rebel2000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Έκανα αίτηση για ντιεσελ Σερρες αλλά αν είναι δυνατόν μου είπαν θα ενεργοποιηθεί σε 1-2 μήνες!! Αν είναι δυνατόν!Νόμιζα ότι αυτοι οι χρόνοι αναμονής δεν υπήρχαν πια... Επίσης ρωτησα αν θα μου δώσουν φίλτρο γιατί νομίζω οτι χρειάζετε ένα και λέει οτι δίνουν μόνο αν πάρεις και μοντεμ μαζι... Αληθεύει αυτό? Εγώ παρήγγειλα το us robotics 9105...
christos1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Έκανα αίτηση για ντιεσελ Σερρες αλλά αν είναι δυνατόν μου είπαν θα ενεργοποιηθεί σε 1-2 μήνες!!Αν είναι δυνατόν!Νόμιζα ότι αυτοι οι χρόνοι αναμονής δεν υπήρχαν πια... Επίσης ρωτησα αν θα μου δώσουν φίλτρο γιατί νομίζω οτι χρειάζετε ένα και λέει οτι δίνουν μόνο αν πάρεις και μοντεμ μαζι... Αληθεύει αυτό? Εγώ παρήγγειλα το us robotics 9105... Καλησπέρα. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου είναι λογικό να αργήσει μέχρι να υπάρξει διαθεσιμότητα. Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις, και καλού κακού να παίρνεις και κάποιο τηλέφωνο για να δεις σε ποιο στάδιο είναι.
mikemoisi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Sosta... Tora Ypomoni... Emplekses Se Kainourgia Kolpa...
rebel2000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Όσον αφορά το φίλτρο-σπλίτερ τελικά περιλαμβάνετε στη τιμή των τελών ενεργοποίησης και πρέπει να μου το δώσει ο οτε θα είναι στο πακέτο του μόντεμ ή θα πρέπει να το αγοράσω χωριστά?
kobi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Prepei na sou to dwsei o OTE. Emana mou to steilan spiti.
Centaur79 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 to filtro einai mesa sto kouti tou modem pou dinei o ote. tora ama den 8es na pareis modem apo ton ote pare ena filtraki apo to emporio.
ZauZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Τώρα αν σας πώ ότι τη λέξη ντιεσελ στην αρχή την διάβασα ντίζελ τι θα μου πείτε ;;;; Έπαθα τρομερή φρίκη !!!
spirosta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ο οτέ είτε πάρεις modem είτε οχι οφείλει να σου δώσει φίλτρο. Από εκεί και πέρα αυτοί δεν σου λένε τίποτε. Πρέπει να το απαιτήσεις!
hugelacky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 καλά...ναι...Ok.... εγώ πήγα στον ΟΤΕ και μου έβγαλαν την παναγία κανονικά μέχρι να μου το δώσουν!!! 3 τέταρτα με παίδευαν! Και το πλήρωσα κιόλας (βέβαια ήθελα pstn splitter), το χρέωσαν στον λογαριασμό!
kx5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Κακός. Έπρεπε να επιμένεις και αν τελικά δεν στο έδιναν να πήγαινες σε άλλο κατάστημα ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.