Bspus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Σημερα εκανα αιτηση και πηρα onDSLkit. Μεχρι τωρα αγνοουσα το οτι χρειαζεται φιλτρο για τις υπολοιπες τηλεφωνικες συσκευες. Το κουτι εχει μεσα ενα φιλτρο. 2 προβληματα. Πρωτον εχω πολλες συσκευες. Που πουλανε φιλτρα? Δευτερον, πολλες πριζες στο σπιτι χρησιμοποιουνται για 2 γραμμες, με 4συρματα καλωδια. Αν βαλω φιλτρο εκει θα κοπει η μια γραμμη απο τη συσκευη γιατι το φιλτρο που ειχε το κουτι ειναι 2συρματο. Υπαρχουν 4συρματα φιλτρα? Κοιτα προβληματα ρε #ουστη μου. Τοσο καιρο υπεθετα οτι το φιλτρο χρειαζεται για το μοντεμ και οχι για τις συσκευες τηλεφωνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markospap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Gia to prwto provlhma sou, h lysh einai aplh. Se opoiodhpote oteshop kai na pas, exoun. Oso gia to deutero, ta pragmata mperdeuontai! Den nomizw na yparxoun filtra gia 4 kalwdia! An xrhsimopoieis ta kalwdia ana zeugh tote den yparxei provlhma, afou mporeis na allakseis thn priza apo monh se diplh kai na valeis ena filtro se kathe eksodo. Alliws... pes mas ti syndeeis kai tha vroume mia lysh! PS: Prosekse pws tha valeis ta filtra, giati an ta valeis anapoda, tha exeis parasyta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 φιλτρα εχει και στο πλαισιο αν δεν κανω λαθος. Παντως ειναι ακριβουτσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerontas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Η πιό απλή λύση είναι να βάλεις στις πρίζες διαχωριστές γραμμών και να οδηγήσεις στις συσκευές δύο ξεχωριστά καλώδια. Εννοείται ότι στην DSL γραμμή θα παρεμβάλεις το φίλτρο. Το μειονέκτημα σ' αυτή την περίπτωση είναι ότι η κατασκευή βαραίνει, οι διαχωριστές δεν είναι ότι πιό ανθεκτικό και τα φίλτρα της Zyxel είναι αρκετά βαριά. (Τα Excelsus ή κάτι κινέζικα που δίνει ο ΟΤΕ, δεν μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις). Προσωπικά, έκανα κάτι ιδιοκατασκευές με δύο καλώδια σε ένα RJ-11 σε κάθε καλώδιο έκοβα το ένα ζευγάρι που επέτρεψαν και πιό ελαφριά κατασκευή και μεγαλύτερη τάξη. Η πρέσσα για τα RJ-11 δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή και η κατασκευή θέλει μόνο λίγη προσοχή. Αν σ' ενδιαφέρει, μπορώ να σου στείλω φωτογραφίες να πάρεις μια ιδέα. Πριν μπεις στη διαδικασία, δοκίμασε μήπως είσαι από τους τυχερούς: Αρκετοί έχουν γράψει ότι η γραμμή τους δούλεψε χωρίς φίλτρα. Εχω τις επιφυλάξεις μου (όχι ότι λένε ψέμματα, απλά θάθελα να δω μετρήσεις ADSL με το τηλέφωνο σε λειτουργία), ωστόσο δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Σας ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες. Καθησα και το σκεφτηκα και εγω και μαλλον θα κανω ιδιοκατασκευη. Δεν χρειαζομαι φιλτρα και στα 2 ζευγη που εχει η πριζα, μονο στο ενα αλλα το 4συρματο φιλτρο θα ηταν λυση για να περνανε και οι 2 γραμμες χωρις ιδιοκατασκευη. Ευτυχως ξερω να φτιαχνω καλωδια δικτυου και τηλεφωνου και εχω τα εργαλεια, και εχω σκεφτει μια ιδιοκατασκευη που θα δουλεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.