Προς το περιεχόμενο

US Robotics 9108 - Τρέξτεεεεεεε

gremlin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Το Qos νομίζω ότι ρυθμίζεται μέσα από το λειτουργικό...

iparxoun kai software qos alla edo milame gia hardware

Εγώ έχω ένα SpeedTouch Alcatel 530 PSTN???Αξίζει να πάρω αυτό το 9108???Τις γνώμες σας..Πλενονεκτήματα-Μειονεκτήματα???

to speedtouch exei to kalo oti pezei se oles tis kologrammes.,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

iparxoun kai software qos alla edo milame gia hardware

Κοίτα, άμα δεν ξέρεις δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μιλάμε καθόλου μόνο για hardware, μιλάμε για το συγκεκριμένο router και πώς μπορούμε να το ρυθμίσουμε σωστά... άλλωστε το ξέθαψα το θέμα γι αυτό το λόγο...

Παιδιά ευχαριστώ, έχετε δίκο, μέσα από το router ρυθμίζεται αλλά δυστυχώς ότι έχω βρει μέχρι στιγμής δεν αφορά επακριβώς το συγκεκριμένο router και μπερδεύομαι στις ρυθμίσεις του... δείτε πχ αυτόν τον οδηγό, εμένα δεν έχει το ίδιο webface για να ακολουθήσω τα ίδια βήματα...

nobleman apo oti blepw exeis grapsei kai edw: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=26290&page=25

an afierwseis ligo xrono kai divaseis ton odhgo 8a to kaneis eykola.alwste 2 roules prepei na ftiaxeis sto qos.1 gia to web me high priority kai ena gia torrent me low.kati san ayto:

post-5817-129062944399_thumb.jpg

Διάβασα τον οδηγό που προτείνεις αλλά δεν έχει τα ίδια στοιχεία το webface με το δικό μου... αν ξέρεις, πες μου τι πρέπει να βάλω στις ρυθμίσεις... υπόψιν ότι δεν κατεβάζω από torrent ή άλλο P2P, αλλά rapidshare ή απλό κατέβασμα από ιστοσελίδα...

post-15914-129062944401_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μολις εβαλα ΖΙΣΤΟ με το siemens της ΤΕΛΛΑΣ συνχρονιζει κανονικα.

ειναι σταθερα στο 4092 download kai 512 upload

με το US.ROBOTICS einai 1458 h 2045 h 3254 (συνχρονιζει σε πολλες τιμες) και upload 509.

ξερει κανεις γιατι??

πριν το ΖΙΣΤΟ ειχα οτενετ 768 μετα την εκανα 1024 και συνχρονιζε παντα χωρις προβλημα.

ας πει καποιος φιλος που εχει βαλει ΖΙΣΤΟ εαν ειχε τετοια προβληματα....

οταν παω να κανω firmwear update μου βγαζει ERROR.χωρις να ξερω τον λογο βεβαια.

το κανω και απο την σελιδα του router αλλα και απο το Easy conf....

ημουν ΑΝΝΕΧ Α και το εκανα ΑΝΝΕΧ Β.μηπως παιζει αυτο ρολο??

μηπως μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το τελευταιο firmwear update γιατι εχω μπερδευτει με την σελιδα της USR, μπας και κατεβαζω καποιο λαθος αρχειο

οταν παω να κανω firmwear update μου βγαζει ERROR.χωρις να ξερω τον λογο βεβαια.

το κανω και απο την σελιδα του router αλλα και απο το Easy conf....

ημουν ΑΝΝΕΧ Α και το εκανα ΑΝΝΕΧ Β.μηπως παιζει αυτο ρολο??

μηπως μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το τελευταιο firmwear update γιατι εχω μπερδευτει με την σελιδα της USR, μπας και κατεβαζω καποιο λαθος αρχειο

Ναι μαλλον αυτο φταει φιλε γιατι κ εγω σε παρομοια περιπτωση με τη δικαι σου παιρνω μηνυμα λαθους..

αυτο τωρα τι σημαινει οτι αλλαζει απο ΑΝΝΕΧ Α σε ΑΝΝΕΧ Β και αντιστροφα αλλα ουσιαστηκα ειναι κατι που δεν υποστηριζετε επισημα??

τι μπορω να κανω τωρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...