Power21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Could you tell me any good word about USR 9107 or 9108 in Annex B.I want to use it for heavy p2p' date=' emule and torrent without any lockings or freezing.[/quote'] 9108 is a very reliable modem with strong signal and it will fulfil your requirements. You may trust it.... Greetings from Greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αυτά πως σας φαίνονται σε σύγκριση με το 9108? Είναι πιο οικονομικά αλλά αξίζει τον κόπο 20-30 ευρώ διαφορα? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=160_164&products_id=1990 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=160_164&products_id=2168 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=160_164&products_id=2174 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Ξεθάβω το θέμα για δυό-τρεις ερωτήσεις στους σχετικούς περί 9108 (το οποίο σκέφτομαι να πάρω προς αντικατάσταση ενός 3com Wireless DLS modem/router): 1. ΟΚ, απ'ότι διάβασα στο topic αυτό, γίνεται firmware upgrade από Annex A σε Annex B. Το αντίθετο γίνεται; Δηλαδή να πάρω το Annex A, να το φλασάρω σε Annex B και αν και όταν καταργήσω την ISDN γραμμή μου να το ξαναφλασάρω και να επιστρέψω σε Annex A; 2. Έχει συνδέσει κανείς εξωτερική κεραία (αφαιρώντας φυσικά την υπάρχουσα εσωτερική); 3. Έχει συνδέσει κανείς printer στον print server του 9108; 4. Αν πέσει η γραμμή (επειδή πχ έπεσε στιγμιαία το ρεύμα και o router χάσει τα αυγά και τα πασχάλια), θα ξανα-"σηκωθεί" η γραμμή μόνη της ή πρέπει να'μαι εκεί για να κάνω restart τον router; Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 3. Σε όσα router έχω συνδέσει printer παίζει κανονικά. 4. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό, αν εξαιρέσεις τις πρώτες εκδόσεις των Speedtouch που έδινε ο πΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Εγώ έχω το 9108 με Wireless Enabled και μπαίνει το λαπτοπ ασύρματα στο νετ.. Τώρα που θέλω να συνδέσω και το Pocket PC μου, πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση ή μπορούν να συνδεθούν πάνω απο 1 συσκευή πάνω του ταυτόχρονα με τις default ρυθμίσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 3. Σε όσα router έχω συνδέσει printer παίζει κανονικά.4. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό' date=' αν εξαιρέσεις τις πρώτες εκδόσεις των Speedtouch που έδινε ο πΟΤΕ.[/quote'] Thanks για τις απαντήσεις. Στο 4 τι εννοείς "δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό"; Στο 3com που έχω συμβαίνει μερικές φορές: πέφτει η γραμμή και μετά o router είναι... ανενεργός. Πρέπει να του βγάλω το καλώδιο τροφοδοσίας και να του το ξαναβάλω για να κάνει reboot και sychronize κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 paredwse: 1. Ναι, η διαδικασία του firmware update είναι αναστρέψιμη. 4. Στο USRobotics 9106 που είχα(*), σπανίως (από 1 φορά το μήνα έως 1 φορά την εβδομάδα) το πάθαινε αυτό. Απ' ότι είχα διαβάσει, αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν ο ISP κάνει "force change IP". Είχα λοιπόν κατεβάσει ένα προγραμματάκι που είχα βρει στο adslgr.com (USR Keep Alive ή κάπως έτσι) που καθόταν στο system tray των windows, κάθε 5 λεπτά τσέκαρε τη σύνδεση και σε περίπτωση κολλήματος έκανε reboot το USRobotics. Βέβαια αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις μόνο Apple Mac και δεν θα σου τρέχει το πρόγραμμα. Εγώ το είχα στο download PC μου που τρέχει Windows... Edit: Το προγραμματάκι για τα USR είναι εδώ: ADSLgr.com: Εφαρμογή για την διατήρηση της σύνδεσης για US9106, και υπάρχει και ένα αντίστοιχο σε javascript που τρέχει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: ADSLgr.com: AdslKeepAlive (για 9105/9106) (v1.1 - 29/7/05). Μάλιστα, απ' ότι διαβάζω, με μικρές αλλαγές ίσως να μπορεί να δουλέψει και με άλλα router... (*) Τώρα στο καινούριο σπίτι μαζί με τη νέα σύνδεση πήρα από τον ΟΤΕ ένα Speedtouch 536i. Αρχικά το πήρα για backup μιας και το USR9106 είναι πολύ καλό. Τελικά όμως διάβασα πάρα πολύ καλά λόγια για το Speedtouch και αποφάσισα και