teopont Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 εχω εναν athlon xp 1500+ και εχω προβλημα με την μητρικη μου και θελω να την αλλαξω βρηκα μια elite group εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα agp 8x, doual channel,υποστηριζει 266/333/400 και αλλα. απλα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει να την αγορασω γιατι φοβαμαι μηπως παρουσιασει τυχον προβληματα και ασυμβατοτητες στο μελλον. η να καταφυγω με μια πιο γνωστη μαρκα οπως msi.
Yabadabado Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 apofige tes oso boreis !! poly problimatikes kartes, toulaxiston edo pera > belgio !! vres ean boris ASROCK under-brand ASUS
ThanasisAR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμής με την MSI , τότε σίγουρα MSI.
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Opws proanafer8hke, ase tis ECS kai phgaine gia mia AsRock (ASUS OEM) h' mia Albatron (Gigabyte OEM), an 8es xamhlo kostos. Anevainontas, koita mia fthnh ASUS ths seiras -X (-X = value series)... Gia thn MSI egw 8a synistousa na mhn pas, logw kakwn empeiriwn ki asymvatothtwn pou exw vrei se hardware, opws kai logw provlhmatikwn partidwn pou exoun katsei sta xeria mou...
klog Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μακρία Θα σου αναφέρω ένα γεγονός που μου είχε συμβεί προσωπικα πριν 7 χρόνια. Αύγουστος 1998 Μόλις είχα παραλάβει έναν ολοκαίνουριο Η/Υ Pentium sta 266Mhz(ξέρω ξέρω δεινόσαυρος ακούγεται). Δεύτερη μέρα λοιπόν και ξυπνόντας τοι πρωϊ ακούω το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού να δουλεύει. Όχι όχι δεν τον είχα ξεχάσει ανοικτό. Απλά μόλις την δέυτερη μέρα λειτουργίας είχε καεί η mobo. Και ναι μεν σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν και ελατωματικά αλλα για μένα ήταν ενας καλός λόγος να μην τις ξανακουμπήσω. Όπως λένε και οι υπόλοιποι MSI ή Asrock σε κάτι φθηνότερο.Abit?
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Kat'eme: Abit NAI, MSI OXI, AsRock value for money ;-)
dpolal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Προσωπικά από την σειρά για Ρentium4 της ECS δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και 4 χρόνια τώρα που τις δουλεύω σε διάφορους πελάτες...
Icecut Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Kai egw me th seira mou pantws 8a sou proteina me kleista matia,ASROCK gia value for money epilogh.Elite kai egw den exw akousei ta kalytera,opote as mh to riskareis gia mia mikrh diafora xrhmatwn!
teopont Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 ευχαριστω ολους για την βοηθεια τελικα πηρα την elite καθοτι την πηρα μονο 40 ευρω και μεχρι τωρα δουλευει αψογα. ο χρονος θα δειξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.