draxmas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 exei 2 meres pou to agorasa to 9108. exei erthei kai sto zero1. Apla einai TELEIO. exei polles ruthmiseis alla den einai tipote diskolo. Bebaia to agorasa 108 europoula alla aksizei ta leuta tou.
silentpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 to 9107 telika flasharetai apo annex A se B i oxi? sto site pantos exoun koino pleon firmware http://www.usr.com/support/s-gpl-code.asp
Gabriel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Αξίζει να αλλάξω router και να πάω σε αυτόν? Έχω Zyxel 650R-31 και US Robotics 5470 Wireless Router (δουλεύει σαν ασύρματο hub). Θα δώ κάποια βελτίωση στην απόκριση?Γενικά αξίζει η αλλαγή router με κάποιον πιό σύγχρονο από πλευράς ταχύτητας μιλάω και όχι χαρακτηριστικών (π.χ ADSL2+ που είναι πάαααρα πολύ νωρίς να το ζητάμε).
gremlin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Εχω παραγγειλει το 9108 για ISDN εδω κ 3 μερες απο shop21.gr αλλα ακομα τιποτα...Εστειλα mail για το ποτε περιπου το περιμενουν κ ουτε αυτοι δεν ξερουν.Σημερα επικοινωνησα με zero1 για τον ιδιο λογο, μηπως κ ακυρωσω την παραγγελια απο shop21.gr και το παρω απο εκει και ουτε εκεινοι γνωριζουν για το ποτε θα παραλλαβουν την εκδοση για ISDN. Σημειωστε οτι και στα δυο καταστηματα το 9108 για pstn ειναι αμεσα διαθεσιμο... Τελος αρχες εβδομαδας ειχα μιλησει κ με mgmanager.gr που εχουν βαλει το προιον στο site τους αλλα ουτε εκεινοι εχουν νεα.............. αναμονη στην αναμονη...αντε να δουμε...
Anexann Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά με την έκδοση για ISDN; Έχουμε κανένα νεότερο; Επιστρέφω Αθήνα το μεθεπόμενο Σάββατο και επειδή η ISDN έχει τελειώσε από τέλη Οκτωβρίου ψάχνω επειγόντως για την εγκατάσταση ADSL. Λέτε να κάνω καμιά πραγγελία από τώρα; Έχω ακούσει πως το firmware από PSTN σε ISDN έκδοση του 9018 είναι απλή υπόθεση; Αν είναι αλήθεια γιατί περιμένουμε τόσο καιρό;
silentpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 @Anexann Flasharete xoris prob pros to paron. Den einai episimo opos den itan kai gia 9105/6. einai apli ipothesi an akolouthiseis ena how-to.
gremlin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 το πηρα επιτελους!!! το 9108 ειναι ηδη σε λειτουργια!!! αψογο!!! ενημερωνω οτι πηρα το annex a (adsl over pstn) κ του εκανα firmware update σε annex b (adsl over isdn), μιας κ το annex b ακομα το περιμενουμε στην ελλαδα....
Anexann Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ήταν εύκολο; Θέλει πολλές ειδικευμένες γνώσεις για να το κάνεις; Έχω δει το monster post γύρω από το θέμα στο aDSLgr απλώς δε ξέρω το πόσο εύκολο είναι. Βλέπω επίσης πως υπάρχουν και πολλά e-shops που μπορούν (ίσως να flashάρουν το routerάκι και να το πουλούν έτοιμο! Βλέπω πια πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αγοράσω Annex A...
FELIX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 akoma kai sto e-shop pou to poulane lene oti gia annex b 8elei flasharisma kai einai ok.oso gia to print server apo oti diavasa sto manual prepei kai o ektypwths pou 8a synde8ei na yposthrizei kapoio prwtokolo gia na pexei,den pezoun diladi oloi oi usb ektypwtes.pantws gia ligo pou to eida se ena filo den mou arese ka8olou to interface tou kai o tropos pou setarere,poly mperdemeno kai ftwxo mou fanhke se sxesh me to d-link pou exw.kapoios pou to exei dokimasei perissotero as mas pei thn symperifora tou se p2p-torrents kai an trwei kolhmata kai mpoukwmata apo ta polla conections,ayto eina shmantiko.thn douleia tou san modem-router-wirless thn kanei mia xara opws ola ta paremferh pou kykloforoun.sta polla conections ti symperifora exei omws??
Anexann Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δε ξέρω στο παρελθόν είχα router από την Speedyouch και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που με έκανε να αλλάξω εταιρία (αν και δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα) είναι τό ότι ασύρματες εκδόσεις της συγκεκριμένης εταιρίας είναι άφαντες στην ελληνική αγορά. Τουλάχιστον ένα search που έκανα δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα. Πάντως θα ψάξω για router/modem με διπλή antenna για Wi-Fi (από προσωπική εμπειρία στους 802.11g routers έχει καλύτερη κάλυψη) και σίγουρα για Annex B version. Ούτε flashαρίσματα ούτε τίποτα...
Costinio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 το flasharisma μη σε ανησυχεί, μια απλή αλλαγή firmware είναι που γίνεται άμεσα! όσο για τα connections, αν κρίνουμε από τα 9105-6, τα USR είναι κορυφαία στο θέμα αυτό. Τι τα πέρασες, για κανα jetspeed? :-P
Anexann Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Έλεγα να το αποφύγω αλλά τελικά μου φαίνεται δεν το γλιτώνω... Προβλέπω έρευνα αγοράς (έχει ήδη αρχίσει) και ψάξιμο/τρέξιμο. Δεν ήθελα να καταφύγω σε αυτή τη λύση επειδή επείγομαι τρομερά για εγκατάσταση ADSL. Το ISDN έχει τελειώσει και θα τη βγάλω με Netcards για 1-2 μήνες το πολύ. Τέτοιες ώρες θυμάμαι το καλό routerάκι 510v4 που είχα Αγγλία και με είχε βάλει ασπροπρόσωπο σε πολλές περιστάσεις (downtime 25hrs σε 19 μήνες)! Θα το ψάξω το όλο θέμα και θα επιστρέψω...
pavlaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 to pira kai ego mia xara einai apla h8ela ns sas pw min parete tin U.S. Robotics® Wireless MAXg PCI Adapter gia na ta kanete setaki http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5417&loc=emea einai mapa den pianh k8oloy shma me optikh epafh ton kerewn kai dhxnh shma sthn mesh prin thn eixa ston pano orofo kai exane to shma.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Εγώ θέλω το 9107 αλλά από ότι βλέπω σε 10 μέρες θα έχει έρθει.. Οπότε με βλέπω να πέρνω το level one που έχω βρει στα 75 ευρώ... Εγώ πήρα με 60 ευρώ 9106 μεταχειρησμένο 1 μήνα και με 2 χρόνια εγγυηση..και έχω βρεί την υγεία μου..με 40 ευρώ μπορείς να βρείς και 9105 πλέον ..Μην κάνετε το λάθος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.