Προς το περιεχόμενο

Αντε και την έκανα την αίτηση....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αίτηση για ντιεσελ Σερρες αλλά αν είναι δυνατόν μου είπαν θα ενεργοποιηθεί σε 1-2 μήνες!!

Αν είναι δυνατόν!Νόμιζα ότι αυτοι οι χρόνοι αναμονής δεν υπήρχαν πια...

Επίσης ρωτησα αν θα μου δώσουν φίλτρο γιατί νομίζω οτι χρειάζετε ένα και λέει οτι δίνουν μόνο αν πάρεις και μοντεμ μαζι...

Αληθεύει αυτό?

Εγώ παρήγγειλα το us robotics 9105...

Δημοσ.
Έκανα αίτηση για ντιεσελ Σερρες αλλά αν είναι δυνατόν μου είπαν θα ενεργοποιηθεί σε 1-2 μήνες!!

Αν είναι δυνατόν!Νόμιζα ότι αυτοι οι χρόνοι αναμονής δεν υπήρχαν πια...

Επίσης ρωτησα αν θα μου δώσουν φίλτρο γιατί νομίζω οτι χρειάζετε ένα και λέει οτι δίνουν μόνο αν πάρεις και μοντεμ μαζι...

Αληθεύει αυτό?

Εγώ παρήγγειλα το us robotics 9105...

Καλησπέρα.

Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου είναι λογικό να αργήσει μέχρι να υπάρξει διαθεσιμότητα.

Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις, και καλού κακού να παίρνεις και κάποιο τηλέφωνο για να δεις σε ποιο στάδιο είναι.

Δημοσ.

Όσον αφορά το φίλτρο-σπλίτερ τελικά περιλαμβάνετε στη τιμή των τελών ενεργοποίησης και πρέπει να μου το δώσει ο οτε θα είναι στο πακέτο του μόντεμ ή θα πρέπει να το αγοράσω χωριστά?

Δημοσ.

Τώρα αν σας πώ ότι τη λέξη ντιεσελ στην αρχή την διάβασα ντίζελ τι θα μου πείτε ;;;; Έπαθα τρομερή φρίκη !!!

Δημοσ.

Ο οτέ είτε πάρεις modem είτε οχι οφείλει να σου δώσει φίλτρο.

Από εκεί και πέρα αυτοί δεν σου λένε τίποτε. Πρέπει να το απαιτήσεις!

Δημοσ.

καλά...ναι...Ok....

εγώ πήγα στον ΟΤΕ και μου έβγαλαν την παναγία κανονικά μέχρι να μου το δώσουν!!! 3 τέταρτα με παίδευαν! Και το πλήρωσα κιόλας (βέβαια ήθελα pstn splitter), το χρέωσαν στον λογαριασμό! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Κακός. Έπρεπε να επιμένεις και αν τελικά δεν στο έδιναν να πήγαινες σε άλλο κατάστημα ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...