Προς το περιεχόμενο

US Robotics 9108 - Τρέξτεεεεεεε

gremlin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταφερα να το κανω να δεχτει το update στο ΑΝΝΕΧ Α (το εκανα μεσω cmd)

αλλα παρολα αυτα η ταχυτητα δεν εχει συνχρονισει εκει που πρεπει.

δεν ξερω τι αλλο να κανω??

και οχι τιποτε αλλο...αλλα εαν δεν καταφερω να το διορθωσω τοτε παει τσαμπα το routerακι.

και οχι τιποτε αλλο αλλα εχω αλλα 4 pc που περνουν internet....

Δημοσ.

και χωρις τηλεφωνο επανω τα ιδια κανει.

το σιεμενσ παντος που δινει η τελλας συνχρινιζει μια χαρα...

δεν το καταλαβαινω???

Δημοσ.

afou den mporeis na baleis kai allo firmware.den ine paraxeno.apla to siemens katalavenei kalitera tin grammi me kalitero margin kai attenuation kai gia auto klidonei ekei .to usr tin katalavenei me xirotera noumera kai gia auto klidonei ligotero.to exo xanadei.px to speedtouch antexei tis xiroteres grammes

Δημοσ.

poulinos .να ρωτησω κατι σχετικα με κατι που εγραψες πιο επανω σχετικα με το firmware?

το καθε ΑΝΝΑΕΧ δεν εχει το δικο του firmware?

δηλαδη οτι για το ΑΝΝΕΧ Α εχουν βγαλει firmware update αναλογο και

αντιστοιχα για το ΑΝΝΕΧ Β θα εχουν βγαλει firmware update αναλογο.

εσυ μου λες να περασω το firmware update στο ΑΝΝΑΧ Β και μετα να το γυρισω σε ΑΝΝΕΧ Α??

αλλα οταν γυριζει το ΑΝΝΕΧ δεν κανει reset to router????

και η μ@κ@κι@ ειναι οτι το σιεμενσ δεν εχει σελιδα που να λεει τα margin kai attenuation

και ετσι δεν μπορω να ξερω εαν ειναι προβλημα τετοιο....

Δημοσ.

mipos to siemens exei margin kai attenuation apo telnet?ennoousa oti ama exeis px annex b kai den mporeis na to kaneis update na to xanakaneis annex a me to teleuteo firmware kai meta apo a na to kaneis update sto b me to last firmware.ektos an den pianei auto pou malon den pianei.

Δημοσ.

λοιπον, ποια ειναι τα καινουρια νεα.....

ειπα σε ενα φιλο που εχει το ιδιο router αλλα σε ΑΝΝΕΧ Α απο την μανα του

(η μονη διαφορα, και οχι ασυμαντη) να ερθει σπιτι να δοκιμασουμε την γραμμη!!!

μολις το εβαλα επανω κατευθεια συνχρονισε σε 4095/512!!!!!!!

οποτε καταλειγω στα εξεις:

Α/η ειναι ελαταματικο το δικο μου, αλλα μονο σε πιο ψιλες ταχυτητες απος της ΤΕΛΛΑΣ, γιατι με 324 - 768 - 1024 μου ειχε παιξει αψογα.

Β/η το φλασαρισμα που γινετε, δεν ειναι πολυ αξιοπιστο και οποτε συμβαινει δημιουργει προβληματα.

βεβαια αυτο αποτελει καποια ερωτηματα σχετικα με πολυ κοσμο που λεει οτι το εχει αλλαξει απο ΑΝΝΕΧ Β σε ΑΝΝΕΧ Α χωρις προβλημα

δεν ξερω τι να κανω??σκεπτομαι να παω να το αλλαξω.εαν βεβαια μου το αλλαξουνε???

Δημοσ.

μολις το αλλαξα...

οταν θα παω σπιτι θα το τσεκαρο.ελπιζω να τελειωσε το προβλημα.

Δημοσ.

τα εχω κανει ολα.

την παρασκευη πηγα και το αλλαξα.πηρα καινουριο του αλλαξα ΑΝΝΕΧ (απο β σε α)αλλα παλι δεν μπορει να συνχρονισει σωστα.

αυτο που πιστευω ειναι οτι στην περιπτωση αλλαγης ΑΝΝΕΧ τοτε εχει καποιες ευαισθισιες ισως εαν υπαρχει μεγαλη αποσταση απο το DISLAM.

και το λεω αυτο γιατι ενος φιλου ενα ιδιο αλλα ΑΝΝΕΧ Α απο την μανα του παιζει μια χαρα!!

δεν ξερω τι αλλο να πω και τι αλλο να υποθεσω????

Δημοσ.

οκ συμφωνω.

αλλα τοτε το USR του φιλου που ειναι μαμα ΑΝΝΕΧ Α γιατι συνχρονιζει ΠΑΝΤΑ στις σωστες τιμες????

παντος δεν θα ηθελα να αλλαξω router.την USR την συμπαθησα πολυ και ειναι και το συγκεκριμενο πολυ καλο.

το speedtouch flasharete?????

Δημοσ.

USR 9108 έχω εγώ και ο κολλητός μου. Τα έχουμε πάνω από χρόνο και το ένα είναι ΑΝΝΕΧ Α και το άλλο Β. Κανένα από τα δύο δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το δικό μου έχει δουλέψει σε 384, 768 και 2048 ενώ το άλλο σε 384, 768, 1024...

Δημοσ.

και εγω σε τετοιες ταχυτητες δεν ειχα προβλημα.

απο τοτε που εβαλα τελλας δεν συνχρονιζει στην ταχυτητα 4mbps.

του κολητου μου οπως ειπα και πιο πανω που ειναι ΑΝΝΕΧ Α μαμα δεν εχει κανενα προβλημα.

και το πλεον παραδοξο ειναι οτι και αλλοι που εχω μιλησει απο αλλα φορουμ,που εχουν τελλας και εχουν γυρισει το ΑΝΝΕΧ στο usr και σε αυτους παιζει μια χαρα!!!!!

δεν ξερω πια τι να κανω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...