gremlin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Ηρθε. Εφτασε λοιπον. Εστειλα σημερα mail στο shop21.gr για το ποτε θα ερθει το 9108 και ιδου: Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με την ερώτησή σας, σας ενημερώνουμε πως το U.S Robotics Model 9108 SureConnect ADSL Modem, τιμή 109,90 ευρώ (με ΦΠΑ) είναι διαθέσιμο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας Φιλικά Shop21-Εξυπηρέτηση πελατών Τρεξτε λοιπον...Στις προσεχεις μερες το παραγγελνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέχρι να έρθει η ADSL2+ έχουμε καιρό ακόμα, οπότε μια χαρά είμαστε και με το 9105. Πέρα απ'αυτό το θεωρώ και αρκετά ακριβό για αυτά που προσφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gremlin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Η ADSL2+ οντως αργει αλλα: 1ον) δεν εχω router οποτε πρεπει να ξεκινησω απο καπου (και θελω wireless) 2ον) δεν νομιζω τα 110 ευρω να ειναι πια τοσο πολλα για router+wireless+ADSL modem+printer server....βασικα αμφιβαλλω αν υπαρχει στην αγορα κατι συγκρισιμο με αυτο το προφιλ, με παρομοια τιμη κ προφανως με αναλογο κυρος του ονοματος της US robotics... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Το 9105 δυστυχώς αποσύρεται έτσι δεν είναι διαθέσιμο σε κάποιο μαγαζί. ¨Ετσι μου είπαν από e-shop και shop21. Κρίμα και ήθελα να το αγοράσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ερχονται και τα 2 στις τιμες των 9105/9106 με επιπλεον int server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το θέμα είναι πότε έρχονται;ΝΑ μην περιμένουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το θέμα είναι πότε έρχονται;ΝΑ μην περιμένουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα... ma afou exi erhi to 9108 koita edo:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=17890&page=7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 KOITAKSTE EDO MOLIS IRTHAN!!!!!!!!!!!!!!TREXTE!! http://www.shop21.gr/category_computers.asp?lngDepartmentID=1875&MSCSID=A72BKP4893N59G50CJXWM7GXCB2C1077&npage=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musician Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Έστειλα χθες e-mail στο shop21 για την διαθεσημότητα και η απάντηση τους ήταν η εξής: Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με την ερώτησή σας, σας ενημερώνουμε πως το U.S. Robotics Wireless MAXg ADSL2+ Gateway 9108 (PSTN), τιμή 109,90 ευρώ (με ΦΠΑ) είναι διαθέσιμο. http://www.shop21.gr/product_hel.asp?lngProductFamilyID=23443 Το U.S Robotics Model 9107 SureConnect ADSL Modem, τιμή 69,90 ευρώ (με ΦΠΑ) με ADSL2 και print server και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα σύμφωνα με την αντιπροσωπεία. Θα δειτε το μοντέλο συντομα στο δικτυακό μας τόπο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας Φιλικά Shop21-Εξυπηρέτηση πελατών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 malista, pano pou skeftomouna na allakso to L1 router mou giati mou exei spasei ta neyra, ksero oti adsl2 de tha exo gia arketo kairo akoma na paro to 9106 i to 9108? (thelos wireless) to 9108 paizei me adsl apli grammi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vageco Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 ti na pw,,,mexri stigmhs ta proionta us pobitics einai korifh,,,egw arkestika se ayto tou ote...telindus 1132,wireless pou ipostirizei kai ADSL2+ ...to pira telikh timh mazi me spliter kai ola ta kaloudia px kalodia kai usb me 90 euro...h poreia tou tha diksei.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 ADSL2+ υποστηρίζουν τα SMC εδώ και 2 μήνες περίπου. Δυστυχώς δεν έχω γραμμή ADSL2+ για να το δοκιμάσω... :neutral: :neutral: :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Εγώ θέλω το 9107 αλλά από ότι βλέπω σε 10 μέρες θα έχει έρθει.. Οπότε με βλέπω να πέρνω το level one που έχω βρει στα 75 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Πραγματικά το 9108 αποτελεί ίσως τον πιο πλήρη router στην αγορά. Έχει κανείς άλλος υπ'όψιν του άλλους wireless routers με printer sharing. Κατέβασα το pdf από το επίσημο site αλλά δεν υπάρχει εκτενή αναφορά στη δυνατότητα σύνδεσης ενός USB printer και πως αυτός θα είναι ορατός από τα συστήματα που συνδέονται στο router ασύρματα ή ενσύρματα. Άλλο ένα γεγονός που μου αρέσει στο router αυτό είναι η τεχνολογία που υπόσχεται μεγαλύτερη κάλυψη αν και δεν είμαι σίγουρος πως, τελικά, δεν είναι κάποιο κόλπο marketing. Αν ξέρει κανείς κάτι για αυτό και το έχει δοκιμάσει ας μας πει τις εντυπώσεις του. Τέλος το μόνο που με προβληματίζει για τις ασύρματες ιδιότητες του 9108 είναι το ότι έχει μια μόνο κεραία ενώ γενικώς θα ήθελα το router να έχει τουλάχιστον δυο κεραίες για απόλυτη κατευθυντικότητα του σήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Εγώ θέλω το 9107 αλλά από ότι βλέπω σε 10 μέρες θα έχει έρθει.. Οπότε με βλέπω να πέρνω το level one που έχω βρει στα 75 ευρώ... mi kaneis ayto to lathos ... mou exei kanei polla problimata kai thelo na to allakso gia ena usr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.