Προς το περιεχόμενο

EkΛΕΙΣΕ ΤΟ Computer4u!!!

dreamwebx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως σερφαριζε σε διαφορα eshop μολις ανακαλυψα οτι εκλεισε το computer4u!

Mε μια λιτη ανακοινωση λεει οτι αναστελει λογω διαφορων προβληματων την λειτουργια του.σκεφτομαι οσους ειχαν αγορασει απο εκει τι παιζει τωρα με τις εγγυησεις...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To computer4u ειχε ακουστει οτι ανηκει στον Ομιλο Γερμανος - Multirama ισως το ειχαν για να εξυπηρετησουν καποιο αλλο σκοπο!

Δημοσ.

Fantazomai oti me tous pelates pou eixane agorasei sto parel8on 8a ypar3ei provlhma me tis eggyhseis.An varese ptwxeush h etaireia tote osoi exoune provlhma me kapoio part mallon 8a prepei na apeu8yn8oun ston kataskeuasth tou part.Ektos an o G epemvei..!Xlwmo mallon,e?

Δημοσ.

Αφου στο site λεει: Για οποιοδήποτε ζήτημα after sales εξυπηρέτησης σας , σχετικά με προιόντα που αγοράσατε απο το Computer4u παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ. 210-6242164 (κοιτα ποστ μου πιο πανω)

Το δηλωνει οτι μιλας με γερμανο πλεον!

Δημοσ.

Σωστά σε μια χώρα μικρή σαν την Ελλάδα με περιορισμενή αγορα παρατηρείς δεκάδες e-shop ενώ το ιντερνετ είναι ακόμα ακριβό και πολλά σπιτια δεν διαθέτουν pc για να μην μιλήσω για την δυσπιστια και διστακτικότητα των Ελλήνων γενικά για τις συναλλάγες μεσω διαδυκτίου ειδικά μετα απο αυτο που έγινε σε γνωστή τράπεζα...Ελλάδα τα πάντα στην υπερβολή!!!

ΥΓ.(offtopic)Πόσες αθλητικές εφημερίδες έχουμε?:):)10?11?:):)

Δημοσ.
Αφου στο site λεει: Για οποιοδήποτε ζήτημα after sales εξυπηρέτησης σας ' date=' σχετικά με προιόντα που αγοράσατε απο το Computer4u παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ. 210-6242164 (κοιτα ποστ μου πιο πανω)

Το δηλωνει οτι μιλας με γερμανο πλεον![/quote']

Μα, ήταν νομίζω γνωστό πως Computer4U = Multirama (αλλά με λιγάκι χαμηλότερες τιμές).

Δημοσ.
Μα, ήταν νομίζω γνωστό πως Computer4U = Multirama (αλλά με λιγάκι χαμηλότερες τιμές).

ήταν μια πατέντα του Γερμανού με σκοπό

α) να χτυπήσει τον ανταγωνισμο (βλέπε e-shop) με ένα νέο και άθφαρτο φορέα

β) να δημιουργήσει ένα καθαρά διαδικτυακό κατάστημα με καμμία εξάρτηση από τον πυρήνα των multirama.

Λόγω τώρα του ανταγωνισμού που θα ενταθεί απ΄οτου χρόνου λόγω των νέων υπερκαταστημάτων (mediamarkt, fnac κλπ) σιγά, σιγα θα κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις του Γερμανού (αλλά και άλλων). Απλά θα κρατήσει το franchice δίκτυο που έχει...

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα με την εγγύηση... εννοείται ότι μπορείς να πας απευθείας στον κατασκευαστή, μην πανικοβάλεστε χωρίς λόγο

Δημοσ.

Ρε παιδιά. όταν έχεις Franchise (Multirama) δεν μπορείς να ανταγωνίζεσαι τους ίδιους σου τους συνεργάτες.

Εσείς αν είχατε Multirama και ξέρατε ότι το computer4u ήταν του ίδιου που σας προμηθεύει εσάς, με πολύ χαμηλότερες τιμές, δεν θα επαναστατούσατε ? Είναι σαν να πουλάς και λιανική και χονδρική μαζί.

Κράτησε μέχρι να μαθευτεί πως ήταν του Γερμανού. Μετά όλα τα άλλα που ακολούθησαν ήταν αναμενώμενα.

Δημοσ.

ρε παιδια εβγαλε τωρα ανακοινωση στο site to c4u και αναφερει οτι σε θεματα after sales support γρθε σε συμφωνια με το e-shop!!!

Τι παιζει μπορει να μου πει κανεις?

Δημοσ.
ρε παιδια εβγαλε τωρα ανακοινωση στο site to c4u και αναφερει οτι σε θεματα after sales support γρθε σε συμφωνια με το e-shop!!!

Τι παιζει μπορει να μου πει κανεις?

:-?

Τι είναι τώρα πάλι αυτό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...