Προς το περιεχόμενο

καλύτερο bass σε τραγούδι

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά, επειδή έχω τρελαθεί με τα 200άρια ηχεία του φίλου μου ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι στο οποίο τα ηχεία του να δείξουν την ποιοτητά τους στο μπάσο. δηλαδή ψάχνω ένα τραγούδι στο οποίο να ταρακουνηθεί η γειτονιά, αφού του σπιτιού τα θεμελια έχουν σχεδόν παραδωθεί στους ρυθμούς του Naked [Dj Raw - Michi Lange Remix].

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για καλό μπάσο δοκίμασε....'Vanilla Ice - Ice Ice Baby' και 'Warren G - Regulate'...

Σε καλά ηχοσυστήματα αυτοκινήτου σπάνε μέχρι και παρμπρίζ.... :razz: :lol:

Τώρα τι επιδόσεις έχουν στο σπίτι δεν το έχω δοκιμάσει να σου πώ... :-P

Δημοσ.

τα είδα αυτά τα subwoofer test αλλά δεν μου άρεσαν, εγώ θέλω να είναι μέσα σε τραγούδι κάτι παρόμοιο. thx πάντως θα το δοκιμάσω κι αυτό ;)

τώρα που το σκέφτομαι και το candy shop του 50Cent έχει πολύ καλό μπάσο.. ειδικά την πρώτη φορά που σκάει με τρελαίνει ! ! :D

φίλε funkyshit το έχουμε δοκιμάσει το Drop it like its hot και ήταν πραγματικά καλό στα ηχεία του. αλλά άμα σου αρέσει το τραγούδι και θες ΜΠΑΣΟ απο Dale Don Dale (το οποίο βουήζει πάρα πολύ ωραία) βρες αμέσως το "Drop It Like It's Hot (Reggeaton mix)" αξίζει.

Δημοσ.

Tip Drill - Nelly με συνεχές boomάρισμα,ίσως το μοναδικό που δεν το ανεβάζω στην εγγραφή..τόσο δυνατό είναι.

Ying Yang Twins - Salt Shaker στο ίδιο στιλ.

Μadonna - Music

Madonna - Die Another Day

La Primavera - Sash

Kαι για ακόμα πιο βαβούρα αλλά πρέπει να έχεις sub όμως...

Quad Maximus, Dj Magik Mike,Bass Syndicate,Βass 305,MTX Bass κλπ.

Δημοσ.

sygkekrimena tragoudia den tha proteino, alla to pio logiko einai na koitaksei se sygkekrimena eidh mousikhs

px drum & bass (dj die, ed rush & optical...), hardcore styl scot brown, ta kainouria styl hardstyle (aisxro eidos, zhthma na exo akousei 5 tragoudia ths prokophs), industrial

Epishs nomizo o moby eixe bgalei ena komati pou exei to recor sta pio polla bpms, mallon auto tha testarei ta hxeia sou!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...