poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 telika kana katastima pou na exei tetoius antaptores apo 20 se 24 giati xriazomekai ego enan kai simera to katalava.
rafraf24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά το τροφοδοτικό μου έχει 20 Pin και το έχω συνδέσει κανονικά σε μητρική με 24 Pin χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα (Η μητρική είναι asus a8n sli deluxe)
HamerZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 - Καλά βρε παιδειά δεν κάνατε μια μικρή αναζήτηση σχετικά με το θέμα, με χρήση "24pin" κτλ για να δειτε τι έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα στο forum αυτό; Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω είχε γίνει το τελευταίο post, νομίζω. - Όσον αφορά την Computer Data και όποια άλλη εταιρεία/κατάστημα, φυσικό είναι να μην το ξέρουν, μπορεί να μην το αναζητήσαν καν. Για παράδειγμα, ενώ βρήκα καλό προϊόν και τιμή για ένα kvm-switch στην Analosys στην Θεσσαλονίκη, δεν γνώριζαν αν υπήρχε τέτοιο καλώδιο (μητρική 20pin και τροφοδοτικό με 24pin). Τελικά το βρήκα στον Ματσούκα, αφού βέβαια η κοπέλα έψαξε λίγο βασιζόμενη στο μάτι και όχι στην ορολογία). - Οπότε ναι υπάχουν και τα 2 καλώδια 1) από 20pin μητρικής σε 24pin τροφοδοτικού 2) από 24pin μητρικής σε 20pin τροφοδοτικού Σε τιμές από 2ευρλω και άνω.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά το τροφοδοτικό μου έχει 20 Pin και το έχω συνδέσει κανονικά σε μητρική με 24 Pin χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα (Η μητρική είναι asus a8n sli deluxe) to idio mobo exoume apla den exo to deluxe.sto kentro to sindeses ?2 eminan apo tin mia kai 2 apo tin alli?epsaxa gia topic kai ixe anixtei mono ena allo to opoio ixe kolisei gia auto to ekana post edo.
georgeadams Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ΟΧΙ στο κέντρο! Πρέπει να μείνουν 4 από τη μια πλευρά (από ποιά όμως δεν είμαι σίγουρος ) Κοίτα μήπως το manual της μηρτικής έχει κάποια φωτογραφία που να δείχνει τα χρώματα του καλωδίου. Από εκεί μπορείς να καταλάβεις πως πρέπει να το συνδέεις (ή περίμενε να σου απαντήσει ο rafraf24 πως το συνέδεσε στο δικό του)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.