mjmj Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Με ποιο τροπο μπορω να παιξω divx(απο καρτα μνημης minisd, mmc) σε κινητο τηλεφωνο? Για τι κινητο μιλαμε(windows, symbian 60)? Αυτο γινεται μεσω hardware ή με κάποιο software player? Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει την εμπειρια του?
urezin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ego file se p900 exo ena pocket divx player etsi legetai to programma alla paizei se sugekrimenes analuseis
mjmj Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Θυμησε μου, το P900 τι λειτουργικο τρεχει? Τα divx τρεχουν καλα στις αναλυσεις που λες?
iolos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 έχει symbian uiq ανάλυση στο 910 που έχω δεν έχω δει κάτι τρελό. δεν κάνει πίξελ αλλάδεν τρελαίνομαι κιόλλας
ksantas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Gia kinhta symbian series 60 yparxei ena programma, to SmartMovie. Perilamvanei kai mia efarmogh pou trexei sto pc, h opoia metatrepei opoiodhpote video se xvid me analysh kai bitrate pou epilegeis esy kai antistoixa gia ton hxo. Mporeis na valeis akoma kai subtitles (srt) kai na tous epilegeis me hotkey thn wra pou vlepeis video. To apotelesma einai kati parapanw apo entypwsiako. Den exei kamia sxesh me 3gp video, ktl. Egw sygkekrimena eixa valei se mia mmc 10 epeisodia south park, to kathena ~10Mb, kai ta evlepa to kalokairi sta taksidia mou
merez Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μιά θετική από μένα στο smartmovie. Μας έχει σώσει σε ταξίδια, διακοπές κλπ..!! Πάντα για symbian series60!
S2Katana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Για N series ξερει κανεις αν υπαρχει κατι παρομοιο?Δοκιμασα να το τρεξω στο Ν70 μου, ανοιγει το προγραμμα και αμεσως κλεινει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.