Προς το περιεχόμενο

Την LG Flatron 1980Q την βλεπει σαν 1980U ?!?

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορει να παιζει ρε παιδια? Βαζω to γνησιο CD με τους drivers που ηρθε μαζι με την οθονη και βαζω αυτοματα να ψαξει για τους drivers μεσα απο το CD και ολο μου βγαζει τους drivers της 1980U. Βαζω manually για 1980Q και δουλευει ΟΚ, αλλα πχ αν κανω windows update ή αν βαλω να ψαξει για νεους drivers, παλι για την 1980U μου βγαζει... Η οθονη στην βαση της λεει LG Flatron L1980Q σαν product name, αλλα στο model number λεει L1980UN.... Μπορω με το serial number να βγαλω καπου ακρη πριν παρω τηλεφωνο την αντιπροσωπεια για να το σιγουρεψω? Καποιος αλλος που εχει την ιδια οθονη να μου πει ακριβως τι γραφει απο κατω η οθονη του...

Δημοσ.

Και οχι μονο αυτο, στο site της LG εχει διαφορετικους drivers για την 1980U και την 1980Q, αρα δεν ειναι το ιδιο αρχειο... Μαλιστα της 1980U εχουν ανανεωθει 12/2004 ενω της 1980Q ειναι 7/2004 αν θυμαμαι καλα...

Αν δεν βοηθησει καποιος θα παρω την αντιπροσωπεια να ρωτησω...

Δημοσ.

Φιλε μου , δε ξερω αν σε βοηθαει αλλα εμενα γραφει στο Product Model :1980QN, τωρα τι παιζει με τη δικη σου δε ξερω. Εμενα βεβαια μου παρουσιαζει το εξης, μου σβηνει καμια φορα αν παω να αλλαξω τη κλιση της κ το on/off πολλες φορες δεν πιανει κ ειτε δε μπορω να την αναψω ειτε δε μπορω να τη κλεισω...

Δημοσ.

Δεν πηρα ακομα τηλεφωνο αντιπροσωπεια γιατι εχω καποιες δουλειες, θα γραψω serial numbers κτλ και θα τους παρω αν ειναι να μαθω τι παιζει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...