 210 6242164 το οποιο ειναι απορρητο το 210 6242000 το οποιο θα ειναι λογικα το τηλεφωνικο κεντρο ομως που ειναι? http://www.germanosgroup.gr/contact_w.asp
skevo_kos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Krima, eixa agorasei mia fora apo kei kai eixa meinei polu euxaristimenos...
Icecut Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Fantazomai oti me tous pelates pou eixane agorasei sto parel8on 8a ypar3ei provlhma me tis eggyhseis.An varese ptwxeush h etaireia tote osoi exoune provlhma me kapoio part mallon 8a prepei na apeu8yn8oun ston kataskeuasth tou part.Ektos an o G epemvei..!Xlwmo mallon,e?
k_w_t Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Αφου στο site λεει: Για οποιοδήποτε ζήτημα after sales εξυπηρέτησης σας , σχετικά με προιόντα που αγοράσατε απο το Computer4u παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ. 210-6242164 (κοιτα ποστ μου πιο πανω) Το δηλωνει οτι μιλας με γερμανο πλεον!
Wolfidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Kai polla tha akolouthisoun. Exoun anoiksei ipervolika polla e-magazia gia na epiviosoun ola se mia xora san tin ellada Πολύ πιθανό αυτό
stefanos_79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Σωστά σε μια χώρα μικρή σαν την Ελλάδα με περιορισμενή αγορα παρατηρείς δεκάδες e-shop ενώ το ιντερνετ είναι ακόμα ακριβό και πολλά σπιτια δεν διαθέτουν pc για να μην μιλήσω για την δυσπιστια και διστακτικότητα των Ελλήνων γενικά για τις συναλλάγες μεσω διαδυκτίου ειδικά μετα απο αυτο που έγινε σε γνωστή τράπεζα...Ελλάδα τα πάντα στην υπερβολή!!! ΥΓ.(offtopic)Πόσες αθλητικές εφημερίδες έχουμε?:)10?11?:)
georgeadams Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Αφου στο site λεει: Για οποιοδήποτε ζήτημα after sales εξυπηρέτησης σας ' date=' σχετικά με προιόντα που αγοράσατε απο το Computer4u παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ. 210-6242164 (κοιτα ποστ μου πιο πανω) Το δηλωνει οτι μιλας με γερμανο πλεον![/quote'] Μα, ήταν νομίζω γνωστό πως Computer4U = Multirama (αλλά με λιγάκι χαμηλότερες τιμές).
sboo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μα, ήταν νομίζω γνωστό πως Computer4U = Multirama (αλλά με λιγάκι χαμηλότερες τιμές). ήταν μια πατέντα του Γερμανού με σκοπό α) να χτυπήσει τον ανταγωνισμο (βλέπε e-shop) με ένα νέο και άθφαρτο φορέα β) να δημιουργήσει ένα καθαρά διαδικτυακό κατάστημα με καμμία εξάρτηση από τον πυρήνα των multirama. Λόγω τώρα του ανταγωνισμού που θα ενταθεί απ΄οτου χρόνου λόγω των νέων υπερκαταστημάτων (mediamarkt, fnac κλπ) σιγά, σιγα θα κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις του Γερμανού (αλλά και άλλων). Απλά θα κρατήσει το franchice δίκτυο που έχει...
a123xxsp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Κανένα πρόβλημα με την εγγύηση... εννοείται ότι μπορείς να πας απευθείας στον κατασκευαστή, μην πανικοβάλεστε χωρίς λόγο
hthe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά. όταν έχεις Franchise (Multirama) δεν μπορείς να ανταγωνίζεσαι τους ίδιους σου τους συνεργάτες. Εσείς αν είχατε Multirama και ξέρατε ότι το computer4u ήταν του ίδιου που σας προμηθεύει εσάς, με πολύ χαμηλότερες τιμές, δεν θα επαναστατούσατε ? Είναι σαν να πουλάς και λιανική και χονδρική μαζί. Κράτησε μέχρι να μαθευτεί πως ήταν του Γερμανού. Μετά όλα τα άλλα που ακολούθησαν ήταν αναμενώμενα.
dreamwebx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ρε παιδια εβγαλε τωρα ανακοινωση στο site to c4u και αναφερει οτι σε θεματα after sales support γρθε σε συμφωνια με το e-shop!!! Τι παιζει μπορει να μου πει κανεις?
sa1901 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ρε παιδια εβγαλε τωρα ανακοινωση στο site to c4u και αναφερει οτι σε θεματα after sales support γρθε σε συμφωνια με το e-shop!!!Τι παιζει μπορει να μου πει κανεις? :-? Τι είναι τώρα πάλι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.