giankyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 mazi sou billpepas! brooklyn bounce xalara kai merika kommatia sash, opws just arround the hill, adelante II epishs apo thn syllogh mou proteinw asystola: CJ Stone - Into The Sea (Potatoheads Deep Bass Mix) Laze - Steppin Out (Radio Edit) Axel Konrad - R.U.F.F. Cuts (Radio Edit) Interphace - Dr Feelgood 2003 Mythos 'n' Watergate - Neverending Dream (Formania Mix) Martillo Vago - Por Que No (Plazmatek Club Mix) Alx - Have It All opoios 8elei kati mporw na steilw, tzampa einai ama 8ewrhsei kaneis pws o xronos den einai xrhma
tzinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 plz stop it you are killingme... looool my thoughts exactly
Godfath3r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 οτιδήποτε από Sunn O)))[/b'] ... :wink: Για πολλές δόσεις σαπίλας... ;-)
Xvipes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 episis aksizi na akouseis tin eisagwgh tou flow apo darude pragmatika apisteuto mpaso
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 psychedelic goa palia kommatia prin to 1999... endeiktika MOOG - EUROMOTORS apo thn syllogi Distance to Goa 1 apo kainouria psakse gia DERANGO... ;]
petros3p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μια λέξη: Brooklyn Bounce Νομίζω η καλύτερη επιλογή!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
kSiS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Οκ guys thx... θα τα κοιτάξω όσα μπορώ από αυτά
andrip Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 γιατί δεν πας σε ένα τραγούδι που είναι ΜΟΝΟ μπάσο και είναι και κλασσικό;;; QUEEN - Another one bites the dust
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Virgin Souls - Personality (Zabiela's oh so deep remix) alla to thema einai ti enoeis kalitero mpaso se tragoudi... tin baseline se ena dance komati? to subwoofer na kanei olo to spiti na trizei? mpaso apo kithara?
kSiS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 to subwoofer na kanei olo to spiti na trizei? αυτό εννοώ.. tin baseline se ena dance komati? :? μου το εξηγείς ? παιδιά thx πάντως ήταν χρήσιμα όλα αυτά αν και τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποίησα ακούστε τώρα φάση.. εχθές στο σπίτι του φίλου μου κουβάλησα 2x Aiwa (85W) και τα δικά του 2x Carwain Wega(ή κάπως έτσι) (200W) τα οποία συνδέθηκαν σε έναν ενισχυτή Yamaha αγνώστου ισχύος[αρκετή πάντως] από τα οποία(carwain wega)το ένα twister(άκουσα ότι έτσι λέγεται το τελευταίο στρόγγυλο ηχείο απ' όπου βγαίνει ο ήχος του μπάσου αν κάνω λάθος διορθώστε με)μετά από αρκετές ώρες playing παρέδωσε ηρωικά σώμα και πνεύμα στο Dj Raw & Lighter - Naked. έτσι και εχθές μετά από 3-4 ώρες παιξίματος clubιστικής & RnB μουσικής όπου τα Aiwa παρέδιδαν ρεσιτάλ αντοχής και έντασης ξαφνικά το 200άρι Carwain παρέδωσε ηρωικά και αυτό το πνεύμα του σε remix του 50 Cent - Candy Shop , μετά το πρώτο δυνατό βουητό όπου έδωσε τον καλυτερό του εαυτό ... τώρα ο καημένος ο φίλος μου έχει παραμείνει με τα Aiwa μου τα οποία κράτησα και στα bass test's με τέρμα ενισχυτή αλλά φυσικά όχι με καλή ποιότητα παρά μόνο φτερούγισμα και βουητό. τι να φταίει άραγε για τα ηχεία του φίλου μου ? φτιάχνονται έτσι ? θα του κοστίσει ? είναι καλά ηχεία ? περιμένω σχόλεια... καθώς και δικές σας περιπτώσεις R.I.P.
billpeppas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 αυτό εννοώ.. :? μου το εξηγείς ? παιδιά thx πάντως ήταν χρήσιμα όλα αυτά αν και τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποίησα ακούστε τώρα φάση.. εχθές στο σπίτι του φίλου μου κουβάλησα 2x Aiwa (85W) και τα δικά του 2x Carwain Wega(ή κάπως έτσι) (200W) τα οποία συνδέθηκαν σε έναν ενισχυτή Yamaha αγνώστου ισχύος[αρκετή πάντως] από τα οποία(carwain wega)το ένα twister(άκουσα ότι έτσι λέγεται το τελευταίο στρόγγυλο ηχείο απ' όπου βγαίνει ο ήχος του μπάσου αν κάνω λάθος διορθώστε με)μετά από αρκετές ώρες playing παρέδωσε ηρωικά σώμα και πνεύμα στο Dj Raw & Lighter - Naked. έτσι και εχθές μετά από 3-4 ώρες παιξίματος clubιστικής & RnB μουσικής όπου τα Aiwa παρέδιδαν ρεσιτάλ αντοχής και έντασης ξαφνικά το 200άρι Carwain παρέδωσε ηρωικά και αυτό το πνεύμα του σε remix του 50 Cent - Candy Shop ' date=' μετά το πρώτο δυνατό βουητό όπου έδωσε τον καλυτερό του εαυτό ... τώρα ο καημένος ο φίλος μου έχει παραμείνει με τα Aiwa μου τα οποία κράτησα και στα bass test's με τέρμα ενισχυτή αλλά φυσικά όχι με καλή ποιότητα παρά μόνο φτερούγισμα και βουητό. τι να φταίει άραγε για τα ηχεία του φίλου μου ? φτιάχνονται έτσι ? θα του κοστίσει ? είναι καλά ηχεία ? περιμένω σχόλεια... καθώς και δικές σας περιπτώσεις R.I.P.[/quote'] Απλή ερώτηση...διαπίστευση... αν δεν ξέρετε από ενισχυτές/ηχεία, γιατί κάνετε κάτι χωρίς να ρωτήσετε? Τι ονομαστική ωμική αντίσταση είχαν τα ηχεία σας, τι ονομαστική ισχύ, και τι ωμ. αντίσταση και ισχύ είχαν οι εξόδοι του τελικού ενισχυτή σας ???
kSiS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 ε εντάξει τι να κάνουμε ρε συ....το να δοκιμάζουμε είναι έμφυτο χαρακτηριστικό... κάτσε γιατί αποκτάει ενδιαφέρον το πράγμα..Μπορείς να μου εξηγήσεις το όλο πράγμα με τα Ω ? τώρα δεν μπορώ να δω πόσα Ω γράφουν τα ηχεία και ο ενισχυτής. αλλά θυμάμαι τα Aiwa έγγραφαν 6Ω και 16Ω σε κάτι άλλο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Cerwin Vega λέγονται. Τwister δεν υπάρχει στην ηχητική αλυσίδα! :razz: Τweeter εννοείς,και φυσικά δεν κάνει αυτό που αναφέρεις. Αυτά που κουνιούνται είναι τα Woofer απο τα οποία το ένα το έκαψες όπως κατάλαβα ή το κόλλησες :-P shit happens. Βγάλτο απο τον ενισχυτή μην τον κάψεις και αυτόν. Τα Ω(Ohm) είναι η ονομαστική αντίσταση του ηχείου.
kSiS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 ωραίος _BASSstarlet_ thx για της πληροφορίες αλλά ρε παιδιά γιατί κάηκαν τα woofer των ηχείων έτσι εύκολα ? παίζει κάτι με τα Ω του ενισχυτή, του ηχείου ή του καλωδίου ? γιατί άμα τα φτιάξουμε δεν θέλουμε πάλι να μας καούν έτσι απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.