victz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα σε ολους. Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ξαναγινει τετοιο ποστ, και ετσι ζηταω προκαταβολικα συγνωμη. Το προβλημα μου ειναι το εξης: Προσφατα αρχισαν να μου ερχονται pc με προβλημα στο ξεκινημα. Ξεκινουσε το boot, εβγαζε στιγμιαια μια μπλε οθονη, και ξανα restart. Eκανα system restore σε previous point, και το προβλημα λυθηκε. Μετα απο πολυ ψαξιμο, και ακομα ενα μηχανακι χαλασμενο, ειδα οτι συνεβη αμεσως μετα μια εγκατασταση ενος Windows Distribution Service 2.0 Yπαρχει λετε περιπτωση να εχει γινει εγκατασταση ελλατωματικου λογισμικου, η να εγινε καποιο προβλημα στην εγκατασταση; Εχει καποιος αλλος συναντησει τετοιο προβλημα ή κατι παρομοιο;
animalcopy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 το εχω συναντησει και εγω σε τρεις μηχανες χωρις ομως να φταιει το software σε ολες, στη μια περιπτωση εφτεγε το τροφοδοτικο, στη δευτερη ηταν απο θερμοκρασια, στην τριτη περιπτωση ηταν απο soft και λυθηκε μονο με φορματ.
victz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Καλημερα, Και στα 5 pc, το προβλημα ηταν ιδιο, και παρουσιαστηκε την ιδια σχεδον στιγμη.
madsc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Έχει ξανα υπάρξει official update που δημιούργησε πρόβλημα σε λειτουργικό κ παλιότερα. Δοκίμασε απεγκατάσταση - αν αυτό είναι εφικτό - ή περίμενε για το επόμενο update που θα το αντικαταστήσει. /sc
ekkli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 παιδια τι πανδημια ειναι αυτη ? χθες το βραδυ χαζευα αυτο το θεμα κ σημερα το πρωι εκανε 6 restart προτου καταφερει να ανοιξει το πισακι μου. τελικα ανοιξε αφου το εκλεισα τελειως -κ ανοιξε με την πρωτη. win update εχω να κανω καμια 10αρια μερες κ ο event viewer δεν εχει τπτ περιεργο. απλα ενημερωνω λοιπον κ αν συνεχιστει το προβλημα θα το ψαξω καλυτερα
StefxOup Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 ki egw to exw synanthsei se arketa...malista katelhksa sto oti mperdeyei kai ta drivers ths kartas grafikwn...molis ebgaza ta drivers ola ok...me drivers mple othoni kai restart.(mono se nvidia chipakia)
victz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Φανταστητε ομως ενα ωραιο πρωι, εκει που μολις εχεις φτιαξει καφε, και ετοιμαζεσαι να δεις τι καινουριο παιζει στα φορουμ, να καταφτανουν ενας ενας με το πισι του παραμασχαλα, ή να σε παιρνουν τηλεφωνο και να ορκιζονται οτι δεν εκαναν τιποτα και οτι εκλεισαν κανονικα την προηγουμενη το απογευμα. Το προβλημα τελικα φτιαχτηκε, με ενα sys restore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.