DECIBELAKIAS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 εγω αυτο το bass quake δεν μπορεσα να το βρω. τοσο καλο ειναι τελος παντων? εγω παιζω στο αυτοκινητο. δεν μου αρεσει να ενοχλω πολυκατοικιες, αλλα τετραγωνα :razz:
Dr_Slump Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 prodigy - smack my bitch up (και γενικά prodigy) mr. oizo - flat beat επίσης ψάξε woofer στα p2p έχει ειδικά κομμάτια για δοκιμές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 DECIBELAKIA, οσμίζομαι μέλος του άτυπου club των boomers? Για πέρνα απο dc++ να σε βοηθήσω στο "πρόβλημά" σου! quark.afraid.org:1411 ή dark-angel.no-ip.info
-nick- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 no more phucking chavs..... oi decibelakides autokinitakides apo do k pairo tha trone ayga...
Godfath3r Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 εγω αυτο το bass quake δεν μπορεσα να το βρω. τοσο καλο ειναι τελος παντων? εγω παιζω στο αυτοκινητο. δεν μου αρεσει να ενοχλω πολυκατοικιες, αλλα τετραγωνα :razz: Σόρυ ρε φίλε αλλά 1ον σκέψου οτι κάποιος δεν θέλει να ακούει την μουσική σου (να τον ενοχλεί/ενοχλείς) και 2ον εμένα μου φαίνεται ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ(Ο τόνος στο δεύτερο α)... Τέσπα...Απόψεις!!!
hugelacky Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 παιδιά τι προτείνετε κι άλλα κομμάτια? τα'καψε τα ηχεία, πάει, finito... :roll: edit: @Godfath3r: καγκουριά??? όχι, προς θεού...τι λες τώρα... :?
fistikis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 gia dokimase kai ta parakato. an psahneis gia kati ligo pio ypnotiko. lee coombs & ELITE FORCE - 2 men on a trip (original mix) forme - percussive thinking (lee coombs remix) Underworld - rez (atomic hooligan remix)
Godfath3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Fistikis...Του καήκανε τα ηχεία...Οπότε δεν μπορεί να βάλει κανένα απο αυτά τα κομμάτια που δίνεις... :-P
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 http://www.realmofexcursion.com/featured/pete/index.html
Forensick Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Σόρυ ρε φίλε αλλά 1ον σκέψου οτι κάποιος δεν θέλει να ακούει την μουσική σου (να τον ενοχλεί/ενοχλείς) και 2ον εμένα μου φαίνεται ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ(Ο τόνος στο δεύτερο α)... Τέσπα...Απόψεις!!! υπερβολικε....:-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.