Προς το περιεχόμενο

Φαρσέρ - Αντιμετώπιση??

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παλι γιατι κατι δε μου καθεται καλα απο οσα εγραψε ο Jimmy_BlinD ?

Κατ'αρχην σε οποιαδηποτε φαρσα-παρενοχληση ο ''παραληπτης'' μετα τις πρωτες δυο φορες της επαναληψης του ''φαινομενου'' σταματα να σηκωνει την συγκεκριμενη κληση γιατι αλλιως δινει ''τροφη'' στον φαρσερ να συνεχισει .

Αντι αυτου , διαβαζω οτι οχι απλα το σηκωνει αλλα προσπαθει και να αλλαξει θεμα οταν ο αλλος του αρχιζει τα μπινελικια ..

Θα προτεινα -αν δωθει το τηλ, μιας και δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι οντως φαρσερ ο τυπος και καθοτι δεν ειμαι σιγουρη οτι δε παιζει κατι αλλο - να μη χρησιμοποιηθει για ανταποδωση .

Δημοσ.

Κατ'αρχην σε οποιαδηποτε φαρσα-παρενοχληση ο ''παραληπτης'' μετα τις πρωτες δυο φορες της επαναληψης του ''φαινομενου'' σταματα να σηκωνει την συγκεκριμενη κληση γιατι αλλιως δινει ''τροφη'' στον φαρσερ να συνεχισει .

Αντι αυτου ' date=' διαβαζω οτι οχι απλα το σηκωνει αλλα προσπαθει και να αλλαξει θεμα οταν ο αλλος του αρχιζει τα μπινελικια ..

Θα προτεινα -αν δωθει το τηλ, μιας και δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι οντως φαρσερ ο τυπος και καθοτι δεν ειμαι σιγουρη οτι δε παιζει κατι αλλο - να μη χρησιμοποιηθει για ανταποδωση .[/quote']

les????@!!!!!???!!!!??? :confused: :confused: :confused:

opos ke na exi to thema exis apopsi!!!!! :wink: :wink:

Δημοσ.

Προσωπικη και ιδία αποψη οχι δεν εχω (δεν εχει τυχει σε μενα προσωπικα αλλα σε συγγενικο προσωπο) αλλα και να μην ειχα καν σχετικη εμπειρια οτι ειπα ειναι κατι προφανες και λογικο, νομιζω .. .

Δημοσ.

paschalia oraia i skepsi sou kai poli anatreptiki ALLA an ithele na dosei to tilefono kapoiou gnostou tou (kai oxi farser) stin dimosiotita gia farses gia logous ekdikisis ti anagki tha eixe tous insomniacs?den einai kai toso diskolo na to afineis grammeno kapoou i na mpeis sto mirc na to grafeis pantou san Lolita :P :P

Δημοσ.

Eh, βασικά δεν σας ενδιαφέρει το τι ακριβώς γίνεται, και μάλλον δεν θα το μάθετε ποτέ, μιας και όντως δεν έχει νόημα.

Απλά εδώ το παιδί θέλει να του προτείνουμε τρόπους εκδίκησης/αντεπίθεσης σε περίπτωση που κάποιο κινητό σου έχει σπάσει τα νεύρα.

Προφανώς και θεωρείται δεδομένο το οτι ο τύπος αξίζει να πάθει αυτό που θα πάθει.

Γενικά μιλώντας:

Τώρα αν αυτές οι ιδέες χρησιμοποιηθούν απο κάποιο λαμέρι και ξεκινήσει ο μπέμπης και δίνει κινητό αθώου ατόμου, τότε μάλλον είναι άξιος της μοίρας του. [Και προφανώς δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του..]

Δημοσ.

Αντι αυτου ' date=' διαβαζω οτι οχι απλα το σηκωνει αλλα προσπαθει και να αλλαξει θεμα οταν ο αλλος του αρχιζει τα μπινελικια ..

Θα προτεινα -αν δωθει το τηλ, μιας και δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι οντως φαρσερ ο τυπος και καθοτι δεν ειμαι σιγουρη οτι δε παιζει κατι αλλο - να μη χρησιμοποιηθει για ανταποδωση .[/quote']

Κοίτα, όταν κα΄ποιος το κάνει επαναληπτικά και σε βρίζει στο τέλος της συνομιλίας του , μάλλον για φάρσα πρόκειται. Αφου τον ρωτάω ... ίσως έχεις κάνει Λάθος ... και μου λέει Οχι, φέρε μου τον ... και μετά με βρίζει.

Η θά χει κάτι στον εγκέφαλο, δεν εξηγείται αλλιώς. Ευτυχώς σήμερα δεν πήρε . Αν ξαναπάρει θα τον αγνοήσω , η θα του το κλείνω. Και όσο για το αν χρεώνεται , ποιος ξέρει ΑΝ θα χρεώνεται..? Μήπως έχει βρει καμια κάρτα και παίρνει? Μήπως ειναι κανα υπόλοιπο που βρήκε και παίρνει? Who knows...

To τηλ. δε μπορώ να το δημοσιεύσω τελικά, μόνο ιδέες ήθελα να ακούσω και αυτές που ακούστηκαν με ικανοποίησαν αρκετα.

Ευχαριστώ όλους για την άμεση κινητοποιήση , όταν έχω κάτι καινούργιο θα σας ενημερώσω

Δημοσ.
Eh' date=' βασικά δεν σας ενδιαφέρει το τι ακριβώς γίνεται, και μάλλον δεν θα το μάθετε ποτέ, μιας και όντως δεν έχει νόημα.

Απλά εδώ το παιδί θέλει να του προτείνουμε τρόπους εκδίκησης/αντεπίθεσης σε περίπτωση που κάποιο κινητό σου έχει σπάσει τα νεύρα.

Προφανώς και θεωρείται δεδομένο το οτι ο τύπος αξίζει να πάθει αυτό που θα πάθει.

Γενικά μιλώντας:

Τώρα αν αυτές οι ιδέες χρησιμοποιηθούν απο κάποιο λαμέρι και ξεκινήσει ο μπέμπης και δίνει κινητό αθώου ατόμου, τότε μάλλον είναι άξιος της μοίρας του. [Και προφανώς δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του..']

Πολύ σωστά , άλλωστε δεν θα καθόμουν να γράφω τόσα εαν ήμουν "λαμέρι" ;) ούτε θα είχα δώσει έμφαση τόσο πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...