Προς το περιεχόμενο

orio taxititas epeksergasti...

noname?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θεωρώ πιθανό το Easy Tune να μην κάνει τίποτε και απλά να δείχνει ότι ανεβαίνει η συχνότητα χωρίς να ανεβαίνει πραγματικά.

Για εμένα δεν γίνεται καλό overclock από τα windows παρά μόνο από το bios.

Αλλά πρέπει μα ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις.

Εμένα μου φαίνεται ότι "παίζεις" με πράματα που δεν ξέρεις και θα "καείς"...

• Moderators
Δημοσ.

...Κάπου πάντως είχα διαβάσει ότι αν μια CPU έχει μέσο όρο ζωής 10 χρόνια με overclocking μπορεί να πέσει και στα 5 χρόνια..

Nομιζω πως και γω το εχω διαβασει καπου αυτο..Ακομα και αν ισχυει' date='δεν νομιζω πως κραταει κανεις cpu για 10 χρονια(..οχι οτι την κραταει για 5,ειδικα αν ασχολησε,αλλα λεμε τωρα)

spirosta thanx mate! :wink:

Τελικα noname? o λαος απ οτι φαινεται ψηφιζει να ξεκινησεις λιγο διαβασμα.

Οσο για το easytune αν και [b']δεν[/b] το εχω δοκιμασει ποτε,υποθετω πως οντως κανει overclocking αλλα θα πρεπει να το φορτωνεις καθε φορα που ξεκινουν τα windows.Απ οσο ξερω καλυτερα να κανεις overclocking απο bios παρα μεσα απο windows.

Δημοσ.

kai metaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ksipnises.........re seis ego pliroforiaka rotisa epeidi ola auta me tis 8ermokrasies kai tis taseis mou ksinisan,an dn 8elete min apantate na exo kai ta @rxidi@ mou se normal mege8os.

1)last question......tin ram tin exo afisei o/c apo 333sta 400mhz giati eixa kati mikrokollimata se kati paixnidia(parolo tin 6800gt.....)alla meta to O/c dn ksanakollise..na anebaso ekei tin mpip-tasi NAI i OU????

• Moderators
Δημοσ.
kai metaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ksipnises.........re seis ego pliroforiaka rotisa epeidi ola auta me tis 8ermokrasies kai tis taseis mou ksinisan' date='an dn 8elete min apantate na exo kai ta @rxidi@ mou se normal mege8os.

1)last question......tin ram tin exo afisei o/c apo 333sta 400mhz giati eixa kati mikrokollimata se kati paixnidia(parolo tin 6800gt.....)alla meta to O/c dn ksanakollise..na anebaso ekei tin mpip-tasi NAI i OU????[/quote']

Αφου πληροφοριακα ρωτησες και μεις πληροφοριες προπσαθουμε να σου δωσουμε!Μ αρεσει που προσπαθησαμε να σε βοηθησουμε κιολας..!Μην τα θες ολα στο πιατο!

Αν σου ξυνισαν μην ασχολησε με το θεμα!

Δημοσ.
kai metaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ksipnises.........re seis ego pliroforiaka rotisa epeidi ola auta me tis 8ermokrasies kai tis taseis mou ksinisan' date='an dn 8elete min apantate na exo kai ta @rxidi@ mou se normal mege8os.

1)last question......tin ram tin exo afisei o/c apo 333sta 400mhz giati eixa kati mikrokollimata se kati paixnidia(parolo tin 6800gt.....)alla meta to O/c dn ksanakollise..na anebaso ekei tin mpip-tasi NAI i OU????[/quote']

Αν το Insomnia είχε "υπηρεσία" "vote for the most annoying member of the month" θα είχες πάρει την πρώτη ψήφο ήδη...και μάλλον θα ακολουθούσαν αρκετές.

Ελληνικά το λέμε:

Θες να κάνεις overclocking? Ναι ? ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις ένα guide έστω με τα πολύ λίγα βασικά.

Δεν θες να διαβάσεις ? Σταμάτα να ποστάρεις γιατί εκτός από τα δικά σου φουσκώνεις και των άλλων.

Δημοσ.
last question......tin ram tin exo afisei o/c apo 333sta 400mhz giati eixa kati mikrokollimata se kati paixnidia(parolo tin 6800gt.....)alla meta to O/c dn ksanakollise..na anebaso ekei tin mpip-tasi NAI i OU????

Σε τι τάση τις έχεις? απο οτι λενε οι ειδικοί και όλα τα σχετικά σαιτ, οι μνημες παιζουν default ταση 7,50 V, και αντεχουν ανετα ως τα 9,36 V.

Αν δεν μπορεις να τις ανεβάσεις, γυρνα το πίσω. μητρική, μνημες θα έχουν καποιο πρόβλημα. μάπες απο μαμά.

--------------------------

egw eimai kalo paidaki, oi alloi ftaine mama...

Δημοσ.
Σε τι τάση τις έχεις? απο οτι λενε οι ειδικοί και όλα τα σχετικά σαιτ' date=' οι μνημες παιζουν default ταση 7,50 V, και αντεχουν ανετα ως τα 9,36 V.

Αν δεν μπορεις να τις ανεβάσεις, γυρνα το πίσω. μητρική, μνημες θα έχουν καποιο πρόβλημα. μάπες απο μαμά.

--------------------------

egw eimai kalo paidaki, oi alloi ftaine mama...[/quote']

μήπως εννοείς 2,6V

Δημοσ.

twimmos...mr.smith sto menu tou bios leei kapou frequency and voltage control alla mono frequency exei se mena...ksereis apo pou allou mporo na allakso tasi stin ram kai poso na balo??simeiwnw oti exo balei xalkines plakes stin ram.

• Moderators
Δημοσ.
βάλε 12' date='8V στις RAM, και στον επεξεργαστή 2.0V

Θα πάει σίγουρα στα 4GHz, και η RAM στα DDR700[/quote']

grin.gifgrin.gif

Δημοσ.

Αν καταφέρει κάποιος να βάλει 12.8V στις μνήμες, του δίνω το pc μου, το σπίτι, το αυτοκίνητο, το κινητό, τη γυναίκα, τα παιδιά, τα σκυλιά και δώρο 1 Durex...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...