PaDouViRuS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Το αγόρασα σήμερα γνήσιο από γνωστή αλυσίδα του κάνω εγκατάσταση κανονικά (δεν μου εμφανίζει το πρόβλημα που είχε η αρχική παρτίδα), του κάνω register αλλά μόλις πάω να το αρχίσω μου βγάζει μήνυμα ''please insert the correct cd-rom, press ok and restart application''. Το αντιγράφω στον σκληρό μου, αλλάζω το .txt αρχείο αλλά πάλι τίποτα και τώρα είμαι στο ψάξιμο για no cd crack μπας και παίξει... Λέτε να μου πούλησαν καμία κόπια;;;
spprod Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μου έχει τύχει με το Rome total war . Σε ένα αγγλικό forum διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ήταν πανευρωπαϊκό . Η μόνη λύση είναι να το επιστρέψεις στο μαγαζί που το αγόρασες . Λογικά και τα υπόλοιπα που έχει είναι ίδια παρτίδα ...
Pc_knights Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Eixa kai go problima nomizo to elisa allazontas ta regional settings se english united states prin tin egatastasi
PaDouViRuS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Πήγα το παιχνίδι από εκεί που το πήρα και παίζει μια χαρά... Και στα δύο DVD Drive μου βγάζει πρόβλήμα, τους ξαναέβαλα τα κανονικά Firmwares αλλά πάλι τίποτα... Στην εγκατάσταση Pc_Knight δεν μου έχει επιλογή για regional settings... Τώρα κατεβάζω το 1.02 patch μπάς και δουλέψει το no cd patch.. Πρώτη φορά που μου εμφανίζεται τέτοιο πρόβλημα με τα drivers.. Καμία άλλη ιδέα παιδία;;
Mizzly Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εγω το εχω παιξει το παιχνιδι και και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Απλα το επαιξα με "no cd fixed exe" full instal ολο στον σκληρο.Αμα τα καταφερετε να το τρεξετε θα το καταχαρειτε
polaki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εγω το εχω παιξει το παιχνιδι και και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Απλα το επαιξα με "no cd fixed exe" full instal ολο στον σκληρο.Αμα τα καταφερετε να το τρεξετε θα το καταχαρειτε Nαι απλα αν ηταν να το παίζουμε με το crack το αγοράζαμε κ όλας.. Γιατι οταν βγει ενα update δεν θα μπορεις ευκολα να το βαλεις, θα πρεπει να περιμένεις το crack του..
PaDouViRuS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Να τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή... Έκανα format στο pc το Σάββατο και του έβαλα xp χωρίς κανένα service pack και έτσι έχω πρόβλημα με τους drivers ''universal serial bus controller'' και ''usb serial bus controller'', τους κάνω update αλλά τιποτα. Λέτε να φταίει αυτό και να έχουν πρόβλημα τα dvd μου; Μπορώ να χρησιμοποιείσω το site της microsoft για να τους κάνω update? Δεύτερον το site του παιχνιδιού έχει καταργηθεί!!!! Δεν μπορώ να κατεβάσω το επίσημο patch 1.02 , οπότε το no cd patch δεν λειτουργεί, κατέβασα ένα cracked patch 1.02 και όταν πάω να του περάσω το no cd patch από πάνω δεν το δέχεται!!!!! Πήγα να το παίξω μόνο με το cracked patch 1.02 μου βγάζει μια οθόνη αναμονής του παιχνιδιού που δεν μου την έβγαζε πρίν αλλά ύστερα κολλάει και μου λέει ότι έχει πρόβλημα ο κώδικας!!! Παίδες όπου να'ναι θα το σπάσω!!! Το έχω εγκαταστήσει πάνω από 15 φορές σε σχεδόν 2 μέρες...
jimbo13_1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 φίλε μου μπές στο DC++ και κατεβασέ το απο μένα το patch 1.02.
PaDouViRuS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Το βρήκα φίλε, 30 ΜΒ με ISDN64 αλλά τι να κάνουμε... Ελπίζω να πιάσει το no cd patch πάνω από το γνήσιο 1.02 patch, ίδωμεν...
PaDouViRuS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Παίδες τα κατάφερα!! Έκανα crack το γνήσιο παιχνίδι, νιώθω πολύ υπερήφανος... Κατέβασα το official patch 1.02 και πέρασα απο πάνω το no cd patch, θα το λεώ και δεν θα με πιστεύουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.