χρησιμοποιώ αυτό ως router ενώ άφησα το USR9106 να δουλεύει μόνο ως Wireless Access Point... GiorgosH: Κανονικά δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα. Πρέπει απλώς να βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις για το ασύρματο δίκτυο στο pocketPC (ssid, wpa key κλπ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Thanks για τις απαντήσεις. Στο 4 τι εννοείς "δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό"; Στο 3com που έχω συμβαίνει μερικές φορές: πέφτει η γραμμή και μετά o router είναι... ανενεργός. Πρέπει να του βγάλω το καλώδιο τροφοδοσίας και να του το ξαναβάλω για να κάνει reboot και sychronize κλπ... Αυτό ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει. Θεωρείται σφάλμα και ίσως να έχει λυθεί με κάποιο firmware ή αλλιώς να δεις το θέμα της εγγύησης. Τα πρώτα speedtouch το πάθαιναν αυτό. Μόλις έπεφτε το ρεύμα ή η γραμμή' date=' έπρεπε να κάνεις αυτό που αναφέρεις. Λύθηκε με firmware update. Πρέπει να έχω εγκαταστήσει πάνω από 100 router και πουθενά δεν είχα αυτό το πρόβλημα. 2. Έχει συνδέσει κανείς εξωτερική κεραία (αφαιρώντας φυσικά την υπάρχουσα εσωτερική); Είχα ρωτήσει για επέκταση της κεραίας για ένα πελάτη μου και το κόστος ήταν αρκετά μεγάλο. Λίγο παραπάνω από τα 200 ευρώ, λόγω του ότι μόνο το καλώδιο επέκτασης ξεπερνούσε τα 80 ευρώ. Αν θυμάμαι καλά σε αυτό οι κεραίες είναι αφαιρούμενες. Σαν κάπως χαζή λύση νομίζω ότι μπορείς να πάρεις κάποιο φτηνό router και να κάνεις bridge τα σήματα ή να πάρεις ένα access point. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλύτερα θα ξέρουν αυτοί που έχουν ασχοληθεί με τα wireless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 georgeadams και Highlander σας ευχαριστώ για τις, όπως πάντα, τεκμηριωμένες και εποικοδομητικές απαντήσεις σας. Όπως περιγράφει ο georgeadams, το "πέσιμο" της γραμμής το παθαίνει με μια περιοδικότητα από 1 φορά τη βδομάδα έως μία φορά το μήνα. Συμβαίνει δηλαδή να βάλω κάτι να κατεβαίνει ή να ανεβαίνει το βράδυ και την άλλη μέρα το απόγευμα που επιστρέφω σπίτι, βλέπω τον router να... κάθεται. Δυστυχώς το πιο πρόσφατο firmware που βρήκα στο site της 3com δεν επιλύει το πρόβλημα. Αλλά με χαρά θα δοκιμάσω το KeepAlive προγραμματάκι - ευτυχώς που υπάρχει και javascript γιατί όντως χρησιμοποιώ μόνο Macintosh. Υπέροχα, τα νέα είναι ενθαρρυντικά, μάλλον με βλέπω να το 'χτυπάω' το 9108 πολύ σύντομα. Με ενδιέφερε κυρίως α) η αποσπώμενη κεραία και β) ο print server. Φαίνεται ότι βρήκα αυτό που έψαχνα... Thanks again και στους δύο για το χρόνο σας και τη βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Το ξεθάβω το θέμα για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω τελευταία... όταν κατεβάζω, παράλληλα δεν μπαίνει σε καμιά σελίδα... προφανώς τραβάει όλο το bandwitch στο κατέβασμα... διάβασα ένα σωρό forums για το θέμα και το manual αλλά δεν βρήκα λύση... μήπως υπάρχει κάποιος πιο πρακτικός τρόπος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 me swsto ry8misma sto qos tou router 8a mporeis paralhla na anoigeis selides thn wra pou katebazeis.oxi taxytata bebaia alla 8a anoigoun axioprepws.sto adslgr.com exei odhgo ry8mishs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 me swsto ry8misma sto qos tou router 8a mporeis paralhla na anoigeis selides thn wra pou katebazeis.oxi taxytata bebaia alla 8a anoigoun axioprepws.sto adslgr.com exei odhgo ry8mishs Ναι, αλλά είναι ο ίδιος για Mac; Το MacBook Pro με Mac OS X 10.4.9 κατέχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ναι, αλλά είναι ο ίδιος για Mac; Το MacBook Pro με Mac OS X 10.4.9 κατέχω... i rithmisi sinithos ginete ston router anexartitou pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 i rithmisi sinithos ginete ston router anexartitou pc. Το Qos νομίζω ότι ρυθμίζεται μέσα από το λειτουργικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω ένα SpeedTouch Alcatel 530 PSTN???Αξίζει να πάρω αυτό το 9108???Τις γνώμες σας..Πλενονεκτήματα-Μειονεκτήματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.